בהמשך לפוסט הקודם שלי:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7895
אני מעדכן, למי שמעוניין לדעת (וגם למי שלא).
בעצתכם התקשרתי למכס+שלחתי פקס, כמובן ששתי הפניות נשארו מיותמות ממענה.
אז ברביעי שעבר הלכתי בעצמי למכס תל אביב (ותודה לMOO על הכתובת ומספר הטלפון).
אני חייב לציין שהופתעתי מהיחס האדיב שנתנו לי שם, הפנו אותי למישהי שבדקה אם ישנה חבילה כלשהי על שמי, היא לא הצליחה לאתר והפנתה אותי לבחורה שאחראית לחבילות מחו"ל.
גם היא הייתה מאוד אדיבה וחיפשה במשך דקות ארוכות אופציה כלשהי לאתר את החבילה.
לאחר שגם היא לא מצאה היא אמרה לי לשלוח מייל לשולח ולבקש ממנו את מספר החבילה שהוא שלח וכך היא תוכל לאתר אותה (היא אפילו הביאה לי את מספר הטלפון הפרטי שלה במשרד, שאצור איתה קשר במידה ואשיג זאת).
היום בצהריים שלחתי מייל לBB ובו רשמתי שהייתי במכס ישראל ואין שום חבילה על שמי וביקשתי כמה שיותר פרטים על החבילה.
תשובתם הייתה בקצרה שהם מתנצלים על כל הזמן שעבר והם יעבדו על החזר כספי ובמידה והחבילה תגיע לידי שאודיע להם והם יחייבו אותי בשנית.
עברו כשעתיים משעת קבלת המייל מצדם ועד שקיבלתי זיכוי מלא של 44.12$ בחשבון הפיי-פל שלי.
אני חייב לציין שהמון זמן לא נתקלתי בשירות כה יעיל ומהיר.
אישית,הייתי משוכנע "שמסבנים" אותי ולא אראה את הכסף או החבילה,התבדיתי ובגדול.
אז כמה דברים,
ראשית, רציתי להודות לכל אלו שעזרו לי בפוסט הקודם.
שנית, מה אתם מציעים לעשות עכשיו? להזמין מהם בשנית או פשוט לקנות בארץ?.
תודה.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7895
אני מעדכן, למי שמעוניין לדעת (וגם למי שלא).
בעצתכם התקשרתי למכס+שלחתי פקס, כמובן ששתי הפניות נשארו מיותמות ממענה.
אז ברביעי שעבר הלכתי בעצמי למכס תל אביב (ותודה לMOO על הכתובת ומספר הטלפון).
אני חייב לציין שהופתעתי מהיחס האדיב שנתנו לי שם, הפנו אותי למישהי שבדקה אם ישנה חבילה כלשהי על שמי, היא לא הצליחה לאתר והפנתה אותי לבחורה שאחראית לחבילות מחו"ל.
גם היא הייתה מאוד אדיבה וחיפשה במשך דקות ארוכות אופציה כלשהי לאתר את החבילה.
לאחר שגם היא לא מצאה היא אמרה לי לשלוח מייל לשולח ולבקש ממנו את מספר החבילה שהוא שלח וכך היא תוכל לאתר אותה (היא אפילו הביאה לי את מספר הטלפון הפרטי שלה במשרד, שאצור איתה קשר במידה ואשיג זאת).
היום בצהריים שלחתי מייל לBB ובו רשמתי שהייתי במכס ישראל ואין שום חבילה על שמי וביקשתי כמה שיותר פרטים על החבילה.
תשובתם הייתה בקצרה שהם מתנצלים על כל הזמן שעבר והם יעבדו על החזר כספי ובמידה והחבילה תגיע לידי שאודיע להם והם יחייבו אותי בשנית.
עברו כשעתיים משעת קבלת המייל מצדם ועד שקיבלתי זיכוי מלא של 44.12$ בחשבון הפיי-פל שלי.
אני חייב לציין שהמון זמן לא נתקלתי בשירות כה יעיל ומהיר.
אישית,הייתי משוכנע "שמסבנים" אותי ולא אראה את הכסף או החבילה,התבדיתי ובגדול.
אז כמה דברים,
ראשית, רציתי להודות לכל אלו שעזרו לי בפוסט הקודם.
שנית, מה אתם מציעים לעשות עכשיו? להזמין מהם בשנית או פשוט לקנות בארץ?.
תודה.