רופא ספורט בצפון.

תלמד להתאמן נכון
תאכל טוב ותדאג להתאושש מאימון לאימון
אתה צורך מספיק ויטמינים/מינראלים חלבון/שומן/קלוריות ?

לא אמור לכאוב לך

• פותח/ת השרשור
זה דיי מעצבן שאתה אומר את זה,כי אלה דברים מאוד בסיסיים וברור שאני עושה את זה,זה היה מאז ומתמיד,כשלא עשיתי שום תרגיל מורכב וגם כשהתאמנתי כמו אידיוט חודשים שלמים על מכונות,וגם כשהייתי שחיין דרך אגב.

אולי לא אמור לכאוב,אבל כואב

תלמד להתאמן נכון
תאכל טוב ותדאג להתאושש מאימון לאימון
אתה צורך מספיק ויטמינים/מינראלים חלבון/שומן/קלוריות ?

לא אמור לכאוב לך

עצות בסיסיות נכונות, אבל מה הקשר בינן לבין נושא האשכול?

בני, תנסה להריץ חיפוש עם שמו המלא של הרופא ברשת. כשתרשום את שמו בשורת החיפוש, תוסיף מלים כמו: "ביקורת", "המלצות" ו"מישהו במקרה מכיר את הרופא ....? ". זה עובד, תאמין לי.

כמו כן, קיימים פורומים העוסקים ברפואה באתרים כמו תפוז והיידפארק (אם אני לא טועה).

אני חושב שבאתרי קופות החולים יש רשימות של הרופאים המקצועיים, ופורומים לשאלות.

בהצלחה.😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה !
וזה בן,לא בני,אני לא יודע למה כולם טועים חח

ככה, אני לא יודע באיזו קופת חולים אתה, אבל לכל קופה יש רופאים שעובדים איתה.
עם הביטוחים המשלימים כמובן, מושלם מגן זהב וכל אלה...

אני לא זוכר למשל אם במושלם יש ספציפית רופא אורתופד מתמחה בספורט
אבל יש התמחויות ... אתה צריך להתקשר למוקד מידע של הקופה ולשאול...

מעבר לזה יש בצפון מרכז של רפואת ספורט, של מכבי חיפה של ד"ר ברבר...

http://www.sevevprince.co.il/index.php?pid=8

כמו שאתה רואה יש גם בבני ציון מחלקה של רפואת ספורט

אבל כל הדברים האלה הם לא בסל ככה שאולי זה יעלה סכום נכבד...

יכול להיות שזה בכלל קשור לראומטולוגיה אבל?

"דלקות בכתפיים"

כדאי שתבדוק חולשה של שרירי הrotator cuff כל הבעיות מתחילות ומסתיימות בחולשה של השרירים האלו.הבעייה שהתרגילים לחיזוק "רוטציות לטראלית מדיאלית בכתף" הם תרגילים משעממים ומזכירים תרגילים שזקנים עושים בבתי אבות ומכוני פיזיותרפייה.אם תוכל להתגבר על כל העכבות האלו ולהתחיל לשלב תתרגילים האלו במסגרת התכנית אימונים שלך אתה תראה שיפור במצב הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
אני כמעט שנה בבדיקות,עברתי פיזוטרפיה של חודשיים,ולא,זה לא עזר,והכתפיים שלי דיי חזקות,אני אברר בנוגע ל rotator cuff. תודה רבה !! 😃

אני רק יודע שאומרים שפרס מרפא את הכתפיים בביצוע נכון.

...

יכול להיות שזה בכלל קשור לראומטולוגיה אבל?

קיים סיכוי לכך, אבל ראומטולוג יקבל אותו רק עם הפנייה מרופא משפחה או, רופא מקצועי אחר (שגם אליו מגיעים עם הפנייה של רופא משפחה, או כל רופא מקצועי אחר).

אני רק יודע שאומרים שפרס מרפא את הכתפיים בביצוע נכון.

ואקמול מרפא כאב שיניים .... 😉

אין ספק בחשיבותו של תרגול נכון לתהליך ריפוי, אך אין הוא הגורם היחידי, ובוודאי שלא בלעדי, בתהליך.

כדאי שתבדוק חולשה של שרירי הrotator cuff כל הבעיות מתחילות ומסתיימות בחולשה של השרירים האלו.הבעייה שהתרגילים לחיזוק "רוטציות לטראלית מדיאלית בכתף" הם תרגילים משעממים ומזכירים תרגילים שזקנים עושים בבתי אבות ומכוני פיזיותרפייה.אם תוכל להתגבר על כל העכבות האלו ולהתחיל לשלב תתרגילים האלו במסגרת התכנית אימונים שלך אתה תראה שיפור במצב הכתפיים.

יש תרגיל אמיתי אחד לחיזוק השרירים הנ"ל והוא ה-overhead press. לא צריך להשתעמם עם משקולות וורודות.

אני כמעט שנה בבדיקות,עברתי פיזוטרפיה של חודשיים,ולא,זה לא עזר,והכתפיים שלי דיי חזקות,אני אברר בנוגע ל rotator cuff. תודה רבה !! 😃

כמה הפרס שלך והמשקל גוף ?
מקבילים אתה עושה ?

• פותח/ת השרשור
לעולם לא יכולתי לעשות מיליטרי מסיבה פשוטה,יום אחרי זה היה לי דלקת,פתתי פה אשכול פעם לגבי זה,וכן,גילו שהגוף שלי "מייבא" דלקת בקלות,וזה קורה לי כמעט פעם בחודש (דלקת באיזור כלשהו בגוף)
עשיתי מיליטרי פעם אחת,והמאמן בדק לי טכניקה והוא אמר שהיא בסדר גמור (רק משהו על יציבות קצת כי זאת הייתה פעם ראשונה שלי).
אולי אני באמת ינסה OVERHEAD פרס,אבל המשקלים שאני אעבוד איתם צריכים להיות מצחיקים בשביל שאני יוכל להתאמן בלי לקבל דלקת (במקרה הזה אוכל לעשות גם מיליטרי)
למרות שאני לא חושב שצריך ללכת נגד הגוף...

אני שוקל 82 על 14.5% שומן בערך ל MOO,לא בחור גדול עדיין,מקבילים גם לא עשיתי מכיוון שזה עושה לי מעיין קליקים כאלה בכתף שפשוט לא נסבלים ופשוט מרגיש כאילו העצם יוצאת מהמקום (ושוב סכנה לדלקת,שאלו התסמינים,אצלי לפחות)

• פותח/ת השרשור
כן,זה הקטע המוזר,היה לי דלקת פעם אחת גם יום אחרי בנץ',אבל בדרך כלל זה כאב נסבל בבנץ ללא שיפוע,והמשקל לא כל כך נמוך,80 קילו ל 6 חזרות (שאני על המשקל הזה שלושה חודשים כבר כי אני לא יכול להתקדם בגלל הדלקות),אבל אני מעדיף לעבוד עם דאמבלים כי שם הכאב לא מורגש בכלל.

יכול להיות שאין איזון בעבודה שלך
אני הייתי מפסיק ללחוץ בנצ' ועובר לפרס + מקבילים לתקופה

ואיך המשיכות שלך ? הן צריכות להיות יותר חזקות מהבנצ', אחרת אין איזון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית