הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזרקה עצמית

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
היי חברים יש לי שאלה אני מזריק לעצמי והמקומות היחידים שאני יכול לתת לעצמי זה ברגליים כי אני חושב שאני יסתבך במקומות אחרים עכשיו רציתי לדעת הסייקל שלי זה 3 שפיצים בשבוע כל שפיץ 5מיל אפשרי לעשות כזאת כמות רק ברגליים ?

15 מל בשבוע רק לרגליים? תוך שבועיים הן כבר יהיו מלאות בשמן.
בכמויות כאלה של שמנים אתה מוכרח לדעת להשתמש בכמה אתרי הזרקה.
למה אתה חושב שתסתבך? תנסה להזריק לישבן ולכתפיים. עד שלא תנסה לא תדע.
אם בכל זאת לא תצליח (מה שלדעתי אין מצב שיקרה) אז תרד מהסייקל.
הזרקה זה הדבר הכי בסיסי ושולי, אם אתה לא מצליח לעשות אפילו את זה כמו שצריך אז עזוב אותך מחומרים..

מנסיון שלי בישבן זה המקום הכי פחות כואב, וגם בכתפיים זה לא קשה כי יש גישה יחסית.
תנסה לגוון כי אם תזריק תמיד לאותו מקום הוא יהיה מפוצץ שמן וחבל.

היי חברים יש לי שאלה אני מזריק לעצמי והמקומות היחידים שאני יכול לתת לעצמי זה ברגליים כי אני חושב שאני יסתבך במקומות אחרים עכשיו רציתי לדעת הסייקל שלי זה 3 שפיצים בשבוע כל שפיץ 5מיל אפשרי לעשות כזאת כמות רק ברגליים ?

הזרקה זה הדבר הכי בסיסי ושולי, אם אתה לא מצליח לעשות אפילו את זה כמו שצריך אז עזוב אותך מחומרים..
זה כל מה שיש לי לומר

מצטרף לחבר'ה, אבל ממש אל תרד מהקטע של הסייקל. גם לי היו בעיות חמורות בטכניקה של ההזרקה , ישבתי כל יום לפחות חצי שעה על היוטיוב ולמדתי איך להזריק ובאיזה מקומות בדיוק. [בכל מקום יש אתרים מאוד מסוימים ששם צריך להזריק ]
אם תצטרך עזרה דבר אתי בפרטי אשמח לנסות.

אני ההזרקה זה השלב שהכי מלחיץ אותי , אין לי בעיה להזריק לאחרים ושאחרים יזריקו לי אבל להזריק לעצמי זה מלחיץ טיפה .

זה מלחיץ אבל לאחר ההזרקה הראשונה זה יעבור. פשוט שמישהו יהיה איתך כדי לוודא שהכל מתנהל כשורה. בפעמים הבאות כבר לא תצטרך

איפה אתם רואים ביו טיוב הסבר על הזרקות?
אני ראיתי רק סרטון אחד
יש לך מלא . תרשום בגוגל : injection Synthol site כמובן שאנחנו מתכוונים להזריק סטרואידים ולא סינטול אבל ! באתר זה מראים איך מזריקים לכל קבוצת שריר שנמצאת בגוף אפילו לחזה למרות שאף אחד לא מגיע לשם לרוב מוטציות , אבל מסבירים שם ממש טוב וגם רואים באיזה זווית מכניסים את המזרק וגם איפה בשריר מכניסים אותו . מומלץ

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית