הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי סייקל ראשון

מצב
השרשור נעול

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
אוקיי...אני נאלצתי לדחות את הסייקל הראשון שלי עקב בעיות כללכליות ועוד סיבות [ממשיך להתקדם וכו']
אבל יש לי שאלה קטנה

אני בחור עם כמה בעיות מפרקים שמפריעות לי לפעמים והחשש שלי הוא שעקב ההתחזקות הפתאומית בסייקל הראשון המפרקים יעשו בעיות
עכשיו-הבנתי שדקה יכול לעזור עם הבעיה בגלל שימון מפרקים וכדומה וחשבתי
האם יש אפשרות לשלב דקה בסייקל הראשון אפילו עם מינון נמוך כדי להתגבר על הבעיה
האם יש אפשרות אחרת [כי הבנתי שגלוקוזאמין לא באמת עוזר]

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
שניר תודה רבה אבל אין דרך יותר קלה להשיג את זה? [יש את הבעיות שלי]
בכל אופן- נניח ואני הולך על הדקה...למרות הקריאה החוזרת ונישנית...מה הבעיה איתו? אם אני עושה PCT כהלכתו ולא ליצני מה יכול לקרות?
ושוב...זה יהיה הסייקל הראשון-ההמלצה בקשר למינונים היא כרגיל למרות שהעדיפות היא לא לערבב חומרים ?

בקשר להנכות לסייקל זה ברור לי שיהיה חיטוב כדי לא להתחיל אותו על 15+% למרות שכרגע אני עולה יחסית די נקי [מה שמפתיע אותי בהתחשב בתזונה שלי בזמן האחרון]

בקשר לפרוטוקולים-תודה רבה אתחיל לקרוא

שניר אם תוכל לענות בקשר לתרופה מאיפה אפשר להשיג בארץ?

שניר תודה רבה אבל אין דרך יותר קלה להשיג את זה? [יש את הבעיות שלי]
בכל אופן- נניח ואני הולך על הדקה...למרות הקריאה החוזרת ונישנית...מה הבעיה איתו? אם אני עושה PCT כהלכתו ולא ליצני מה יכול לקרות?
ושוב...זה יהיה הסייקל הראשון-ההמלצה בקשר למינונים היא כרגיל למרות שהעדיפות היא לא לערבב חומרים ?

בקשר להנכות לסייקל זה ברור לי שיהיה חיטוב כדי לא להתחיל אותו על 15+% למרות שכרגע אני עולה יחסית די נקי [מה שמפתיע אותי בהתחשב בתזונה שלי בזמן האחרון]

בקשר לפרוטוקולים-תודה רבה אתחיל לקרוא

שניר אם תוכל לענות בקשר לתרופה מאיפה אפשר להשיג בארץ?

יש אישור לקרוא לך אחי ?🤡

לא ידוע לי אם זה נמכר בארץ.
לגבי הדקה, אפילו אם אתה עושה PCT כמו שצריך, עדיין הדקה הוא פרוגרסטרוני, ז"א שהוא משבית את ייצור הטסט' במהלך כל הסייקל, השיקום יהיה איטי יותר.
עוד דבר שדקה גורם, יש את המונח DECA DICK, תהיה לך בעיה בכל הקשור לחשק המיני.
מינונים - כמו שציינתי החל מ 400 מ"ג לשבוע.

• פותח/ת השרשור
לא ידוע לי אם זה נמכר בארץ.
לגבי הדקה, אפילו אם אתה עושה PCT כמו שצריך, עדיין הדקה הוא פרוגרסטרוני, ז"א שהוא משבית את ייצור הטסט' במהלך כל הסייקל, השיקום יהיה איטי יותר.
עוד דבר שדקה גורם, יש את המונח DECA DICK, תהיה לך בעיה בכל הקשור לחשק המיני.
מינונים - כמו שציינתי החל מ 400 מ"ג לשבוע.
מושבת גם אחרי PCT??
תראה חברים שעשו סייקל של דקה וטסט סיפרו שלא הייתה להם בעיה [זה חבר'ה שלא משקרים לי בנושא הזה ואני בטוח בזה]
אוקיי...אז איך בעצם משלבים דקה בסייקל בלי לגרום לכל הבעיות האלו?!

אכן מדובר בליצן. יאיר מנהל בפורום IB, דאג בכל הזדמנות ללכלך ולהשמיץ את כל חברי ה LBS והנהלה.
יאיר אתה לא רק ליצן, אתה גם חסר עמוד שדרה, אופי ודו פרצופי, עם הילדודס בפורם השני אתה צוחק על הפורם ואז בא לכאן להתיעץ. אין מקום לאנשים כמוך כאן. אתה יכול להמשיך לרגל אבל, אם אני רואה אותך שוב מגיב או פותח פוסט, אני אשעה אותך.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית