הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חושש מהסופרדרול המדובר

DonCorleon

מושעה
420
135
נק' מוניטין:
192
420
135
בוקר טוב!!
נמצא בסייקל שני של טסט אנתת+טרן אנתת.
מינונים :
טסט 750 e/w
טרן 400 e/w
פרגניל 2.5 יוניט per 2 days.
מאוד מרוצה מהתוצאות , הגוף מאוד מאוד , אבל מאוד מיובש. בקטע שיש לי יובש מתחת לחזה ברמה שהכל מתקלף ושורף.
עלייה בחודש של 5 קילו, מעט מאוד מאוד שומן , קצת נוזלים , והרבה שריר. שומר על תזונה קפדנית ביותר.
בתחילת חודש 9 אצטרך להכניס את הסופרדרול המדובר.
1. אני חושש מעצם העובדה שאני מתחיל עם סופרדרול , כאשר לא שילבתי מעולם אוראלים.
2. הסופרדרול במד הציון מדורג על 9 מבחינת כמות הכוח...ועל 8.5 מתוך 10 מבחינת רעילות הכבד.
3. בסייקל הראשון , שכלל טסט 500 e/w ובולדנון 1g e/w , לקחתי במשך חמישה ימים דיאנבול. עליתי בצורה מטורפת בכוח , והפסקתי. פשוט הרגשתי שזה לא הזמן נכון , כי אני יותר מדי חזק והגידים התחילו לכאוב , ונתפסו לי השרירים ללא הפסקה כתוצאה מכמות הכוח. אז הפסקתי. מה גם , שהשיער התחיל לצמוח לי בצורה מופרזת ביותר בחלקים בגוף , בין היתר השיער בגבות ניהיה שחור וכהה מאוד , וגם התעבה.
4. הכבד זה הדבר החשוב לי ביותר , וכיוון שאין לי ניסיון רציני עם אוראלים , אני מאוד חושש מהסופרדרול.
5. אני כרגע שוקל 88 על 1.82 , עם 12 אחוז. אני לא רוצה לעבור את ה-92 קילו , וחושש שהסופרדרול יעיף אותי למאה.
6. במצב כספי לא משהו..ואני אצטרך לקנות כדורי TUDCA בערך שלוש חבילות...שזה יעלה לי באזור ה600+ שקל. כל זה בנוסף לכל ההשקעה על החומרים.
אז לאור המצב , הייתי שמח לקבל הערות/הארות ולשמוע קצת חוות דעת
@Daniel Barack מלך , לומד וילמד ממך כל הזמן:193ek:

מצטער על החפירות , יום טוב 🙄

בוקר טוב!!
נמצא בסייקל שני של טסט אנתת+טרן אנתת.
מינונים :
טסט 750 e/w
טרן 400 e/w
פרגניל 2.5 יוניט per 2 days.
מאוד מרוצה מהתוצאות , הגוף מאוד מאוד , אבל מאוד מיובש. בקטע שיש לי יובש מתחת לחזה ברמה שהכל מתקלף ושורף.
עלייה בחודש של 5 קילו, מעט מאוד מאוד שומן , קצת נוזלים , והרבה שריר. שומר על תזונה קפדנית ביותר.
בתחילת חודש 9 אצטרך להכניס את הסופרדרול המדובר.
1. אני חושש מעצם העובדה שאני מתחיל עם סופרדרול , כאשר לא שילבתי מעולם אוראלים.
2. הסופרדרול במד הציון מדורג על 9 מבחינת כמות הכוח...ועל 8.5 מתוך 10 מבחינת רעילות הכבד.
3. בסייקל הראשון , שכלל טסט 500 e/w ובולדנון 1g e/w , לקחתי במשך חמישה ימים דיאנבול. עליתי בצורה מטורפת בכוח , והפסקתי. פשוט הרגשתי שזה לא הזמן נכון , כי אני יותר מדי חזק והגידים התחילו לכאוב , ונתפסו לי השרירים ללא הפסקה כתוצאה מכמות הכוח. אז הפסקתי. מה גם , שהשיער התחיל לצמוח לי בצורה מופרזת ביותר בחלקים בגוף , בין היתר השיער בגבות ניהיה שחור וכהה מאוד , וגם התעבה.
4. הכבד זה הדבר החשוב לי ביותר , וכיוון שאין לי ניסיון רציני עם אוראלים , אני מאוד חושש מהסופרדרול.
5. אני כרגע שוקל 88 על 1.82 , עם 12 אחוז. אני לא רוצה לעבור את ה-92 קילו , וחושש שהסופרדרול יעיף אותי למאה.
6. במצב כספי לא משהו..ואני אצטרך לקנות כדורי TUDCA בערך שלוש חבילות...שזה יעלה לי באזור ה600+ שקל. כל זה בנוסף לכל ההשקעה על החומרים.
אז לאור המצב , הייתי שמח לקבל הערות/הארות ולשמוע קצת חוות דעת
@Daniel Barack מלך , לומד וילמד ממך כל הזמן:193ek:

מצטער על החפירות , יום טוב 🙄
פרגניל - אחדד את המקרא המקצועי - הכוונה היא ל-250iu מתאיים וחמישים יחידות בין לאומיות

1. סופרדרול להתנסות ראשונה הוא לא הכי אידיאלי, אבל בהחלט אפשרי למול המטרות. יש אפשרות להתמודד עימו כהלכה.
2. זה עניין סובייקטיבי, וההשואה היא למול מדדים נוספים. אכן הוא רעיל, אבל שוב, כמו סעיף 1, ניתן למזער זאת ולנהוג בו בהשכלה ובבטחה
3. דיאנאבול מאוד ארומאטי ולא הרבה אוהבים להריצו, בדיוק בשל תופעות הלוואי הללו. אני גם מאוד אוהב וממליץ על אוראלים יבשים (טורינבול, אפיסטן, מטיל סטנבולון, סופרדרול, וינסטרול, אנאבר... כל אחד והמטרה שלו)
4. סעיפים 1+2
5. TUDCA היא פשוט חובה בכל סייקל המשלב אוראלים, ובעיקר בכזה שיש בו אוראלי מאוד רעילץ עלות/תועלת של ה-TUDCA לא ניתנת לכימות ואין כל תוסף אחד שישתווה באיכותו ופעילותו לה שה-TUDCA מבצעת
6. סעיף 5

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה רבה מלך
לקחתי בחשבון את עניין הרעילות ועניין השמירה על הכבד , אתנהג בהתאם ואלך על זה. שוב תודה!!@!!

לגבי הרעילות לכבד של אוראלים.. אני יכול להגיד לך ש"על הנייר" יש אוראלים שהם רעילים יותר ויש פחות, אבל בפועל הגוף גם מגיב לפעמים אחרת
חבר טוב שלי לקחת וינסטרול בפעם הראשונה אי פעם כשעשה סייקל חיטוב וערכי הכבד בגוף שלו היו מאוד חריגים (פי 20 מעל הנורמה!)... אחרי כמה חודשים טובים הוא עשה סייקל מאסה ולקח אנאדרול וערכי הכבד היו מעל הנורמה אבל הרבה פחות ממה שהויני גרם.. אין לי מושג ממש למה זה ככה והאם זו אינדיקציה, אבל כנראה שהכבד מפתח עמידות מסויימת או שהתגובה הראשונית היא אחרת.

בכל מקרה אני חושב שאתה יכול לקחת סופרדרול גם לאור העובדה שאוראלים חזקים אחרים הם מאוד נוזליים כמו דיבול ואנאדרול וזה לא מה שאתה מחפש (אמרת שאתה רוצה לעלות נקי או להשתדל לשמור על המשקל) ואוראלים אחרים הם לא מספיק חזקים למטרות שלך (ויני, אנאבר טורינבול כולם חלשים מאוד לעומת סופרדרול). אז פשוט קח סוםרדרול ואתה חייב לתסף גם ב-TUDCA כדי למזער נזקים. תשקול גם לקחת אומפרזול נגד צרבו תשעלולות להיות עם השימוש בסופרדרול (אומפרזול ניתן לקנות בכל בית מרקחת ללא מרשם)

על TUDCA תקרא כאן מה ש-TOM רשם בזמנו:
דיון - איך אתם עוזרים לכבד שלכם?
Ursodeoxycholic acid in cholestatic liver disease: mechanisms of action and therapeutic use revisited. - PubMed - NCBI
Ursodeoxycholic acid - Wikipedia, the free encyclopedia

הבחור מעליי צודק.
אני יכול לספר על עצמי שלקחתי סופרדרול וגם אנאדרול בשתי סייקלים נפרדים.
האנאדרול גרם לי להרבה (!!) יותר תופעות לוואי.
תתחיל את הסייקל, אם תרגיש משהו יוצא דופן אז תפסיק אותו. בדיקות דם לפני, אחרי ובמהלך הסייקל (אם יש אפשרות) יכולות לתת לך אינדיקציה אמיתית למצב שלך.
סופרדרול אחלה אוראלי אתה תהנה ממנו.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות הבונות חבר'ה , לא מובן מאליו.
יש עניין נוסף של המשקל גוף, אני כבר בעלייה של 7 ק"ג מהסייקל הנוכחי , מהטסט והטרן בלבד
אני עם נוזלים , אבל זה הכל יחסי. יש הרבה [מאוד] מסת שריר , וגם עכשיו עדיין יש את הקימורים של הריבועים בבטן.
העניין שאסור לי לעלות יותר מ10 ק"ג בסה"כ ואני חושש מעלייה דרסטית כתוצאה מהשימוש בסופרדרול.
מה דעתכם?

תודה רבה על התגובות הבונות חבר'ה , לא מובן מאליו.
יש עניין נוסף של המשקל גוף, אני כבר בעלייה של 7 ק"ג מהסייקל הנוכחי , מהטסט והטרן בלבד
אני עם נוזלים , אבל זה הכל יחסי. יש הרבה [מאוד] מסת שריר , וגם עכשיו עדיין יש את הקימורים של הריבועים בבטן.
העניין שאסור לי לעלות יותר מ10 ק"ג בסה"כ ואני חושש מעלייה דרסטית כתוצאה מהשימוש בסופרדרול.
מה דעתכם?
הכל בתזונה
במצב כזה, שמרבית הנוזלים כבר עלו בסייקל, כתוצאה מהשינויים ההורמונליים וספיחת הנוזלים, המתרחשת למול אסטרי השמנים (שרשראות הפחמן), הסופרדרול לא יביא לעליה ממש קיצונית, אם בכלל, בנוזלים. לא רואה סיבה בהגבלת המשקל לא להשתמש בסופרדרול. אתה יכול לקצץ מעט פחמימה/להוסיף אירובי/להפחית עוד יותר נתרן בכמה ימים שלפני התחרות בכדי להוריד מעט יותר נוזלים (אם בכלל תצטרך לעשות זאת - אני מאמין שלא)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה המהירה דניאל! מעריך !
האם לשלב אירובי פעמיים ביום , שזה אומר אחר הצהריים , ובערב , כ1.5 ק"מ ריצה [מהירה ] , יכול לתרום להפחתת הנוזלים משמעותית?
כמובן שזה בשילוב עם הסופרדרול , שמא גם הסופרדרול אמור מעט להעמיס על קצב דפיקות הלב , אז חשבתי לשלב אירובי באופן קיצוני יותר

כרגע אל תתחיל לשנות דבר והרץ את הסופרדרול עקוב אחרי העלייה במשקל (בלי לחץ, כן?). באם תראה שישנה חריגה, חזור לעדכן נראה מה יהיה כדאי לך לבצע למול זאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית