הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
אני מחפש פלאפון חדש, מחיר לא משנה, העיקר שיהיה לו sd card מערכת ההפעלה אנדרואיד. ולא של LG כי נמאס מהם.
המלצות?

למרות שאמרת לא lg , עדיין יש את הlg g5
אני יודע שבגלקסי s7 יש גם כניסה לsd
ונראלי גם בhuwei p9

אם תתפשר על נושא ה SD, יש לי את הנקסוס 6 של huawei ואני מבסוט עליו אש 😃

נראה לי שאלך על השיאומי נוט 3 פרו.

ממה שראיתי נראה אחלה מכשיר. אומנם מסך ענק אבל עם אופציה של מוד של הפעלה נוחה ביד אחת וסוללה של 4000 מילי אמפר.

נראה לי שאלך על השיאומי נוט 3 פרו.

ממה שראיתי נראה אחלה מכשיר. אומנם מסך ענק אבל עם אופציה של מוד של הפעלה נוחה ביד אחת וסוללה של 4000 מילי אמפר.
מסכים איתך אחי, יש לי אותו והוא פשוט מכשיר מדהים.

מסכים איתך אחי, יש לי אותו והוא פשוט מכשיר מדהים.

הזמנת אותו מחו"ל או שקנית אותו בארץ ?

אגב הבנתי שיש מצב שיש איתו בעיות בחיבור למחשב ? המחשב לא "מקבל" את חיבור ה-USB שלו ולא מוצא אותו

הזמנת אותו מחו"ל או שקנית אותו בארץ ?

אגב הבנתי שיש מצב שיש איתו בעיות בחיבור למחשב ? המחשב לא "מקבל" את חיבור ה-USB שלו ולא מוצא אותו
קניתי בארץ 1100 שקלים חדשים.
יבואן רשמי מגיע עם 5 שנים אחריות.

לא בדקתי לגבי המחשב...

מעולה, היא פשוט לא נגמרת...
הולך לי 60% ביום פאקינג אינטנסיבי ואני אף פעם לא מטעין עד הסוף כי לא צריך...

יש לי נקסוס 4 ככה שהמכשיר רוב היום מחובר למטען. זה חתיכת דבר מציק ומעיק.

יש לי נקסוס 4 ככה שהמכשיר רוב היום מחובר למטען. זה חתיכת דבר מציק ומעיק.
גם לי יש את הנקסוס 4.
כשרק קניתי אותו הוא היה המכשיר הכי טוב שאי פעם היה לי (והיה לי הרבה- גם אייפון וגם כמה מכשירי אנדרואיד טובים)
לאט לאט הטלפון נהיה יותר ויותר גרוע ובכמה חודשים האחרונים הוא בכלל נדפק..הוא נכבה מתי שבא לו, הסוללה יורדת תוך דקה וגם הטעינה שלו לוקחת מלא זמן עד שהוא מגיע ל 100%.
בקיצור אני חייב להחליף פלאפון

גם לי יש את הנקסוס 4.
כשרק קניתי אותו הוא היה המכשיר הכי טוב שאי פעם היה לי (והיה לי הרבה- גם אייפון וגם כמה מכשירי אנדרואיד טובים)
לאט לאט הטלפון נהיה יותר ויותר גרוע ובכמה חודשים האחרונים הוא בכלל נדפק..הוא נכבה מתי שבא לו, הסוללה יורדת תוך דקה וגם הטעינה שלו לוקחת מלא זמן עד שהוא מגיע ל 100%.
בקיצור אני חייב להחליף פלאפון

היה לי את זה בדיוק לפני שבוע - תבדוק אם המכשיר נפוח מאחור כנראה שהסוללה הלכה, בינתיים תחליף אותה עד שתקנה מכשיר חדש. עולה 100 ש"ח.

היה לי את זה בדיוק לפני שבוע - תבדוק אם המכשיר נפוח מאחור כנראה שהסוללה הלכה, בינתיים תחליף אותה עד שתקנה מכשיר חדש. עולה 100 ש"ח.
האמת שהוא לא נפוח מאחורה.. וזה כבר תקופה ארוכה שזה ככה.
גם הקטע של הכיבוי- אני יכול להיות בטלפון ואחרי זה לכבות אותו (לא לגמרי רק כאילו לחיצה על הכיבוי) ואז להדליק אותו שוב ואז הוא פשוט לא נדלק..אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההדלקה איזה דקה שתיים כדי שידלק.

האמת שהוא לא נפוח מאחורה.. וזה כבר תקופה ארוכה שזה ככה.
גם הקטע של הכיבוי- אני יכול להיות בטלפון ואחרי זה לכבות אותו (לא לגמרי רק כאילו לחיצה על הכיבוי) ואז להדליק אותו שוב ואז הוא פשוט לא נדלק..אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההדלקה איזה דקה שתיים כדי שידלק.

מציע לך לבדוק את הקטע הזה

לא מבין בפלאפונים(כן בחומרה אחרת), אבל לעומת הדברים היקרים בשוק זה נראה לא רע, ומשהו שרוב הסיכוים ארכוש.
טלפון סלולרי Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB
מעל 1000 שקל לנייד.. זה השקעה לא חכמה במדינה שאתה עובד חודש כדי לקנות איזה אייפון #.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית