הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי להתחיל סייקל ראשון?

edenyehuda

משתמש מתחיל
88
10
נק' מוניטין:
13
88
10
אני בן 19 וחצי רוצה להתחיל סייקל ראשון ..
התחלתי להתאמן במשקל 58 קילו הגעתי למשקל 75 קילו עם 8 א"ש (החיים היו יפים..)
ואז התגייסתי לצבא לצערי תוך 8 חודש ירדתי למשקל של 62 קילו בעקבות זה שלא התאמנתי ולא אכלתי כמו שצריך בגלל בעיות בצבא (כלא וכו)
עכשיו יש לי זמן לאכול ולהתאמן השגתי את התפקיד שאני רוצה אני עושה יומיות קרוב לבית יש לי זמן להכל....
אבל נכנסתי לדכאון בעקבות הירידה במשקל כל העבודה הקשה הלכה לפח ..... אין חשק לאכול ובקושי להתאמן אנשים כבר אומרים לי מה ניהיה ממני שחיף .... זה מוריד את המוטיבציה ברמות ..
אז אני חושב להתחיל סייקל אולי זה יחזיר לי את התאבון ואת הכוח להתאמן שוב כמו פעם גם התוצאות יהיו הרבה הרבה יותר מהירות ..
מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור
דעתי שאתה ממש לא בכיוון הנכון ובטח שלא מהמניעים הנכונים

מיואש בגלל זה ירדתי 13 קילו מסת שריר ועכשיו אני מסץכל במראה זה מייאש אני רוצה לחזור לזה כמה שיותר מהר
גם אז ששקלתי 75 רציתי להשתמש בסייקל אבל עזבתי את זה אמרתי נחכה לגיל 21

זה לא רק עניין של גיל

אתה צריך להבין שצריך לחזור לשגרה נוחה ויעילה של אימונים, תזונה ומנוחה. לצבור במקביל ידע תיאורטי והרגשת בטחון לעבר מה שאתה עומד לבצע, לחזור לפיזיק טוב במשקל עבודה הולמים. אחרי כל אלה יהיה ניתן לשקול שימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור
זה לא רק עניין של גיל

אתה צריך להבין שצריך לחזור לשגרה נוחה ויעילה של אימונים, תזונה ומנוחה. לצבור במקביל ידע תיאורטי והרגשת בטחון לעבר מה שאתה עומד לבצע, לחזור לפיזיק טוב במשקל עבודה הולמים. אחרי כל אלה יהיה ניתן לשקול שימוש בחומרים

זה הקטע אבל עכשיו יש לי את השגרת אימונים והתזונה יקח לי זממן להגיע לנקודה שכבר הייתי בה וזה מה שמייאש כי כבר הייתי שם והכל הלך לפח
בשביל להגיע לנקודה הזאת יקח לי מינימום 8 חודשיים (מסה נקייה ) יש לי תפריט שמיועד בשבילי שכבר הוכיח את עצמו... אם אני יתחיל סייקל זה יחסוך לי הרבה זמן וכסף

זה הקטע אבל עכשיו יש לי את השגרת אימונים והתזונה יקח לי זממן להגיע לנקודה שכבר הייתי בה וזה מה שמייאש כי כבר הייתי שם והכל הלך לפח
בשביל להגיע לנקודה הזאת יקח לי מינימום 8 חודשיים (מסה נקייה ) יש לי תפריט שמיועד בשבילי שכבר הוכיח את עצמו... אם אני יתחיל סייקל זה יחסוך לי הרבה זמן וכסף
עדיף בהחלט שתהיה סבלני ותעבור את הדרך עד להגעה (כלשהי) לעבר מה שהשגת פעם
זה לא כזה נורא כמו שאתה חושב
ובהחלט יכול להיות שיקח לך פחות זמן ממה שאתה מעריך
כך או כך, שימוש בסטרואידים דורש ריסון עצמי וסבלנות
אז זו הזדמנות טובה בשבילך להוכיח חוסן מנטלי ופיזי ולא לקפוץ ישר לשימוש

ככלל אני חושב שאשכול שמתחיל בשאלה "כדאי להתחיל סייקל ראשון?" צריך לקבל תשובה שלילית. השאלה עצמה מעידה על המצב המוקדם, מנטלית לכל הפחות.
אתה עדיין בצבא, השגרה הנוחה שאתה מתאר יכולה להשתנות בין רגע, וגם אם לא, אתה חייל. שום דבר לא אידאלי באימונים ותזונה כשאתה חייל. לפחות כתומך לחימה זה הרגיש לי כך, אולי ביומיות זה שונה.
בכל מקרה, אתה צריך לבנות מחדש את מה שאיבדת וסטרואידים הם לא התשובה.
לא צריך לתלות את המוטיבציה בעזרים חיצוניים, כך בקלות אפשר להאשים אותם ולרצות תוספת כשמשהו לא עובד, במקום להסתכל על הפרטים הבסיסיים כמו טכניקה, מוטיבציה והתקדמות במשקלי העבודה ומשקל הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית