הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי סייקל ראשון

מצב
השרשור נעול

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
אוקיי...אני נאלצתי לדחות את הסייקל הראשון שלי עקב בעיות כללכליות ועוד סיבות [ממשיך להתקדם וכו']
אבל יש לי שאלה קטנה

אני בחור עם כמה בעיות מפרקים שמפריעות לי לפעמים והחשש שלי הוא שעקב ההתחזקות הפתאומית בסייקל הראשון המפרקים יעשו בעיות
עכשיו-הבנתי שדקה יכול לעזור עם הבעיה בגלל שימון מפרקים וכדומה וחשבתי
האם יש אפשרות לשלב דקה בסייקל הראשון אפילו עם מינון נמוך כדי להתגבר על הבעיה
האם יש אפשרות אחרת [כי הבנתי שגלוקוזאמין לא באמת עוזר]

תודה מראש

אחי אני לא מנסה לצחוק/לפגוע בך

באמת יש כמה שלבים לפני סייקל
גם אני חשבתי על זה, אבל יש דרכים להתקדם

יש אפשרות שתיקח דקה, כמו כן יש אפשרות שתיקח את התרופה בשם:
Alflutop

הפעולה שלה דומה לדקה, רק שזה לא סטרואיד.

אתה יכול לנסות לעשות כמה שבועות פרוטוקלים לחיזוק מפרקים וגידים, אלא אם זו בעיה כרונית.

זה עדיין לא אומר ש MOO צריך לרשום לפותח הפוסט - ליצן.

ממש חבל שאתם (במיוחד MOO) מזלזלים באדם שבא לקבל ממיכם קצת מידע לגבי נושא מסויים וישר קופצים ואמורים שהוא לא יודע להתאמן.

Deus ex machina עם היית יודע מה הידע שלו ומה הצורת אימון היית יכול להגיב בצורה כזאת אבל בגלל שאתה לא יודע אז אתה אומר דברים כאלה.

בקשר לדקה אני לא יודע אבל שמן דגים\אומגה 3 יכול להועיל במידה מסויימת בשימון המפרקים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות לעשות כמה שבועות פרוטוקלים לחיזוק מפרקים וגידים, אלא אם זו בעיה כרונית.
קשה לי לומר אם זאת בעיה כרונית בכל אופן לא יזיק לנסות פרוטוקולים כאלו
יש דוגמאות? מקורות שאפשר להוציא מהם?
יעזור לי מאוד תודה

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות שתיקח דקה, כמו כן יש אפשרות שתיקח את התרופה בשם:
Alflutop

הפעולה שלה דומה לדקה, רק שזה לא סטרואיד.

מה המינון שאני יכול לקחת דקה בסייקל ראשון?

ומאיפה אפשר להשיג את התרופה הזאת?היא תרופת מרשם?
למה היא משמשמת במקור?אשמח לקצת יותר פרטים

ממש חבל שאתם (במיוחד MOO) מזלזלים באדם שבא לקבל ממיכם קצת מידע לגבי נושא מסויים וישר קופצים ואמורים שהוא לא יודע להתאמן.

Deus ex machina עם היית יודע מה הידע שלו ומה הצורת אימון היית יכול להגיב בצורה כזאת אבל בגלל שאתה לא יודע אז אתה אומר דברים כאלה.

בקשר לדקה אני לא יודע אבל שמן דגים\אומגה 3 יכול להועיל במידה מסויימת בשימון המפרקים.

לא דיברתי עליו באופן ספציפי , אבל עדיין אני חושב ההתחלה בשימוש היא מעבר בין חובבנות למקצוענות . וצריך להיות בטוח שאתה ברמה המתאימה לעשות את המעבר .

