הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת 400 מג קפאין ביום

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
האם צריכת 400 מג קפאין ביום מהווה סיכון?

200 מג נלקח כחלק מתוסף קדם אימון.. ושאר ה200 מג שזה קפאין שאני צורך מקפה שאני שותה במהלך היום..

ממה שידוע לי המינון המקסימלי המותר הוא 600 מ"ג ביום , אבל יש כאלה שטוענים שגם מינון של 400 מ"ג מסוכן.

אשמח לדעת מה דעתם של אנשי הפורום 😃

• פותח/ת השרשור
68 ק"ג
כפי שציינתי סה"כ 200 מ"ג בתוסף קדם אימון.. ועוד 200 מ"ג קפאין בקפה שאני שותה במהלך היום/עבודה...

כמו שנמאר מעליי זה תלוי בנתונים שלך אבל בלי קשר אני לא חושב שכמות של 400 מ"ג ביום זה כמות כזאת גבוהה והיא לא תזיק לך אבל מנגד אני גם לא רואה טעם לקחת תוסף קפאין על בסיס קבוע כי הוא כבר לא ישפיע עליך (אם אתה רגי לשתיית קפה על בסיס קבוע אני מאמין שכבר עכשיו אתה לא מרגיש השפעה מלבד פלסבו)

68 ק"ג
כפי שציינתי סה"כ 200 מ"ג בתוסף קדם אימון.. ועוד 200 מ"ג קפאין בקפה שאני שותה במהלך היום/עבודה...
עבור ביצועיים ספורטיביים הייתי מגביל את השימוש בקפאין רק לימי אימון וגם לא בכולם - באלה שממש קשים או שאתה מרגיש לא מרוכז ועייף טרם האימון

אני מכיר שהרף העליון הוא 10 מג לכל קילוגם גוף זה במקרה שלך 700, אתה קצת יותר צחצי אז כנראה שהכל בסדר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית