אורן זריף יפסיק לתת הגנה אנרגטית לתוכנית "האח הגדול":
http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1594307
http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1594307
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטרול המקומי שלנו כרגע נפגע.הבנאדם הזה הוא הטרול הכי מוצלח ביקום:193ek:
תשמע, הטרול המקומי כבודו במקומו מונח אבל אורן זריף זה כבר דרגה אחרת, הבנאדם גאון.הטרול המקומי שלנו כרגע נפגע.
זה למה כסף הוא לא מדד טוב של הצלחה בחיים, הוא רק אמצעי.כל זה והוא יותר עשיר ממכם 🤡
זה למה כסף הוא לא מדד טוב של הצלחה בחיים, הוא רק אמצעי.
כן, עדיף להיות במצב כלכלי ממוצע, מצפון שקט ומוקף באנשים שאוהבים אותך מאשר להיות נוכל שחצי מהמדינה שונאת.אתה חושב שאתה מצליח יותר מאורן זריף?
כן, עדיף להיות במצב כלכלי ממוצע, מצפון שקט ומוקף באנשים שאוהבים אותך מאשר להיות נוכל שחצי מהמדינה שונאת.
שאני חושב על זה, אתה צודק, הוא לא כל כך נוכל.הוא מחדיר במטופלים שלו מוטיבציה ואמונה שהם ייצאו מהמחלה שלהם ו/או שיצליחו בעתיד ולפעמים זה עובד.על סמך מה אתה אומר שהוא נוכל?
ומאיפה לך שחצי מדינה שונאת אותו?
על סמך זה שהוא לוקח כסף לאנשים על פלסבו, מצטלם עם אנשים מפורסמים (לא רק) ואחר כך מפרסם שהוא עזר להם בככה וככה כשבעצם הוא סתם מחרטט והם סתם הצטלמו איתו כי הוא ביקש.על סמך מה אתה אומר שהוא נוכל?
חחח מה זה הטרוליאדה הזאת, זה ברור שהוא נוכל וגם שמעתי את זה מאנשים שהיו אצלו.על סמך מה אתה אומר שהוא נוכל?
על סמך מה אתה אומר שהוא נוכל?
על סמך זה שהוא לוקח כסף לאנשים על פלסבו, מצטלם עם אנשים מפורסמים (לא רק) ואחר כך מפרסם שהוא עזר להם בככה וככה כשבעצם הוא סתם מחרטט והם סתם הצטלמו איתו כי הוא ביקש.
והוא אומר שהוא מרפא בעזרת ה"טלקינזיס" שברור שזאת המצאה בדיונית, אל תגיד לי שאתה מאמין בזה...
בוא נגיד רגע שאני מפרסם ומוכר תרופה בלי שום רכיב פעיל וטוען שהיא פותרת את המחלה "X" וכששואלים אותי איך היא פועלת אני מחרטט כמה שטויות, האנשים שמספיק נואשים קונים אותה וחלק מאלה שהבריאו במזל חושבים שזה בזכות התרופה, הכסף שהרווחתי מגיע משקרים וניצול המצב הקשה של אותם אנשים ובעצם לא נתתי להם שום תמורה לכסף שהם שילמו לי, נוכלות היא המילה היחידה שאני מכיר שיכולה לתאר מעשה כזה.
כל אדם עם היגיון בריא מהר מאוד יבין שהוא נוכל, וכל אדם ללא בעיות רגשיות קשות שונא נוכלים, הרשתי לעצמי לשער שחצי מהמדינה הם אנשים עם היגיון בריא ללא בעיות רגשיות קשות.