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי עליו באופן ספציפי , אבל עדיין אני חושב ההתחלה בשימוש היא מעבר בין חובבנות למקצוענות . וצריך להיות בטוח שאתה ברמה המתאימה לעשות את המעבר .
כרגע השאלה היא היא עקרונית כדי להיות מוכן לעתיד
עדיין לא מתחיל את הסייקל כי אני עדיין מתקדם ואני לא חושב שזה הזמן הנכון להתחיל את הסייקל [גם אם היה הכסף הייתי מחכה]
בעוד חודש חודשיים אני עובר לתכנית כוח כשאחרייה שוב תכנית פיצול וכנראה רק אחרי הפיצול אתחיל סייקל [זאת אומרת שלפי ההערכות שלי אם הכל ילך כשורה אתחיל סייקל כשאהיה על 100 קילו +- [יש לי לעלות עוד 8 ק"ג]
שוב-אם הכל ילך לפי ההערכה שלי כי בחודש האחרון אני מתקדם מהר יותר ממה שציפיתי...
תודה על הדאגה 😃

בכל אופן בקשר לנושא יש לעוד אנשים תשובות [עד שמשה ושניר יענו לי] ?

לגבי התרופה הזו, היא ללא מרשם, אתה יכול לקנות אותה דרך EBAY.
התרופה משמשת במקור לבעיות גידים, כאבי מפרקים. אותה פעולה כמו שהדקה עושה רק שזה לא סטרואיד. תריץ עליה חיפוש באינטרנט, דובר עליה לא מעט.
דקה - מינון של מתחילים זה 400 מ"ג, אפשר להגיע ל 600 מ"ג אך מיותר לעבור את ה 600 מ"ג, דקה זה חומר מאוד פרוגרסטרוני, במאמר של ה HCG המחבר ממליץ להימנע מננדרולון וטרנבולון, כי הם חומרים פרוגרסטרונים והם משביטים את ייצור הטסט הטבעי גם אם תיקח HCG בכל מהלך הסייקל.

כרגע השאלה היא היא עקרונית כדי להיות מוכן לעתיד
עדיין לא מתחיל את הסייקל כי אני עדיין מתקדם ואני לא חושב שזה הזמן הנכון להתחיל את הסייקל [גם אם היה הכסף הייתי מחכה]
בעוד חודש חודשיים אני עובר לתכנית כוח כשאחרייה שוב תכנית פיצול וכנראה רק אחרי הפיצול אתחיל סייקל [זאת אומרת שלפי ההערכות שלי אם הכל ילך כשורה אתחיל סייקל כשאהיה על 100 קילו +- [יש לי לעלות עוד 8 ק"ג]
שוב-אם הכל ילך לפי ההערכה שלי כי בחודש האחרון אני מתקדם מהר יותר ממה שציפיתי...
תודה על הדאגה 😃

בכל אופן בקשר לנושא יש לעוד אנשים תשובות [עד שמשה ושניר יענו לי] ?

בכל מקרה אם אתה מתכננן לעלות עוד 8 קילו עד הסייקל אז כדאי לך לעשות אחר כך חיטוב כדי להתחיל את הסייקל על א.ש נמוך (12% ככה אפילו פחות) כי אם תתחיל אותו ב 16% + זה לא טוב

לגבי הפרוטוקולים של הפציעות
יש לך בקילוגרם את http://www.kilogram.co.il/824/תרגילים-אקסצנטרים-–-פתרון-לדלקות-גידי/

ובפורום של ריפ
http://startingstrength.com/resources/forum/showthread.php?t=7351

בכל מקרה אם אתה מתכננן לעלות עוד 8 קילו עד הסייקל אז כדאי לך לעשות אחר כך חיטוב כדי להתחיל את הסייקל על א.ש נמוך (12% ככה אפילו פחות) כי אם תתחיל אותו ב 16% + זה לא טוב

לגבי הפרוטוקולים של הפציעות
יש לך בקילוגרם את http://www.kilogram.co.il/824/תרגילים-אקסצנטרים-–-פתרון-לדלקות-גידי/

ובפורום של ריפ
http://startingstrength.com/resources/forum/showthread.php?t=7351

מה הבעייה להתחיל סייקל על 15-16 אחוז שומן? זה לא שאתה צובר יותר שומן שאתה בסייקל?

אתה נראה כמו בלון
ושאתה מתחיל על 16 ועולה מלוכלך ועם הPCT אתה ממשיך לאכול כדי לא לאבד אתה תגיע לאחוז שומן ממש גבוה

כל זה בהנחה שאתה מנצל את הסייקל ומתאמן עצים + אוכל כמו חזיר
אם אתה סופר קלוריות אין לי מה להגיד...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית