הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ sciroxx דיאנבול הוא טוב???

Romanmel

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני קניתי דיאנבול ורוד של sciroxx ואני קראתי בפורום והשאלה שלי למרות שהחברה הזאת יחסית חדשה יש לה כבר זיופים??
כי בכללי ממה שהבנתי שזו חברה טוב והם מוחרים דינאבול אמיתי ולא דיאנבול שבתוכו יש דברים לא ברורים

אני מעביר אימון קבוצתי ב 5 תבוא מתי שבאה לך. עם תרצה להשאר-עוד יותר טוב,אוכל לסדר לך מחיר מיוחד

• פותח/ת השרשור
סבבה אין בעיה אני מיתאמן בבית החיל ניראה אולי אני יצליח להגיע לשם
תבדוק ממיל שלך שלחתי שם הודעה תיקרא אני פשוט לא יכול לרשום אותה כאן

אתה מודע לזה לאם תקח דיבול בלי אישזהו טסט בזריקות ובלי PCT וHCG לא רק שכל הנוזלים שתעלה אתה תרד אחרי שבוע גם הזין במקרה הטוב בסוף הסייקל לא יעמוד לך אתה גם תדפוק את המערכת ההורמנלית ואת הגדילה שלך בגיל כזה + יש מצב טוב שיהיה לך ג'ינו

לא,אני את שלי מצאתי ברחוב:ph34r:

תזהר בתגובות שלך אחי זה יכול להיות איזה מרגל שמחפש לתפוס פה סוחרים, אני במקומך לא הייתי נותן פרטים אישיים בהקשר כזה.. וגם אם לא לתת הכוונה לילד בן 16 שרוצה לדפוק לו את הבריאות זה מתחת לכל ביקורת... אני מתפלא איך עוד לא נעלו את הפוסט

תזהר בתגובות שלך אחי זה יכול להיות איזה מרגל שמחפש לתפוס פה סוחרים, אני במקומך לא הייתי נותן פרטים אישיים בהקשר כזה.. וגם אם לא לתת הכוונה לילד בן 16 שרוצה לדפוק לו את הבריאות זה מתחת לכל ביקורת... אני מתפלא איך עוד לא נעלו את הפוסט
פניתי כבר בקשר לזה למי שצריך לפנות...הילד יקבל את הקריאטין שלו עם כוס חלב לפני השינה:161bd:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית