הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוצאות בדיקות דם

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
ביצעתי בדיקות דם ונראה לי שהכל תקין .
עדיין קיים גינו בצד אחד ובצד שני מתפתח .
סובל מעייפות אני תמיד מרגיש שאין לי כוח לרוץ לפעמים אפילו לעמוד פשוט באלי לשכב .
פעם הייתי מאוד אנרגתי לעומת היום .
מה עוד יכול להיות ?..
רוצה להיכנס לסייקל מסה חודש הבא דרך אגב .
אשמח לשמוע מה חושבים ..תודה
@Daniel Barack אשמח אם תתייחס אחי ,ביצעתי את בדיקות הדם שהצעת לי לעשות

קבצים מצורפים

• 20160803_123334.jpg
    20160803_123334.jpg
    KB 72.2 · צפיות: 188
  • 20160803_123324.jpg
    20160803_123324.jpg
    KB 95 · צפיות: 190
  • 20160803_123308.jpg
    20160803_123308.jpg
    KB 102.1 · צפיות: 187
  • 20160803_123300.jpg
    20160803_123300.jpg
    KB 92.4 · צפיות: 201
לפי הבדיקות, באמת שהכל נראה תקין.

יכול להיות שמה שאתה מרגיש נובע מאיזושהי תקופה "פחות טובה" - אולי לחץ כלשהו?
כיצד התפריט שלך בנוי?
האם מעשן?
סבלת מהפרעות או בעיות כלשהן?
טופלת תרופתית באופן ממושך לאחרונה?

בכל מקרה, אל תבצע סייקל עד לבירור מעמיק. בקש לפנות לאנדוקרינולוג והמטולוג, בכדי לבאר את המצב, חרף תוצאות בדיקות הדם התקינות ולגבי מצב הגינו (באם אכן מדובר בגינו)

• פותח/ת השרשור
לפי הבדיקות, באמת שהכל נראה תקין.

יכול להיות שמה שאתה מרגיש נובע מאיזושהי תקופה "פחות טובה" - אולי לחץ כלשהו?
כיצד התפריט שלך בנוי?
האם מעשן?
סבלת מהפרעות או בעיות כלשהן?
טופלת תרופתית באופן ממושך לאחרונה?

בכל מקרה, אל תבצע סייקל עד לבירור מעמיק. בקש לפנות לאנדוקרינולוג והמטולוג, בכדי לבאר את המצב, חרף תוצאות בדיקות הדם התקינות ולגבי מצב הגינו (באם אכן מדובר בגינו)

תודה על התשובה .
אז ההרגשה היא כבר שנתיים בערך אולי יותר .
הרגשה של סמרטוט ..הייתי אצל אנדוקרינולוג והוא טוען שהכל תקין .כל הבדיקות תקינות .
בקשר לגינו יש לי צילום שבוע הבא ..
כן אני מעשן אבל אין מצב שזו הסיבה להרגשה של סמרטוט .
הייתי בטוח שאגלה אסטרוגן גבוהה בבדיקות ..מה עוד הסיבות לגינו ?
לא חושב שטי פעם יהיו תשובות להגגשה .לכן אני כן חושב שאתחיל סייקל

תנסה לתסף בברזל, חסר לך לא מעט.
ובכל זאת ה-RBC וההמוגלובין תקינים (ויתר ספירת הדם).
תיסוף בברזל למבוגרים די בעייתי, ועלול לגרום לעצירויות.

@shotland - נסה לתסף בחומצה פולית (ויטמין B9) ולהגביר צריכת מקורות טובים לברזל (בשר בקר אדום ואיברים פנימיים כמו כבד עוף), לפחות מנה אחת ביום.

אולי זה יעזור, רק בהנחה ובאמת מדובר בסימפטומים משניים לאנמיה (שוב, בדיקות הדם מעידות כי אתה לא שם, אבל בכל זאת)

@shotland - נסה לתסף בחומצה פולית (ויטמין B9) ולהגביר צריכת מקורות טובים לברזל (בשר בקר אדום ואיברים פנימיים כמו כבד עוף), לפחות מנה אחת ביום.

אולי זה יעזור, רק בהנחה ובאמת מדובר בסימפטומים משניים לאנמיה (שוב, בדיקות הדם מעידות כי אתה לא שם, אבל בכל זאת)
לא הצלחתי למצוא את ההמוגלובין בתמונות. בשם אחר אולי?

• פותח/ת השרשור

ממה הסיבה האפשרית שגינו נוצר אם ההורמונים מאוזנים ?..דרך אגב הפרי טסט נושק לרצפה או שתקין ?
מה אתה חושב בנוגע לסייקל לאחר שהייתי בעבר אצל אנדוקרינולוג והוא טען שהכל תקין

ממה הסיבה האפשרית שגינו נוצר אם ההורמונים מאוזנים ?..דרך אגב הפרי טסט נושק לרצפה או שתקין ?
כלל לא בטוח שזה גינו
לכן פנה לאיש מקצוע

צלם תמונה מהצד של הפטמה
הפרי טסט שלך תקין
לצורך השוואה קיבלתיtrt על פרי של 0.2

• פותח/ת השרשור
צלם תמונה מהצד של הפטמה
הפרי טסט שלך תקין
לצורך השוואה קיבלתיtrt על פרי של 0.2
זה הבדל גדול 0.2 ל0.5? .שמזתכלים על הגינו מקרוב הוא פשוט נראה זוועתי זה הורס את כל הצורה בחזה .גם הרקמה בפטמה השמאלית ענקית אני ממש מכול לתפוס אוצה זה לא גולה זה פשוט גדול .
זה הבדל גדול 0.2 ל0.5? .שמזתכלים על הגינו מקרוב הוא פשוט נראה זוועתי זה הורס את כל הצורה בחזה .גם הרקמה בפטמה השמאלית ענקית אני ממש מכול לתפוס אוצה זה לא גולה זה פשוט גדול .
@Daniel Barack גם אתה ביקשת תמונה

קבצים מצורפים

• 20160804_125536.jpg
    20160804_125536.jpg
    KB 71.3 · צפיות: 138
  • 20160804_125402.jpg
    20160804_125402.jpg
    KB 61.3 · צפיות: 138

@Daniel Barack גם אתה ביקשת תמונה
נראה גבולי
המתן לבדיקת מומחה

אחי אין לך ג׳ינו זה פשוט המבנה של הפיטמה שלך ואפשר אולי לקרוא לזה איסימטריה,אם תשים לב לא התפתחה לך ריקמת שומן מסביב לפיטמה ואני אומר את הדברים מנסיון כי לפני שבועיים חבר טוב עבר ניתוח ג׳ינו ומה שהיה לו באמת היה נראה מזעזע,אני אבקש ממנו תמונה ואעלה אותה כאן
זאת עוד אבחנה של ג׳ינו רמה1 ושים לב על ההבדל ביניכם,ככה קורה לבנאדם שמקשיב לאנשים חסרי ידע שנתנו לו בסייקל ראשון גרם טסט אנטט ו800 מג דקה בשילוב של דיאנבול ובלי pct

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 64.6 · צפיות: 111
  • פותח/ת השרשור
אחי אין לך ג׳ינו זה פשוט המבנה של הפיטמה שלך ואפשר אולי לקרוא לזה איסימטריה,אם תשים לב לא התפתחה לך ריקמת שומן מסביב לפיטמה ואני אומר את הדברים מנסיון כי לפני שבועיים חבר טוב עבר ניתוח ג׳ינו ומה שהיה לו באמת היה נראה מזעזע,אני אבקש ממנו תמונה ואעלה אותה כאן
זאת עוד אבחנה של ג׳ינו רמה1 ושים לב על ההבדל ביניכם,ככה קורה לבנאדם שמקשיב לאנשים חסרי ידע שנתנו לו בסייקל ראשון גרם טסט אנטט ו800 מג דקה בשילוב של דיאנבול ובלי pct
תודה על התגובה אבל יש לי רקמת שומן שאני ממש יכול לתפוס אותה .אבחנה ראשונית של רופא לפני צילום זה גינו .

לדעתי תעשה ניתוח יש שם גינו ברמה קלה.
02. ו0.5 זה הבדל של פי 2 וחצי. כרגע הרמות שלי בדם על trt פי כמעט 3 ממה שהיה לי.

לדעתי חבל על הכסף של הניתוח אין לך ג׳ינו וזה שיש ריקמת שומן לתפוס כמעט לכולם יש וזה לא מצביע על ג׳ינו,הדבר הכי נכון לך לעשות זה פשוט להתאמן חזק וחפתח שרירי חזה ואז זה יסתדר לך מה גם ששמתי לב שאתה בן 20 אז בכלל זה מצדיק את מה שאני אומר כי אתה עדיין נחשב לנער מתבגר מבחינה הורמונלית והגוף שלך בשנתיים הבאות ישתנה בצורה קיצונית,בכל אופן אני לא הייתי מתקרב לחומרים בגיל הזה בדיוק מהסיבות האלה

• פותח/ת השרשור
לדעתי חבל על הכסף של הניתוח אין לך ג׳ינו וזה שיש ריקמת שומן לתפוס כמעט לכולם יש וזה לא מצביע על ג׳ינו,הדבר הכי נכון לך לעשות זה פשוט להתאמן חזק וחפתח שרירי חזה ואז זה יסתדר לך מה גם ששמתי לב שאתה בן 20 אז בכלל זה מצדיק את מה שאני אומר כי אתה עדיין נחשב לנער מתבגר מבחינה הורמונלית והגוף שלך בשנתיים הבאות ישתנה בצורה קיצונית,בכל אופן אני לא הייתי מתקרב לחומרים בגיל הזה בדיוק מהסיבות האלה
אוקיי אז א ככל שאתה מפתח יותר מסה הגינו יותר בולט כי הוא כביכול נדחף כלפי חוץ .
זה לא רקמת שומן רגילה ..היה לי גינו רק בצד אחד עד לא מזמן הרגשתי את ההבדל המשמעותי .
אני כבר שנתיים על אותו מצב הורמונלי שהוא ממוצע מינוס .

@Daniel Barack
שאלה לי אליך אח ,מה קורה אם אני מזריק חומר מדולל/מזויף ?סתם לידע כללי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית