הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חושש מרמות נמוכות של טסט

• פותח/ת השרשור eh0231
  • פורסם בתאריך

eh0231

משתמש מתחיל
195
44
נק' מוניטין:
59
195
44
בן 19, סובל כבר תקופה ארוכה מתופעות הבאות:
עייפות וחולשה כרונית, ריפיון שרירים, חוסר התאוששות מאימונים, חוסר פאמפ, חוסר חשק מיני ובעיות זקפה, דיכאון כרוני.
אני ממש חושש שיש לי רמות נמוכות של טסט (לא לקחתי סטרואידים בחיי). השאלה שלי היא אם סביר שזה קשור? כרגע אני חייל (ורוב הסיכויים שמשבוע הבא כבר לא) אז בעייתי לי לבצע פרופיל הורמונלי עדיין.
השאלה שלי היא האם אלו תסמינים אשר מאופיינים בעיקר במחסור בטסט בגוף? או שיכולים להיות גורמים אחרים? עשיתי בעבר מס׳ פעמים בדיקת ויטמינים וברזל והכל היה תקין. גם פרולקטין עשיתי (לא יודע כמה זה קשור) וגם היה תקין.

יכול להיות עוד סיבות לזה. בכל מקרה עם אתה משתחרר עוד שבוע+ תבצע את הבדיקות של ההורמונים בקופת חולים תבדוק הכל. איך השינה / מנוחה שלך ? איך התזונה שלך ?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות עוד סיבות לזה. בכל מקרה עם אתה משתחרר עוד שבוע+ תבצע את הבדיקות של ההורמונים בקופת חולים תבדוק הכל. איך השינה / מנוחה שלך ? איך התזונה שלך ?
תמיד מקפיד על מינימום של 8 שעות שינה, תזונה טובה (חלבון, שומן ופחמימה בכמויות מספקות).

תגיע עם הטענות שלך ותדרוש את מה שאתה רוצה . מה זה באיזה קלות ? זה לא עולה לאף אחד יותר כסף או זמן יקר אתה גם כך לוקחים לך דם לבדיקה אז אתה מבקש לבדוק את זה על הדרך. ועם אתה מקבל סירוב תחליף רופא. עד שתגיע לרופא שיתן לך. פשוט.

תגיע עם הטענות שלך ותדרוש את מה שאתה רוצה . מה זה באיזה קלות ? זה לא עולה לאף אחד יותר כסף או זמן יקר אתה גם כך לוקחים לך דם לבדיקה אז אתה מבקש לבדוק את זה על הדרך. ועם אתה מקבל סירוב תחליף רופא. עד שתגיע לרופא שיתן לך. פשוט.

אני הבנתי שזה קצת ''סיפור'' ולא מוכנים לבדוק free בקלות לכל אחד שרק מבקש, אולי דברים השתנו..

על t 4 ו free test ועל רוב הפנל ההורמונלי עברתי כאלה חקירות חבל על הזמן וגם קיבלתי סירוב. אבל ברגע שהתחלתי להתנהג כמו ישראלי בפקק תנועה על הבוקר, קיבלתי הכל בחיוך. שהייתי בסדיר לא הייתי מתאמן והייתי המון בדכאונות לא היה לי חשק מיני הזיקפות היו חלשות והרבה לחץ היה לי. אבל כשסיימתי עם הסדיר הרוב הסתדר לי וגם הסתדר לי השינה והמצב רוח

על t 4 ו free test ועל רוב הפנל ההורמונלי עברתי כאלה חקירות חבל על הזמן וגם קיבלתי סירוב. אבל ברגע שהתחלתי להתנהג כמו ישראלי בפקק תנועה על הבוקר, קיבלתי הכל בחיוך. שהייתי בסדיר לא הייתי מתאמן והייתי המון בדכאונות לא היה לי חשק מיני הזיקפות היו חלשות והרבה לחץ היה לי. אבל כשסיימתי עם הסדיר הרוב הסתדר לי וגם הסתדר לי השינה והמצב רוח

אתה אומר אם אני אגיד לרופאת משפחה ''אני מעוניין לבדוק free test מסקרנות'' הסיכויים שלי לקבל הם שווי ערך ללראות חד קרן מעופף?
אין לי שום בעיה שקשורה לטסט נמוך אבל עדיין זה הגוף שלי ומסקרן אותי, לא מבין על מה כל הסיפור..

אתה אומר אם אני אגיד לרופאת משפחה ''אני מעוניין לבדוק free test מסקרנות'' הסיכויים שלי לקבל הם שווי ערך ללראות חד קרן מעופף?
אין לי שום בעיה שקשורה לטסט נמוך אבל עדיין זה הגוף שלי ומסקרן אותי, לא מבין על מה כל הסיפור..
תבקש פרופיל הורמונלי לא רק free test
עם באמת יש בעיות יעזרו לך

תבקש פרופיל הורמונלי לא רק free test
עם באמת יש בעיות יעזרו לך

אין לי שום בעיה, אני פשוט רוצה לדעת איפה אני עומד בסקאלה. חושב שזה די נורמטיבי לרצות לדעת עוד קצת על הגוף שלך
למרות שיש לי דרך ''להוציא'' את הבדיקה, אולי אלך על זה.

תל אביב מדיקל סנטר המקום היחיד שעשתי בו בדיקות אבל מזכיר לך שזה יצא די יקר על כל הפרופיל ההורמונלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית