הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילתו של SS, בדיקת טכניקה.

Tommy ti

משתמש מתחיל
86
4
נק' מוניטין:
4
86
4
היי, התחלתי SS לפני שבועיים +- אחרי שלושה חודשים בFBW.
הטכניקה שלי לא כל כך טובה אשמח אם תעזרו לי.
סקוואט 75קג:

דדליפט 60קג:

בנץ 62.5קג:

מטר 76
משקל 78.1
🏳️🏳️
עוד שעתיים אימון אשמח לביקורת על מנת לשפר את הטכניקה באימון.

אני לא מומחה גדול אבל אני מוכן להיות ראשון - סקוואט - נראה שאתה לא "מתיישב" אחורה מספיק, נסה להרגיש היכן בכף הרגל אתה מרגיש את המשקל, עושה רושם שהמשקל על האצבעות ולא במרכז כף הרגל. זה מתבטא בברכיים שעוברות את כף הרגל.

בנצפרס - להצמיד את השחמות אחת לשנייה ולקווץ, הכתפיים לא צריכות להיות משוחררות כי עם מקובעות למקום. רגליים יותר למעלה לכוון הראש, כך שכאשר אתה לוחץ אותן לרצפה האגן לא מתרומם מהספה

סקוואט - התנועה בגדול נכונה. פתח את האגודל (אחיזה פתוחה), סגור קצת יותר את כפות הידיים לכיוון הכתפיים, ותוריד ראש למטה (מבט לרצפה בערך מטר וחצי ממך). תנסה ליישר גב קצת יותר בתחתית (להבליט ישבן החוצה) ותן לעצמך לרדת עוד טיפה למטה, עד הבאונס, ואז תעלה מהר וחזק יותר.

דד- אני לא יודע אם הפלטות האלה בגודל סטנדרטי, אם לא - תרים אותן קצת. בכל מקרה הגב עגול. אין יישור, אין הוצאת חזה, אין סיבוב אגן לפנים.

בנץ' - לא מכווץ מספיק, קח רגליים יותר אחורה, תקשית גב קצת יותר, תוציא חזה, ותיישר פרקי כף יד - המוט נמצא אחורה מדי ובמשקלים גדולים יותר הוא יגרום להרבה כאב במפרקים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם, אנסה לשפר את הטכניקה באימון הבא.
סקוואט - התנועה בגדול נכונה. פתח את האגודל (אחיזה פתוחה), סגור קצת יותר את כפות הידיים לכיוון הכתפיים, ותוריד ראש למטה (מבט לרצפה בערך מטר וחצי ממך). תנסה ליישר גב קצת יותר בתחתית (להבליט ישבן החוצה) ותן לעצמך לרדת עוד טיפה למטה, עד הבאונס, ואז תעלה מהר וחזק יותר.

דד- אני לא יודע אם הפלטות האלה בגודל סטנדרטי, אם לא - תרים אותן קצת. בכל מקרה הגב עגול. אין יישור, אין הוצאת חזה, אין סיבוב אגן לפנים.

בנץ' - לא מכווץ מספיק, קח רגליים יותר אחורה, תקשית גב קצת יותר, תוציא חזה, ותיישר פרקי כף יד - המוט נמצא אחורה מדי ובמשקלים גדולים יותר הוא יגרום להרבה כאב במפרקים.
האם זה בסדר שאני אשים את הרגליים על המדרגה כם הריפוד השחור בבנץ? אני לא מגיע לרצפה ושאני שם משקולות ברצפה הן מחליקות . וגם נתפס לי כל פעם השריר ברגל שאני מנסה לדחוף יותר.

האם זה בסדר שאני אשים את הרגליים על המדרגה כם הריפוד השחור בבנץ? אני לא מגיע לרצפה ושאני שם משקולות ברצפה הן מחליקות . וגם נתפס לי כל פעם השריר ברגל שאני מנסה לדחוף יותר.
לא. זה גבוה מדי. גם לשים משקולות זה לא פתרון. לא יודע מה להגיד לך.
לגבי שריר שנתפס, זה נורמלי בבנץ'. תעשה מתיחות ותיקח אבץ ומגנזיום.

• פותח/ת השרשור
לא. זה גבוה מדי. גם לשים משקולות זה לא פתרון. לא יודע מה להגיד לך.
לגבי שריר שנתפס, זה נורמלי בבנץ'. תעשה מתיחות ותיקח אבץ ומגנזיום.
ננסה למצוא פתרון.. אולי אני 20 קילו ככה שזה לא יזוז.. לגבי הסקוואט אני לא מצליח לרדת עד הסוף.. שמתי היום משקולות של 2.5 מתחת לכפות רגליים וזה עזר לי בצורה משמעותית.

ננסה למצוא פתרון.. אולי אני 20 קילו ככה שזה לא יזוז.. לגבי הסקוואט אני לא מצליח לרדת עד הסוף.. שמתי היום משקולות של 2.5 מתחת לכפות רגליים וזה עזר לי בצורה משמעותית.
אל תעשה את זה.
מתיחות חזקות לתאומים ולגיד אכילס, ונעלי הרמת משקולות כמו אדיפאוור, אלה הפתרונות.

• פותח/ת השרשור
ננסה למצוא פתרון.. אולי אני אשים 20 קילו ככה שזה לא יזוז.. לגבי הסקוואט אני לא מצליח לרדת עד הסוף.. שמתי היום משקולות של 2.5 מתחת לכפות רגליים וזה עזר לי בצורה משמעותית.
אל תעשה את זה.
מתיחות חזקות לתאומים ולגיד אכילס, ונעלי הרמת משקולות כמו אדיפאוור, אלה הפתרונות.
אוקיי עוד שאלה בשרותך. בביצוע הסקוואט , אפילו סקוואט בלי המוט האזור של ש' המסרק והש המתויך https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Uklad_miesniowy_s_red_heb.PNG
כואבים נורא. יש איזו שהיא מתיחה טובה למקום?

אוקיי עוד שאלה בשרותך. בביצוע הסקוואט , אפילו סקוואט בלי המוט האזור של ש' המסרק והש המתויך https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Uklad_miesniowy_s_red_heb.PNG
כואבים נורא. יש איזו שהיא מתיחה טובה למקום?
אם אני מבין אותך נכון, זאת בסך הכל הרגשה של מתיחה במקרבים, וזה דבר נורמלי.
כדי למתוח את האיזור פשוט תרים רגל ישרה אל משטח בגובה המותן, שים את כף הרגל במצב אופקי, ותימתח.
מעבר לזה תחפש ביוטיוב stretch groin and inner thigh ותמצא אלף סרטוני הסבר.

תעשה לעצמך טובה גדולה ואל תשאל את אותה שאלה ב-FXP - אתה לא תקבל שם תגובה רצינית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית