עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטרף. קניתי אותו לפני שבועיים ב1,069. רכשתי את הדגם החזק 3/32. הייתי מאוד סקפטי בגלל המחיר הנמוך אבל בינתיים מתפקד נהדר וחיי הסוללה מעולים. ויש לו אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון עד 128 ג'יגהמסכים איתך אחי, יש לי אותו והוא פשוט מכשיר מדהים.
מצטרף. קניתי אותו לפני שבועיים ב1,069. רכשתי את הדגם החזק 3/32. הייתי מאוד סקפטי בגלל המחיר הנמוך אבל בינתיים מתפקד נהדר וחיי הסוללה מעולים. ויש לו אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון עד 128 ג'יגה
יצא לי. והכל עובד. לפי מה שהבנתי הוא צריך לנסות להוריד דרייברים מתאימים למחשביצא לך לחבר אותו למחשב ב-USB ? הבנתי מחבר מהלימודים שהוא לא רואה את המכשיר במחשב שלו.
יצא לי. והכל עובד. לפי מה שהבנתי הוא צריך לנסות להוריד דרייברים מתאימים למחשב
הוא ניסה לשאול בקבוצה הרשמית של שיאומי ישראל? אולי זו בעיה עם הרום, אולי הוא קיבל "רום קומבינה".ניסה, לא הצליח
הוא ניסה לשאול בקבוצה הרשמית של שיאומי ישראל? אולי זו בעיה עם הרום, אולי הוא קיבל "רום קומבינה".
מציע לו להצטרף לשיאומי ישראל בפייסבוק. יש שם אנשים ממש מבינים. לא מזמן למישהו הייתה אותה בעיה למרות שהוא הוריד דרייברים, מישהו שלח לו קישור להורדת דרייברים אחרים והם עבדו לו.חבר אחר אמר שזה יכול להיות שלאותו בנאדם יש Win XP
ראיתי שזה חזר הרבה, הסוללה אפשר להחליף לו?Samsung Galaxy S7 Edge
קל
יש לי אותו.גם אני חושב על הP6
סליחה P9 לP6 אין הרחבה לכרטיסי זיכרוןיש לי אותו.
המכשיר הכי טוב שהיה לי BY FAR
אה.סליחה P9 לP6 אין הרחבה לכרטיסי זיכרון
דעתי על סדרת הנקסוס קצת נהיתה בזיונית אבל זה כי אני פאנבוי של HTC וחושב ש ה NEXUS ONE היה הכי טובאה.
גם עליו שמעתי דברים טובים, אבל אי אפשר להשוות אותו לגוגל 😛
אני זוכר שסרן שלח את זה בטעות כמעט לכל חיל האוויר - זה היה מצחיק במיוחד שהוא קיבל ריתוק
אתה לא צריך להחליף סוללה.תודה לכולם על התשובות!
ראיתי שזה חזר הרבה, הסוללה אפשר להחליף לו?
מה זמן עבודה שלו בתכלס ולא לפי פרטים טכניים?
ולמה דווקא הוא? כאילו יכול לפרט? 😃
אחרי פעמיים שהיה לי bootloop אני עם lg סיימתימוטוg הרבה לא מכירים תפאלפון הזה פאלפון מדהים יש לי אותו שנתיים ועדיין עובד פצצה עולה גרושים מאתים דולר ביצועים מטורפים
נשמע משכנע 😃אתה לא צריך להחליף סוללה.
היא מחזיקה לי הרבה מעבר ל24 שעות.
אל תקנה את הרגיל, תקנה את האדג'.
למה דווקא הוא? כי הוא הטוב ביותר.
מצלמה הכי טובה בשוק (וידאו בפער), מסך הכי טוב בשוק, מעבד הכי טוב בשוק, מערכת קירור מתקדמת שאין בשום מכשיר אחר, חסין מים בצורה מעולה, סוללה שמחזיקה המון זמן, פיצ'רים של האדג', כרטיס מיקרו SD וכו'...
לדעתי הוא גם אחד המכשירים היפים שעשו.
חפש סרטונים וביקורות שמשווים אותו למכשירים אחרים.
אחרי שבועיים עם הגלאקסי אס 7 הגענו למסקנה אחת נחרצת [וידאו]