הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מצב לא מוסבר

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
היי, הייתי כמעט שנה על סייקל מתגבר שהתחיל מטיארטי אמםולה ל10 יום ועלה בסוף ל750 טסט אנטט 400 דקה. לפעמים צרכתי אוראלים.
לפני חודשיים בדיוק ירדתי מחומרים לגמרי ללא פיסיטי, רק ארימדקס חצי מג אחת לשבוע למניעת תופעות לוואי.
לא השתמשתי בפיסיטי בכוונה על מנת להשיג מרשם לטסט. עוד לפני השימוש היה לי טסט במינימום 9-10 ואיתו תופעות.לוואי.

מה שממש ממש הזוי, הטסט ירד לי ל6 וכוח לא ירד, חשק מיני לא ירד, עירנות לא... אני ישן 5 שעות בלילה ומרגיש סוס. איך זה הגיוני? יש סיבה בכלל להכנס לטיארטי?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-08-15-16-55-15.png
    Screenshot_2016-08-15-16-55-15.png
    KB 44.1 · צפיות: 138
אם אתה שואל אם לחזור לTRT כנראה שכן, אלה אם כן אתה נס רפואי ואין לך SHBG בדם.
זה כנראה פסיכולוגי, ונשאר לך כוח מהסייקל אולי גם... בכללי, זה באמת מוזר.
תחזור לTRT.
כמובן הכל לפי המלצת רופא וזה...
הדעה שלי:
פסיכולוגי, תופעות הלוואי יתחילו במוקדם או במאוחר.
אתה עושה קוק

כנראה שזה מאוד פסיכולוגי, רק היום נודע לי על רמת הטסט והאימון היום ניהיה פי 10 יותר קשה..

@Tom מה דעתך?
וואו זה רמות טסט מאוד מאוד מאוד נמוכות, אפילו סקאוט 140 יהיה קשה ככה, כחבר קרוב, אני ממליץ לך להתחיל במיידי טיארטי לפני שגם מוט בנות לא תצליח להרים

• פותח/ת השרשור
וואו זה רמות טסט מאוד מאוד מאוד נמוכות, אפילו סקאוט 140 יהיה קשה ככה, כחבר קרוב, אני ממליץ לך להתחיל במיידי טיארטי לפני שגם מוט בנות לא תצליח להרים
בנתיים אני עושה 150 שלשות בהי בר. טיארטי יהיה הרבה יותר קשה להשיג ממה שחשבתי.

• פותח/ת השרשור
לא נתנו הרופאים אחרי הבדיקות האלה?
לא, הם מניאקים. עוד בדיקות עוד הפניה לאורולוג... זה מה שציפיתי. כל עוד אני מרגיש בסדר אני לא מזריק.
האמת לא ציפיתי להפניה נוספת לאורולוג/אנדוקרינולוג, זה מה שאומר לי שזה יקח עוד יותר זמן ממה שציפיתי. אלה לקבוע אליהם תור זה חודשים.
חשבתי מקסימום עוד בדיקת דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית