עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם זה בסדר שאני אשים את הרגליים על המדרגה כם הריפוד השחור בבנץ? אני לא מגיע לרצפה ושאני שם משקולות ברצפה הן מחליקות . וגם נתפס לי כל פעם השריר ברגל שאני מנסה לדחוף יותר.סקוואט - התנועה בגדול נכונה. פתח את האגודל (אחיזה פתוחה), סגור קצת יותר את כפות הידיים לכיוון הכתפיים, ותוריד ראש למטה (מבט לרצפה בערך מטר וחצי ממך). תנסה ליישר גב קצת יותר בתחתית (להבליט ישבן החוצה) ותן לעצמך לרדת עוד טיפה למטה, עד הבאונס, ואז תעלה מהר וחזק יותר.
דד- אני לא יודע אם הפלטות האלה בגודל סטנדרטי, אם לא - תרים אותן קצת. בכל מקרה הגב עגול. אין יישור, אין הוצאת חזה, אין סיבוב אגן לפנים.
בנץ' - לא מכווץ מספיק, קח רגליים יותר אחורה, תקשית גב קצת יותר, תוציא חזה, ותיישר פרקי כף יד - המוט נמצא אחורה מדי ובמשקלים גדולים יותר הוא יגרום להרבה כאב במפרקים.
לא. זה גבוה מדי. גם לשים משקולות זה לא פתרון. לא יודע מה להגיד לך.האם זה בסדר שאני אשים את הרגליים על המדרגה כם הריפוד השחור בבנץ? אני לא מגיע לרצפה ושאני שם משקולות ברצפה הן מחליקות . וגם נתפס לי כל פעם השריר ברגל שאני מנסה לדחוף יותר.
ננסה למצוא פתרון.. אולי אני 20 קילו ככה שזה לא יזוז.. לגבי הסקוואט אני לא מצליח לרדת עד הסוף.. שמתי היום משקולות של 2.5 מתחת לכפות רגליים וזה עזר לי בצורה משמעותית.לא. זה גבוה מדי. גם לשים משקולות זה לא פתרון. לא יודע מה להגיד לך.
לגבי שריר שנתפס, זה נורמלי בבנץ'. תעשה מתיחות ותיקח אבץ ומגנזיום.
אל תעשה את זה.ננסה למצוא פתרון.. אולי אני 20 קילו ככה שזה לא יזוז.. לגבי הסקוואט אני לא מצליח לרדת עד הסוף.. שמתי היום משקולות של 2.5 מתחת לכפות רגליים וזה עזר לי בצורה משמעותית.
ננסה למצוא פתרון.. אולי אני אשים 20 קילו ככה שזה לא יזוז.. לגבי הסקוואט אני לא מצליח לרדת עד הסוף.. שמתי היום משקולות של 2.5 מתחת לכפות רגליים וזה עזר לי בצורה משמעותית.
אוקיי עוד שאלה בשרותך. בביצוע הסקוואט , אפילו סקוואט בלי המוט האזור של ש' המסרק והש המתויך https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Uklad_miesniowy_s_red_heb.PNGאל תעשה את זה.
מתיחות חזקות לתאומים ולגיד אכילס, ונעלי הרמת משקולות כמו אדיפאוור, אלה הפתרונות.
אם אני מבין אותך נכון, זאת בסך הכל הרגשה של מתיחה במקרבים, וזה דבר נורמלי.אוקיי עוד שאלה בשרותך. בביצוע הסקוואט , אפילו סקוואט בלי המוט האזור של ש' המסרק והש המתויך https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Uklad_miesniowy_s_red_heb.PNG
כואבים נורא. יש איזו שהיא מתיחה טובה למקום?