עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אותך גונביםוגם זה:
אתה לא חייב להוריש אותם למדינה. אבל זה גם לא באמת הכסף שלך. יש חוק שמחייב קופות גמל לגנוב אותו ממך.
את האמת שהכרתי את האתר שלה באופן קצת מוזר. אני זה שתרגם את מערכת הפורומים הנוכחית והיא משתמש בתרגום שלי למערכת (כי אני היחיד שהיה חולה נפש לבצע את זה) בפורום שלה. אני נוטה לחפש את המערכת פורומים ש-LBS יושבת עליה באתרים ישראלים כדי לקבל פידבק על התרגום. כך אני מתקן את התרגום במידה והוא נמצא לקוי (כי מנהלי אתרים ישראלים הם עם עצלן ודואג רק לעצמו במקום לתרום לכלל).
בלי שום קשר, יש לה פוסטים שהם גם נטו בולשיט, לדוגמה זה:
איך להפוך למיליונר עם שכר חציוני - הסולידית
ראו גם את התגובות.
@coldfire נראה לי מקום חדש בשבילך להטריל בו 😛
אם תבזבז כמוה אתה תוכל לפרוש גם בגיל 30. אבל זה כרוך בלנתק את כל מוצרי החשמל בלילה מהתקע ולהתקלח במים קרים:
3,873 ש"ח בחודש וחיה כמו מלכה - סיכום שנה - הסולידית
בפוסט הזה יש את התגובות בין ההכי מצחיקות שקראתי באינטרנט איי פעם.
תשקיע חצי שעה כל יום בקריאה.יש שם טונות של מידע שאני לא יודע איך אנשים מצליחים להבין את כל העולם הזה.
מצד אחד מייעצים לי לא לקחת סוכן ביטוח ויועץ השקעות כי חבל על כל העמלות שיכולות להיכנס לכיס שלי ומצד שני רוצה לקחת אותו כי כואב לי הראש מהסלט האטומי שנוצר לי בראש.
גישה מעולה לחייםהיא מערבבת עיקר, טפל ודמגוגיה זולה כאילו היא צריכה למלא פסקאות לבגרות בספרות. אני ממש לא מתכוון לקרוא את כל החפירה הזאת כדי להוציא את העיקר, ראבאק...
הזמן שלי יקר, אני מניח שגם התנהלות כלכלית לא שקולה יקרה גם כן. אבל יש דרך לכתוב...גישה מעולה לחיים
יש לי עכשיו 20,000 שח לדוגמא.
האם כדאי לי להשקיע את הכסף הזה במניות או קרנות כלשהם או וואטאבר או שמא עדיף פקמ כלשהוא עם ריבית אפסית ל 10 שנים?
כיצד עליי להתחיל?
אשמח מאמר של 'המתחילים של המתחילים' בעניין, אם יש.
אם כבר אתה שם, תמליץ לה על SS.
אם אתה מתעניין בנושא, גם ברמה הפרקטית וגם הפילוסופית, אני ממליץ על Your Money Or Your Life, Early Retirement Extreme ו- How I Found Freedom in an Unfree World. הם מתוך הרשימה שלה, וברוח סולידית הם גם זמינים באינטרנט.