[שאלה] מישהו פה עשה הסרת שיער בלייזר ?

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
מישהו פה עשה הסרת שיער בלייזר וזה עזר לו ?
אני רואה הרבה סרטונים באינטרנט שזה חרטא ... אז חבל על 10 אלף שקל

מישהו עשה וזה באמת השפיע ?

חבר שלי עשה.
לפני כמה שנים.. עבר לא מעט טיפולים וכל התקופה של הטיפולים היה חלק.
אבל כשהפסיק הכל חזר.

הכי טוב שעיר
לבעלי שיער בגב בכמות של קוף אז לא הכי טוב.

לי יש בכתפיים ואני שונא את זה, הורדתי פעמיים את השיער שם בעזרת מכשיר שתולש אותם זה חוויה ממש ממש כואבת לא יודע איך בנות עושות את זה. אבל בלי שיער על התפיים ניראה יותר טוב.

לבעלי שיער בגב בכמות של קוף אז לא הכי טוב.

לי יש בכתפיים ואני שונא את זה, הורדתי פעמיים את השיער שם בעזרת מכשיר שתולש אותם זה חוויה ממש ממש כואבת לא יודע איך בנות עושות את זה. אבל בלי שיער על התפיים ניראה יותר טוב.
אולי כי אני לא כלכך שעיר

בעלי שיער בגב בכמות של קוף אז לא הכי טוב.
מסכים. לא הכי נעים.
אבל בלי שיער על התפיים ניראה יותר טוב.
נראה יותר טוב??? רגע הורדת שיער בכתפיים משנה את הפנים שלך? אז אולי אני אשקול גם
אבל כשהפסיק הכל חזר.
רציני? היו לי מחשבות לעשות בגב, עכשיו אין מצב שאני עושה אם ככה.

היום רוב המקומות נותנים אחריות לכל החיים ללא הגבלת טיפולים (לפחות באילת) ככה שאני עשיתי ואני ממש מבסוט ובמקרה שעוד כמה שנים השיער יחזור אני אחזור לשם שוב לעוד טיפול או שניים..

היום רוב המקומות נותנים אחריות לכל החיים ללא הגבלת טיפולים (לפחות באילת) ככה שאני עשיתי ואני ממש מבסוט ובמקרה שעוד כמה שנים השיער יחזור אני אחזור לשם שוב לעוד טיפול או שניים..

לאמריקן לייזר יש מבצע של בלי הגבלה של טיפולים. העניין הוא ממה שהבנתי שאת הטיפול עושים כל כמה חודשים.

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר שעושה באמריקן לייזר , טיפול מתבצע כל 3 חודשים , אין הגבלת טיפולים ( "אחריות כל החיים " ) ,ושבועיים אחרי הטיפול מותר להיות בשמש ...
חשוב לבדוק שבאמת עושים לך לייזר ולא אינפרא אדום ... אבל עדיין אני קורא תגובות של אנשים מ 2016 הרבה לא מרוצים מהטיפול , אומרים שלא עובד ,שסיימו את הטיפול שעירים יותר וחלקם אפילו ספגו פגיעות של כוויות וכו'... אי אפשר להשיג חוות דעת מהימנה רק אם אנשים שעשו ובאמת אובייקטיבים
לכן פתחתי את האשכול ... אשמח לשמוע עוד תגובות מבעלי ניסיון / או כאלה שמכירים כאלו שעשו

אני עושה באמריקן לייזר, עשיתי רק כמה טיפולים בינתיים (4) והתוצאות ממש טובות, הבנתי שיש כאלה שלא מרוצים ושיש בעיות עם זה.

בכל מקרה, אני עושה בבטן, בחזה, בכתפיים ובשכמות. הם ממליצים לא לעשות בכתפיים לפני גיל 27 כי זה פחות עובד\לא עובד ואכן לי זה פחות עובד אבל אין הגבלת טיפולים ולכן שווה לנסות ופשוט לעשות כמה שצריך עד שיעבוד (במילא לא כואב שם כל כך אבל בחזה זה התעללות)

אין דבר דוחה יותר מגבר עם גופיה במכון כושר והתלתלים שלו בכתפיים ובגב.. 🤢

אין דבר דוחה יותר מגבר עם גופיה במכון כושר והתלתלים שלו בכתפיים ובגב.. 🤢

יש דבר יותר דוחה. שמן שיושב בגינה עם " התלתלים שלו בכתפיים ובגב.. ".

בשורה תחתונה, אנחנו באים להתאמן. היום מה שאני רואה בחדרי כושר זה קטסטרופה. אנשים מסתובבים בין המכשירים מחפשים פוקימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית