הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

התגעגתם לאורן?

זה די נדיר לראות חולה סכיזופרניה עם הפרעת אישיות נרקיסיסטית...

הוא אשכרה asdasd משודרג בטימטום+נרקסיסטיות+ביטחון עצמי מופרז.

חח הוא לא אמר בפוסט הקודם שלו שיש להוציא את מעיין בגלל שהיא בהריון ויש רוחות בבית? חחחח מה נסגר איתו..

דרך אגב אלון אתה מגיע מחר בצהריים או בערב?

• פותח/ת השרשור
אני אגיע מחר בבוקר, אם לא יהיה שינוי בתוכניות.

על סמך מה אתה אומר שהוא נוכל?
ומאיפה לך שחצי מדינה שונאת אותו?
שאני חושב על זה, אתה צודק, הוא לא כל כך נוכל.הוא מחדיר במטופלים שלו מוטיבציה ואמונה שהם ייצאו מהמחלה שלהם ו/או שיצליחו בעתיד ולפעמים זה עובד.
אבל לקחת לזקן 500 שקל שזה חצי מהפנסיה שלו לטיפול בשביל ליטוף בעמוד השדרה, זה לא בסדר.

על סמך זה שהוא לוקח כסף לאנשים על פלסבו, מצטלם עם אנשים מפורסמים (לא רק) ואחר כך מפרסם שהוא עזר להם בככה וככה כשבעצם הוא סתם מחרטט והם סתם הצטלמו איתו כי הוא ביקש.
והוא אומר שהוא מרפא בעזרת ה"טלקינזיס" שברור שזאת המצאה בדיונית, אל תגיד לי שאתה מאמין בזה...

בוא נגיד רגע שאני מפרסם ומוכר תרופה בלי שום רכיב פעיל וטוען שהיא פותרת את המחלה "X" וכששואלים אותי איך היא פועלת אני מחרטט כמה שטויות, האנשים שמספיק נואשים קונים אותה וחלק מאלה שהבריאו במזל חושבים שזה בזכות התרופה, הכסף שהרווחתי מגיע משקרים וניצול המצב הקשה של אותם אנשים ובעצם לא נתתי להם שום תמורה לכסף שהם שילמו לי, נוכלות היא המילה היחידה שאני מכיר שיכולה לתאר מעשה כזה.

כל אדם עם היגיון בריא מהר מאוד יבין שהוא נוכל, וכל אדם ללא בעיות רגשיות קשות שונא נוכלים, הרשתי לעצמי לשער שחצי מהמדינה הם אנשים עם היגיון בריא ללא בעיות רגשיות קשות.

נערך לאחרונה:

עכשיו אתה חולה ,היית הולך עליו עכשיו בכדי שהוא ירפא אותך עם הטלקינזיס שלו?? ויגיד לך כמה מילים מטומטמות וכמו כן אתה מביא לו 1000 שקל!??

הוא בכלל מהפנט אותם
ונותן להם לעשות סקווטים

ככה הם נרפאים

על סמך זה שהוא לוקח כסף לאנשים על פלסבו, מצטלם עם אנשים מפורסמים (לא רק) ואחר כך מפרסם שהוא עזר להם בככה וככה כשבעצם הוא סתם מחרטט והם סתם הצטלמו איתו כי הוא ביקש.
והוא אומר שהוא מרפא בעזרת ה"טלקינזיס" שברור שזאת המצאה בדיונית, אל תגיד לי שאתה מאמין בזה...

בוא נגיד רגע שאני מפרסם ומוכר תרופה בלי שום רכיב פעיל וטוען שהיא פותרת את המחלה "X" וכששואלים אותי איך היא פועלת אני מחרטט כמה שטויות, האנשים שמספיק נואשים קונים אותה וחלק מאלה שהבריאו במזל חושבים שזה בזכות התרופה, הכסף שהרווחתי מגיע משקרים וניצול המצב הקשה של אותם אנשים ובעצם לא נתתי להם שום תמורה לכסף שהם שילמו לי, נוכלות היא המילה היחידה שאני מכיר שיכולה לתאר מעשה כזה.

כל אדם עם היגיון בריא מהר מאוד יבין שהוא נוכל, וכל אדם ללא בעיות רגשיות קשות שונא נוכלים, הרשתי לעצמי לשער שחצי מהמדינה הם אנשים עם היגיון בריא ללא בעיות רגשיות קשות.

אנא חסוך ממני את נאומייך החלמאיים. לדעתך הטיפולים של זריף הם פלסבו, אבל הוא מהווה מקור אמונה לאנשים בדיוק כפי שכסיל כמוך מאמין בלוגיקה בסיסית בדיונית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית