הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון 😃

• פותח/ת השרשור Amitfs
  • פורסם בתאריך

Amitfs

מושעה
21
2
נק' מוניטין:
-1
21
2
טוב אז אלו הם החומרים שיש לי
טסט אנתת ,
דיבול,
איקאקלמין,
פרגניל,
הבנתי שעלי להזריק פעמיים בשבוע כ 250 מג ( כמה זה יוצא במזרק?) מהאנתת אחרי שלוש שבועות אני מתחיל להזריק לעצמי פעם בשבוע פרגניל 500 יחבל ( שוב כמה זה במזרק?) ושבועיים אחרי הזריקה האחרונה אני אמור לקחת את האיקאקלמין 40-40-20-20? וחסר לי כולומיד ! ניראה לי או שאני בסדר? אשמח לקבל תגובות עצות תודה 😃

• פותח/ת השרשור
קראתי את זה אבל שאלתי שאלות שלא רשומות שם , ולpct חסרה לי תרופה יש לי את האיקקלימין שזה בעצם כולומיד? ואז השנייה חסרה לי? לגבי המידות של כל חומר כמה זה במזרק ? זה לא מובן לי פעם ראשונה אני משתמש במזרק ולי רשום 1-5 וכאלה במזרק אז איך אדע?
500 כמה זה במזרק חצי סיסי ? ו 5000ui? זה בעצם אותו הדבר?
אני רוצה להתחיל אף אחד לא יכול להגיד לי כמה זה 500 מג במזרק רגיל?
5000ui זה סיסי 1
עכשיו כמה להכניס טסטוסטרון ? כמה זה במזרק ?
כל הבקבוקון של הטסטוסטרון הוא 300mg/ml אז את כולו אני אמור להזריק מכה אחת? זה לא נשמע הגיוני?
image.jpg

ולpct חסרה לי תרופה יש לי את האיקקלימין שזה בעצם כולומיד? ואז השנייה חסרה לי?
איקאקלומין זה השם הגנרי לכלומיד. חסרה לה טמוקסיפן, וללא הימצאותה מראש אל תתחיל את הסייקל!
לגבי המידות של כל חומר כמה זה במזרק ? זה לא מובן לי פעם ראשונה אני משתמש במזרק ולי רשום 1-5 וכאלה במזרק אז איך אדע?
תלוי מה נפח המזרק. צלם אותו העלה לכאן
500 כמה זה במזרק חצי סיסי ? ו 5000ui? זה בעצם אותו הדבר?
תלוי בכמה נפח של מים בקטריוסטטיים מהלת את הפרגניל.
כל הבקבוקון של הטסטוסטרון הוא 300mg/ml אז את כולו אני אמור להזריק מכה אחת? זה לא נשמע הגיוני?
300מג ל-1 סיסי זהו מינון לא נפוץ לטסטוסטרון. בכל מקרה, הזרק 1 סיסי בכל 3.5 ימים. הסייקל שלך יהיה במינון שבועי כולל של 600 מג (קצת מעל 500 - לא נורא)

• פותח/ת השרשור
יש קטנים של 2.5 מל, ויש יוצר עבים שרושם עליהם 5 מל.
את הפרגניל עדיין לא ערבבתי הבנתי שזה רק החל משבוע 3 ושזה מתקלקל אז העדפתי להכין את זה בסמיכות ליום שאזדקק לזה , והבנתי שצריך בנוסף לתרופה ולמים חומר בשם כוהל משהו?
image.jpg

תודה על העזרה דניאל זה לא מובן מאליו
יש פה 2 של מים במה עדיף להשתמש?
זה מים של הפרגניל

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 105.3 · צפיות: 280
יש קטנים של 2.5 מל, ויש יוצר עבים שרושם עליהם 5 מל
זה לא משנה במה תשתמש, כי הרי אתה במילא צריך לשאוב 1cc בכל זריקת טסטוסטרון.
את הפרגניל עדיין לא ערבבתי הבנתי שזה רק החל משבוע 3 ושזה מתקלקל אז העדפתי להכין את זה בסמיכות ליום שאזדקק לזה , והבנתי שצריך בנוסף לתרופה ולמים חומר בשם כוהל משהו?

קראתי את זה אבל שאלתי שאלות שלא רשומות שם
ואמרת שקראת את הנעוץ שצירפתי בהודעה הקודמת, לא?
שם כתוב בפירוש כיצד לנהוג עם פרגניל

• פותח/ת השרשור
בקטריוסטטים ,ולי יש את המים האלה שהעלתי בתמונה . וכן קראתי 3 פעמים , אבל יש לי 2 מים אחד זה תמיסת סיילין שזה לא והשני אני מבין שגם לא ? אז בעצם חסרים לי גם מים בקטריוסטטים? מאיפה אפשרי להשיג? תודה על העזרה דניאל ואל תתעצבן אני מנסה להבין מה ממה שיש לי מתאים לאיזה זמן ומה חסר לי בנוסף. או בנזיל אלכוהול? מהיכן קונים זה?

בנזיל אלכוהול+תמיסת סלין (-מי סטריליים) = מים בקטריוסטטיים
אפשר להזמין מ-ebay מים בקטריוסטיים
או לקנות פה בארץ מים סטריליים ובנזיל אלכוהול ולערבב יחדיו בכדי לקבל מים בקטריו'

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="Daniel Barack, post
או לקנות פה בארץ מים סטריליים ובנזיל אלכוהול ולערבב יחדיו בכדי לקבל מים בקטריו'[/QUOTE]
בתי מרקחת ? זה בלי מרשם? תודה רבה שוב 😃
העלתי תמונה של מי סיילין זה המים שאמרת סטריליים?

שמע עמית , לא מכיר אותך ולא מנסה להעביר ביקורת אבל - לדעתי האישית בלבד, אין לך טיפת ידע בנושא חומרים אנאבולים.
וואלה בתור עצה חברית ומעודדת , תמתין עוד חודש עם תחילת הסייקל. תקרא את כל המאמרים שיש פה בפורום , כל מאמר מהשורש ועד סופו ,עד שאתה מבין ויכול להגיד ולספר בעל פה מה צריך לעשות ולקחת. תאמין לי כשתהיה מוכן תאורטית ואחרי שתעבור על הכל , תיכנס לסייקל כמו גדול וגם התוצאות שלך יהיו טובות יותר.

• פותח/ת השרשור
לא תכננתי להתחיל כלום זה בסדר, יש לי את מה שצריך ורציתי לדעת אם חסר לי משהוא וכו . והכל בסדר זכותך להגיד מה שאתה חושב זו מדינה דמוקרטית . אז ככה Week 1-10 Testosterone ew. X
600mg
Week 1-4 dianabol x 30 mg
Week 3-10 פרגניל ew 500iu
Pct מהרגע שעבר 20 יום מהזריקה האחרונה להתחיל לקחת את הכדורים איקקלמין פירמידה יורדת כל יום 100 לשבועיים ואחרי שבועיים כל יום 50 לשבועיים
טומקסיפן גם פירמידה כל יום 40׳לשבועיים ואז 20 כל יום לשבועיים
קניתי גם liv52 לניקוי הכבד מישהו יכול להגיד לי מתי לצרוך תוך כדי השימוש או אחרי ב pct? תודה לעוזרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית