עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים איתך אחי, יש לי אותו והוא פשוט מכשיר מדהים.נראה לי שאלך על השיאומי נוט 3 פרו.
ממה שראיתי נראה אחלה מכשיר. אומנם מסך ענק אבל עם אופציה של מוד של הפעלה נוחה ביד אחת וסוללה של 4000 מילי אמפר.
מסכים איתך אחי, יש לי אותו והוא פשוט מכשיר מדהים.
קניתי בארץ 1100 שקלים חדשים.הזמנת אותו מחו"ל או שקנית אותו בארץ ?
אגב הבנתי שיש מצב שיש איתו בעיות בחיבור למחשב ? המחשב לא "מקבל" את חיבור ה-USB שלו ולא מוצא אותו
קניתי בארץ 1100 שקלים חדשים.
יבואן רשמי מגיע עם 5 שנים אחריות.
לא בדקתי לגבי המחשב...
מעולה, היא פשוט לא נגמרת...איך הסוללה בו מתפקדת ?
מעולה, היא פשוט לא נגמרת...
הולך לי 60% ביום פאקינג אינטנסיבי ואני אף פעם לא מטעין עד הסוף כי לא צריך...
Samsung Galaxy S7 Edgeאני מחפש פלאפון חדש, מחיר לא משנה, העיקר שיהיה לו sd card מערכת ההפעלה אנדרואיד. ולא של LG כי נמאס מהם.
המלצות?
גם לי יש את הנקסוס 4.יש לי נקסוס 4 ככה שהמכשיר רוב היום מחובר למטען. זה חתיכת דבר מציק ומעיק.
גם לי יש את הנקסוס 4.
כשרק קניתי אותו הוא היה המכשיר הכי טוב שאי פעם היה לי (והיה לי הרבה- גם אייפון וגם כמה מכשירי אנדרואיד טובים)
לאט לאט הטלפון נהיה יותר ויותר גרוע ובכמה חודשים האחרונים הוא בכלל נדפק..הוא נכבה מתי שבא לו, הסוללה יורדת תוך דקה וגם הטעינה שלו לוקחת מלא זמן עד שהוא מגיע ל 100%.
בקיצור אני חייב להחליף פלאפון
האמת שהוא לא נפוח מאחורה.. וזה כבר תקופה ארוכה שזה ככה.היה לי את זה בדיוק לפני שבוע - תבדוק אם המכשיר נפוח מאחור כנראה שהסוללה הלכה, בינתיים תחליף אותה עד שתקנה מכשיר חדש. עולה 100 ש"ח.
האמת שהוא לא נפוח מאחורה.. וזה כבר תקופה ארוכה שזה ככה.
גם הקטע של הכיבוי- אני יכול להיות בטלפון ואחרי זה לכבות אותו (לא לגמרי רק כאילו לחיצה על הכיבוי) ואז להדליק אותו שוב ואז הוא פשוט לא נדלק..אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההדלקה איזה דקה שתיים כדי שידלק.
אני יילך לבדוק בזמן הקרוב... אם זה יעלה יותר מ300 אז לא נראלי שאני יתקן, עדיף לסבול עוד קצת עם הנקסוס ולהשקיע את הכסף על טלפון חדש.מציע לך לבדוק את הקטע הזה