הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB תוכנית שמצאתי באינטרנט, דעתכם?

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
המטרה העיקרית: צבירת מאסת שריר.
משקלי עבודה בסקוו בנץ׳ ודדליפט נמוכים מאוד (71 ק"ג מקסימום)

חשוב לי להדגיש, המטרה שלי היא מאסה, ויש לי העדפה של מאסה על פני כוח.

A
בנץ׳ פרס 8X4
בנט אובר 8X4
פרס עם דאמבלים בישיבה 12X3
דאמבלים יד קדמית 12X3
יד אחורית כבלים 12X3

B
סקוואט 8X4
דדליפט 8X4
לאנצ׳ם עם דאמבלים 8X3
פשיטת ברכיים במכטנה 12X3
תאומים 12X3

A
בנץ פרס בשיפוע חיובי 8X4
פולי עליון אחיזה רחבה 8X4
מיליטרי פרס 12X3
דאמבלים הרמת יד קדימה (כתפיים) 12X3
דיפס עם משקל\מקבילים 12X3

B
סקוואט 8X4
דדליפט 8X4
לג פרס רגל אחת 12X3
לג פרס שתי רגליים 12X3
תאומית 12X3

מה דעתכם?
כמו שאתם רואים יש דגש רציני על רגליים שזו המטרה שלי.
מצד שני, מוזר שרק פעם אחת בשבוע יש בנץ׳ ללא שיפוע (בA השני יש רק עם שיפוע חיובי).

התוכנית לקוחה מאתר באדיבילדינג נקודה קום, טנראה שמקבלת קרדיט חיובי שם.

בכל מקרה, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם!
תודה מראש.

לווא דווקא תרגילי בסיס עצימים - אין סיבה לא לעשות גם 4 סטים של 10 בתחילת האימון בבנצ למשל
וגם עם בנצ של 70 קג אפשר לפצל ולתת נפח גבוהה לבן אדם שלא מעוניין בכוח אלא במסת שריר כמטרה עיקרית , הוא עדיין יתחזק ויעלה בצורה יותר אידיאלית במסת שריר
פה, התייאשתי
איחלתי למתאמן בהצלחה

פה, התייאשתי
איחלתי למתאמן בהצלחה
נסכים שלא להסכים , מה שבטוח אם יבוא אלי חבר גם עם בנצ 40 קילו ויגיד לי שהוא מחפש רק מסת שריר ולא מעניין אותו כוח כמובן שאמליץ לו בהתחלה על FBW עם תרגילי הבסיס ל 6-8 חזרות וגם עם בידודים לידיים , ואחרי שהוא יצבור מסת שריר בסיסית לעבור לפיצולים

דרך אגב גם 4X10 בבנצ אפשר להתקדם מצוין בכוח וזה לא חייב להיות תמיד חמישיות שלשות וזוגות

חוץ מזה עובדתית ההיקף יד שלי לא עלה כמעט אחרי שעליתי 8 קג ואז עשיתי חיטוב וחזרתי לאותו אחוז שומן

נסכים שלא להסכים , מה שבטוח אם יבוא אלי חבר גם עם בנצ 40 קילו ויגיד לי שהוא מחפש רק מסת שריר ולא מעניין אותו כוח כמובן שאמליץ לו בהתחלה על FBW עם תרגילי הבסיס ל 6-8 חזרות וגם עם בידודים לידיים , ואחרי שהוא יצבור מסת שריר בסיסית לעבור לפיצולים

דרך אגב גם 4X10 בבנצ אפשר להתקדם מצוין בכוח וזה לא חייב להיות תמיד חמישיות שלשות וזוגות

חוץ מזה עובדתית ההיקף יד שלי לא עלה כמעט אחרי שעליתי 8 קג ואז עשיתי חיטוב וחזרתי לאותו אחוז שומן
אה, בנץ' 40 מצדיק תוכנית "כוח" ובנץ' 70 לא.
אחלה, זה רק מחזק את זה שאני מפסיק להתייחס ברצינות לדברייך.
וכן - מסכים שלא להסכים. רק על זה מסכימים.

אה, בנץ' 40 מצדיק תוכנית "כוח" ובנץ' 70 לא.
אחלה, זה רק מחזק את זה שאני מפסיק להתייחס ברצינות לדברייך.
וכן - מסכים שלא להסכים. רק על זה מסכימים.
כן כי בנצ 40 זה מישהו ממש ממש חלש ורזה , אנשים פה מסיימים SS עם בנצ 70 לחזרות אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שזה כזה חלש
ולא אמרתי תכנית כוח אמרתי FBW מורכבים עם טווח 6-8
ומה ההסבר שלך לזה שההיקף יד שלי לא עלה ?

רובנו כאלה.
זו לא הגדרה רעה או מבזה.
המשמעות שלה אף חיובית - יש עוד פוטנציאל להתחזק (ולגדול) בצורה עודפת.

גם מתאמן מהטופ תמיד יהנה ויתקדם באופן כללי, כאשר העצימות באימונים עולה והוא מצליח לדבוק בה.
החלק הכי חשוב להבנה והפנמה אצל המון אנשים... ניסוח תמציתי ומצוין!

כן כי בנצ 40 זה מישהו ממש ממש חלש ורזה , אנשים פה מסיימים SS עם בנצ 70 לחזרות אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שזה כזה חלש
ולא אמרתי תכנית כוח אמרתי FBW מורכבים עם טווח 6-8
ומה ההסבר שלך לזה שההיקף יד שלי לא עלה ?
images.png

אין לך דרך להוכיח שב SS ומדקאו אתה תעלה יותר שריר מבתכנית פיצולים שבנויה נכון , בגלל זה משתמשים בדוגמאות ,
זה שאתה מתקדם יותר בכוח לא אומר שתתקדם יותר בשריר אנשים פה בפורום כבר הבינו את זה מזמן
אתה יכול לראות למשל את @EliC שהיה פעם עובד כמו ליפטר ונראה רע וברגע שעבר לתכניות עם נפח גבוהה הוא התחיל לקבל מסה יפה בפלג גוף עליון.
הלוואי וזה היה כמו שאתה מתאר שתכניות כוח יותר יעילות למסת שריר אבל העובדות בשטח עלי ועל עוד הרבה אחרים הם לא כאלה

דרך אגב זה שתעבוד פיצולים לא אומר שתישאר חלש בהנחה והתכנית בנויה נכון , עוד לא יצא לי לראות בילדר טבעי שעובד פיצולים ולא מרים הרבה
אין לך דרך להוכיח שב SS ומדקאו אתה תעלה יותר שריר מבתכנית פיצולים שבנויה נכון , בגלל זה משתמשים בדוגמאות ,
זה שאתה מתקדם יותר בכוח לא אומר שתתקדם יותר בשריר אנשים פה בפורום כבר הבינו את זה מזמן
אתה יכול לראות למשל את @EliC שהיה פעם עובד כמו ליפטר ונראה רע וברגע שעבר לתכניות עם נפח גבוהה הוא התחיל לקבל מסה יפה בפלג גוף עליון.
הלוואי וזה היה כמו שאתה מתאר שתכניות כוח יותר יעילות למסת שריר אבל העובדות בשטח עלי ועל עוד הרבה אחרים הם לא כאלה

דרך אגב זה שתעבוד פיצולים לא אומר שתישאר חלש בהנחה והתכנית בנויה נכון , עוד לא יצא לי לראות בילדר טבעי שעובד פיצולים ולא מרים הרבה
כח = מסת שריר
אף פעם לא עבדתי כמו ליפטר, תפסיקו לחזור על הטעות הזו.
כן, הוא גם הוסיף TRT על הדרך.
ובוא תאשים גם חולי סכרת שמשתמשים בהורמון אינסולין וככה נהיים ס1סים, תירוץ טיפשי הרמות שלי בדם רחוקות משל אדם בסייקל ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית