בעיה עם ההנהלה של החדר כושר

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
DEUS, אשמח לדעה שלך אם אתה עדיין מתאמן בחדר כושר באוניברסיטה.

היום רציתי לעשות מקבילים עם משקולת שתלויה עלי.
החדר כושר מחולק לחדרים, כל המשקולות בחדר אחד וכל המכונות (והמקבילים) בחדר אחר שמרוצף בפרקט.
חפשתי את תקנון החדר כושר באתר שלהם (חדר כושר של אוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע) ולא קיים כזה.
אני מתכוון לבוא למנהל שבוע הבא ולהגיד לו שלא ידעתי שאסור יהיה לעשות מקבילים עם משקל לפני שנירשמתי, ועכשיו אסור לו לאסור עלי את זה.
הבעיה היא שמנהל החדר כושר הוא חתיכת בן זונה, ובטח לא ישים על זה, האם זו עילה לתביעה?

תבקש ממנו את התקנון של החדר כושר, אם הוא לא יסכים תבקש את כספך חזרה, אם הוא לא יסכים זו עילה לתביעה.

• פותח/ת השרשור
וואו משה אתה עונה מהר יחסית ל700 אחוז שומן :]
סבבה, נסיים את האימון הבא ונעשה את זה, תודה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי יש חדש תחת השמש :S
בתקנון לא כתוב כלום על עניין המשקולות, אבל כתוב שלהנהלת חדר הכושר יש הזכות לשנות את התקנון בהתאם לצורך בכל זמן.
אם אני ניגש עם זה לבית משפט, הם יכולים פשוט לשנות את זה לפני ולגבות את זה ע"י הסעיף הזה לא?

לא עשו לי אף פעם את הבעיה הזאת , מי מציק לך ?
אני בדרך כלל עושה עם שרשרת וצלחות ...

• פותח/ת השרשור
אני עושה עם חבל כזה ופלטה, הם לא הפריעו לי (חוץ ממוריס) עד עכשיו, שעשו את הפרקט.
איליה היה האחראי שם והאמת שעשיתי 2 סטים, אבל אז מוריס נכנס והוא רץ לקחת לי את הפלטה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי יש חדש תחת השמש :S
בתקנון לא כתוב כלום על עניין המשקולות, אבל כתוב שלהנהלת חדר הכושר יש הזכות לשנות את התקנון בהתאם לצורך בכל זמן.
אם אני ניגש עם זה לבית משפט, הם יכולים פשוט לשנות את זה לפני ולגבות את זה ע"י הסעיף הזה לא?
anyone? :<

אם רשום שהוא יכול לשנות מה שהוא רוצה אז לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות =/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית