הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות מעבדה

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
סבבה לא ?

GLUCOSE 75 mg/dl
70
positive_value_arrow.png

75
100
UREA 59 mg/dl
17 43
negative_value_arrow.png

59

CREATININE 1.06 mg/dl
0.67
positive_value_arrow.png

1.06
1.17
URIC ACID 4.7 mg/dl
3.5
positive_value_arrow.png

4.7
7.2
SODIUM 139.6 mEq/L
135.0
positive_value_arrow.png

139.6
145.0
TRIGLYCERIDES 44 mg/dl
CHOLESTEROL- HDL 50 mg/dl
CHOLESTEROL-LDL calc 97.7 mg/dl
NON-HDL_CHOLESTEROL 107 mg/dl
35
positive_value_arrow.png

107
150
BILIRUBIN-DIRECT 0.19 mg/dl
0.1
positive_value_arrow.png

0.19
0.29
GOT (AST) 21 U/L
0
positive_value_arrow.png

21
35
GPT (ALT) 23 U/L
0
positive_value_arrow.png

23
45
ALK. PHOSPHATASE 118 U/L
40
positive_value_arrow.png

118
130
LDH 330 U/L
230
positive_value_arrow.png

330
480

הנה בתמונה

Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כיצד התפריט שלך נראה? אוכל מספיק שומן בכלל, ושומן רווי בפרט?
כמעט ולא

תפריט בעיקר על חלבונים (פחמימה זה 2 פריכיות ביום והירקות...)
שומן היה טיפה מגבינה צהובה אבל לא בשמיים

למה לעשות את זה לעצמך?
לפני צילומים הם אוכלים יותר פחמימה ממך
בנוסף שאיבדת הרבה שריר בגלל שלא היה לך כח להרים כלום

• פותח/ת השרשור
למה לעשות את זה לעצמך?
לפני צילומים הם אוכלים יותר פחמימה ממך
בנוסף שאיבדת הרבה שריר בגלל שלא היה לך כח להרים כלום
איך הסקת את הדברים האלה?
עשיתי מתח שכיבות שמיכה סקוואטים הכל עם 30 KG ...
חוץ מיד קדמית אחורית וכתפיים שזה 8-10 .. (אני מתאמן סטריט)
והמשקל שלי לא כזה גבוה אז מה שסותר עוד יותר את הטענה שלך חח

איך הסקת את הדברים האלה?
עשיתי מתח שכיבות שמיכה סקוואטים הכל עם 30 KG ...
חוץ מיד קדמית אחורית וכתפיים שזה 8-10 .. (אני מתאמן סטריט)
והמשקל שלי לא כזה גבוה אז מה שסותר עוד יותר את הטענה שלך חח
אה סליחה חשבתי שאתה באמת מתאמן ^^^

מזאת אומרת באמת מתאמן?
אני מתאמן חח אבל בסטריט..
פסדר אבל סטריט זה לא באמת השוואה לאימון בחדר כושר... עשיתי חצי שנה היה כיף ונחמד היו תוצאות הייתי חטוב יפה אבל חודש בחדר כושר הביא לי יותר תוצאות מחצי שנה בסטריט, פיתח וחיזק הכל
יש לנו חבר'ה בחדר כושר שעושים "סטריט" והם באמת נראים בדיחה, כשאני עושה ריצות בחוץ עוצר לפעמים לעשות מתח רואה חבר'ה שעושים סטריט גם דיי בדיחה [קטנים] , ושלא תחשוב שמי שעושה סטריט ביוטיוב לא עושה גם חדר כושר, כמובן שמי שעושה קרוספיט באליפויות כמו ריץ' לדוגמא גם בחדר כושר רוב היום וכשהם לא הם עושים תרגילים כמו סקוואט דדליפט ופרס באזורי קרוספיט שלהם

אם אני לא טועה גם הUREA שלך גבוהה מדי, וזה מעיד על בעיות בכליות...

"תוצאה גבוהה בבדיקת אוריאה מתקבלת במקרים הבאים:

1. כאשר קיים פירוק חלבונים גבוה מדי, כמו במקרי דימומים במערכת העיכול, התקף לב ועוד. "

• פותח/ת השרשור
פסדר אבל סטריט זה לא באמת השוואה לאימון בחדר כושר... עשיתי חצי שנה היה כיף ונחמד היו תוצאות הייתי חטוב יפה אבל חודש בחדר כושר הביא לי יותר תוצאות מחצי שנה בסטריט, פיתח וחיזק הכל
יש לנו חבר'ה בחדר כושר שעושים "סטריט" והם באמת נראים בדיחה, כשאני עושה ריצות בחוץ עוצר לפעמים לעשות מתח רואה חבר'ה שעושים סטריט גם דיי בדיחה [קטנים] , ושלא תחשוב שמי שעושה סטריט ביוטיוב לא עושה גם חדר כושר, כמובן שמי שעושה קרוספיט באליפויות כמו ריץ' לדוגמא גם בחדר כושר רוב היום וכשהם לא הם עושים תרגילים כמו סקוואט דדליפט ופרס באזורי קרוספיט שלהם

קודם כל זה לא יפה שאתם מוריד מהערך.. וקורא לזה בדיחה..
אולי הפיתוח גוף שלנו לא בנוי בצורת שיא כמו שמכון נותן זה כן.......
אבל הכח שלנו גדל והסיבולת , כל אחד לוקח את מה שהוא בוחר למקום אחר
אותי למשל פחות מעניין התצורה של הגוף מעניין אותי החוזק הסיבולת והתרגילים המורכבים שאותם באמת קשה להצליח
אני מדבר על פלאנץ דגל אם משקל ועוד דברים שאני לא יודע את השם שלהם מרוב שהם קשים , אני מתאמן על פלאנץ בערך חצי שנה ואני יכול להגיד לך שאני אצליח אותו זאת תיהיה הרגשה מספקת מכל מראה חיצוני שאשיג בחדר כושר..

קודם כל זה לא יפה שאתם מוריד מהערך.. וקורא לזה בדיחה..
אולי הפיתוח גוף שלנו לא בנוי בצורת שיא כמו שמכון נותן זה כן.......
אבל הכח שלנו גדל והסיבולת , כל אחד לוקח את מה שהוא בוחר למקום אחר
אותי למשל פחות מעניין התצורה של הגוף מעניין אותי החוזק הסיבולת והתרגילים המורכבים שאותם באמת קשה להצליח
אני מדבר על פלאנץ דגל אם משקל ועוד דברים שאני לא יודע את השם שלהם מרוב שהם קשים , אני מתאמן על פלאנץ בערך חצי שנה ואני יכול להגיד לך שאני אצליח אותו זאת תיהיה הרגשה מספקת מכל מראה חיצוני שאשיג בחדר כושר..
מי זה "שלנו" ? גם אני הייתי שם, אבל שחור על גבי לבן ראיתי תוצאות פה וראיתי שם והעדפתי ללכת איפה שיותר תוצאות וזהו, חס וחלילה מזלזל פשוט מעדיף לקבל תגמול לזמן שאני משקיע. אמרת "חוזק וסיבולת" תאמין לי החוזק בחדר כושר פי כמה וכמה יותר , וגם תרגילים מורכבים? על מה אתה מדבר בוא תעשה דדליפט או פרס יפה, כי בסטריט אין באמת מורכב.
מצטער אם נשמעתי מזלזל פשוט רשמתי מנסיוני האישי ושל אחרים שהיו איתי

• פותח/ת השרשור
מי זה "שלנו" ? גם אני הייתי שם, אבל שחור על גבי לבן ראיתי תוצאות פה וראיתי שם והעדפתי ללכת איפה שיותר תוצאות וזהו, חס וחלילה מזלזל פשוט מעדיף לקבל תגמול לזמן שאני משקיע. אמרת "חוזק וסיבולת" תאמין לי החוזק בחדר כושר פי כמה וכמה יותר , וגם תרגילים מורכבים? על מה אתה מדבר בוא תעשה דדליפט או פרס יפה, כי בסטריט אין באמת מורכב.
בגלל זה אמרתי כל אחד וההעדפות האישיות שלו
אני לא אומר שמראה חיצוני זה לא יפה, כן אני רוצה גם כן מראה חיצוני אבל הספורט הזה משך אותי יותר מהחדר כושר
אני מאמין שבתור מתאמן בחדר כושר אתה עושה כתפיים
תנסה לעשות פלאנץ (לא ישר את התרגיל המלא ) תנסה לעשות את שלב 2 - 3 אני מאמין שעוד איכשהוא תצליח
ותראה...

"תוצאה גבוהה בבדיקת אוריאה מתקבלת במקרים הבאים:

1. כאשר קיים פירוק חלבונים גבוה מדי, כמו במקרי דימומים במערכת העיכול, התקף לב ועוד. "
Urea גבוה הוא מדד שנוי במחלוקת
מספיק שיום טרם הבדיקה האדם לא שתה מספיק, וערכי ה-Urea יחרגו מעלה

שחרר מהבנאדם כל אחד ומה שעושה לו טוב בין אם זה 200 קילו סקוואט על 20% שומן או להיות על 8% שומן או להצליח בתרגיל או סתם לפתח תאומים ,כל בנאדם יעשה מה שטוב לו ומה שהוא רוצה .

באמת שחרר מהבן אדם , אתה בלחץ חודשיים בחדר כושר ועף עליו ותופס מעצמך מינימום מפתח גוף. שחרר את הגישה המתנשאת ותתחיל להתמקד בעצמך במקום להעיר לאחרים.

הטריגליצרידים נמוכים מאוד וזה לא טוב
אפשר לדעת למה? חשבתי טריגליצרידים זה רע מאוד וצריך דיהיה כמה שפחות.
אצלי הם תמיד היו נורא נמוכים, בבדיקה שעשיתי לראשונה עוד לפני שהתחלתי שימוש בחומרים היה לי:
טוטאל 120
hdl 70
ldl 50
טריגליצרידים 30

אכלתי הרבה מאוד שומן מכל הסוגים, המון שומן רווי גם. הרופאים תמיד אמרו שהכולסטרול שלי פנטסטי.
מדוע זה רע ולאיזה צורך זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית