הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון

פלאפון משיקה מכשיר בשם gini חברה סינית שמיצרת עבורה בלבד בארץ.. N6 זהו מכשיר הדגל מסך של 5.5 זיכרון 3 ראם מעבד 8 ליבות 1.3 32 ג'יגה זיכרון מובנה פלוס אפשרות הרחבה ל 132 מכשיר מטורף ב 1500 שקל אני ממליץ מאוד

מסכים איתך אחי, יש לי אותו והוא פשוט מכשיר מדהים.
מצטרף. קניתי אותו לפני שבועיים ב1,069. רכשתי את הדגם החזק 3/32. הייתי מאוד סקפטי בגלל המחיר הנמוך אבל בינתיים מתפקד נהדר וחיי הסוללה מעולים. ויש לו אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון עד 128 ג'יגה

מצטרף. קניתי אותו לפני שבועיים ב1,069. רכשתי את הדגם החזק 3/32. הייתי מאוד סקפטי בגלל המחיר הנמוך אבל בינתיים מתפקד נהדר וחיי הסוללה מעולים. ויש לו אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון עד 128 ג'יגה

יצא לך לחבר אותו למחשב ב-USB ? הבנתי מחבר מהלימודים שהוא לא רואה את המכשיר במחשב שלו.

חבר אחר אמר שזה יכול להיות שלאותו בנאדם יש Win XP
מציע לו להצטרף לשיאומי ישראל בפייסבוק. יש שם אנשים ממש מבינים. לא מזמן למישהו הייתה אותה בעיה למרות שהוא הוריד דרייברים, מישהו שלח לו קישור להורדת דרייברים אחרים והם עבדו לו.
כשהוא מפרסם את השאלה, שיעשה צילום מסך לאודות המכשיר ויצרף לשאלה שלו שיראו איזו גרסא יש לו.
בכל אופן, אם אתה מקבל את המכשיר עם רום טוב לא אמורות להיות שום בעיות. אני קיבלתי עם אירופאי יציב ואין לי שום בעיות בינתיים (אני רק שבועיים איתו ולכן אני לא ממהר לצאת בהצהרות אבל אני מרוצה מאוד מהמכשיר בינתיים).

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התשובות!

Samsung Galaxy S7 Edge
קל
ראיתי שזה חזר הרבה, הסוללה אפשר להחליף לו?

מה זמן עבודה שלו בתכלס ולא לפי פרטים טכניים?

ולמה דווקא הוא? כאילו יכול לפרט? 😃

מתלבש על האשכול כי הפלאפון שלי עם רגל בקבר
וגם אני חושב על הP6 או על הפאבלט שהצעתם פה או הOPO3

😛
f9a4e6c1e904092c26857729f67c36e3.jpg

תודה לכולם על התשובות!

ראיתי שזה חזר הרבה, הסוללה אפשר להחליף לו?

מה זמן עבודה שלו בתכלס ולא לפי פרטים טכניים?

ולמה דווקא הוא? כאילו יכול לפרט? 😃
אתה לא צריך להחליף סוללה.
היא מחזיקה לי הרבה מעבר ל24 שעות.
אל תקנה את הרגיל, תקנה את האדג'.

למה דווקא הוא? כי הוא הטוב ביותר.
מצלמה הכי טובה בשוק (וידאו בפער), מסך הכי טוב בשוק, מעבד הכי טוב בשוק, מערכת קירור מתקדמת שאין בשום מכשיר אחר, חסין מים בצורה מעולה, סוללה שמחזיקה המון זמן, פיצ'רים של האדג', כרטיס מיקרו SD וכו'...

לדעתי הוא גם אחד המכשירים היפים שעשו.

חפש סרטונים וביקורות שמשווים אותו למכשירים אחרים.

אחרי שבועיים עם הגלאקסי אס 7 הגענו למסקנה אחת נחרצת [וידאו]

נערך לאחרונה:
מוטוg הרבה לא מכירים תפאלפון הזה פאלפון מדהים יש לי אותו שנתיים ועדיין עובד פצצה עולה גרושים מאתים דולר ביצועים מטורפים

• פותח/ת השרשור
מוטוg הרבה לא מכירים תפאלפון הזה פאלפון מדהים יש לי אותו שנתיים ועדיין עובד פצצה עולה גרושים מאתים דולר ביצועים מטורפים
אחרי פעמיים שהיה לי bootloop אני עם lg סיימתי

אתה לא צריך להחליף סוללה.
היא מחזיקה לי הרבה מעבר ל24 שעות.
אל תקנה את הרגיל, תקנה את האדג'.

למה דווקא הוא? כי הוא הטוב ביותר.
מצלמה הכי טובה בשוק (וידאו בפער), מסך הכי טוב בשוק, מעבד הכי טוב בשוק, מערכת קירור מתקדמת שאין בשום מכשיר אחר, חסין מים בצורה מעולה, סוללה שמחזיקה המון זמן, פיצ'רים של האדג', כרטיס מיקרו SD וכו'...

לדעתי הוא גם אחד המכשירים היפים שעשו.

חפש סרטונים וביקורות שמשווים אותו למכשירים אחרים.

אחרי שבועיים עם הגלאקסי אס 7 הגענו למסקנה אחת נחרצת [וידאו]
נשמע משכנע 😃

כמה זמן יש לך אותו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית