הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB + תפריט

• פותח/ת השרשור jar990
  • פורסם בתאריך

jar990

מושעה
214
2
נק' מוניטין:
-14
214
2
אוקיי אז נתונים
בן 21
גובה 1.68
משקל 68
עשיתי SS ארבעה שבועות ולא מעוניין להמשיך
רוצה להתחיל AB לגדול להתחזק
התוכנית
o5ygdmdyqn1w.png

התפריט

בוקר
2 ביצים קשות
3 כפות שיבולת שועל
כוס חלב 3%
קפסולה שמן דגים

10
2 פרוסות חיטה מלאה
2 כפות חמאת בוטנים טבעית

צהריים
2 כוסות אורז לבן
4 חתיכות חזה עוף
סלט ירקות

כוס אורז לבן
עוד סוג בשר כלשהוא

לפני אימון

2 בננות

אחרי אימון -
קופסת טונה במים
4-5 תמרים

ארוחת ערב/לילה
צלחת פסטה גדולה וקוטג
הרבה מפה אומרים תאמץ את התוכניות בפורום
אבל לא מוצא כלום רק חפירות על SS

• פותח/ת השרשור
לא ברור איך אפשר לעשות פעמיים בשבוע סקוואט כבד ודדליפט כבד , אולי אם אתה מרים משקלים נמוכים זה אפשרי
מהנפח בלחיצות אני אישית הייתי נפצע
מה תגיד על SS שעושים הכל כבד באותו שבוע ?

מה תגיד על SS שעושים הכל כבד באותו שבוע ?
SS עושים אנשים חלשים , חוץ מזה שבהמשך התכנית אתה מוסיף סקוואט קל באמצע שבוע כשכבר אי אפשר להסקביט 3 פעמים כבד בשבוע ודדליפט יש לך שבוע של פעם אחת ושבוע של פעמיים ואתה אוכל המון קלוריות בשביל להתקדם ואם אתה מחפש מסת שריר ו"אסתטיקה" אני לא חושב שלאכול המון קלוריות ולהיות בפלוס קלורי גדול מדי זה משהו שהולך יד ביד עם המטרה (יותר מדי שומן לעומת שריר שיגרור חיטוב ארוך ומייגע)

• פותח/ת השרשור
SS עושים אנשים חלשים , חוץ מזה שבהמשך התכנית אתה מוסיף סקוואט קל באמצע שבוע כשכבר אי אפשר להסקביט 3 פעמים כבד בשבוע ודדליפט יש לך שבוע של פעם אחת ושבוע של פעמיים ואתה אוכל המון קלוריות בשביל להתקדם ואם אתה מחפש מסת שריר ו"אסתטיקה" אני לא חושב שלאכול המון קלוריות ולהיות בפלוס קלורי גדול מדי זה משהו שהולך יד ביד עם המטרה (יותר מדי שומן לעומת שריר שיגרור חיטוב ארוך ומייגע)
אנחנו מדברים פה על FBW או AB איבדתי אותך קצת
זה הפלוס הקלורי המתאים למסה
מה לעשות לאכול 3 ארוחות ביום?

SS עושים אנשים חלשים
היא מיועדת למתאמנים מתחילים, נכון.. אבל לומר שעושים אותה אנשים חלשים זאת פשוט טעות.
יש כאן בפורום לא מעט חבר'ה שכבר אחרי חודש הגיעו למשקלים נחמדים והמשיכו עם התוכנית עד למיצוי.
אתה יכול להסתכל בלוגים ולהבין.
פותח השרשור נחשב בקטגוריה של מי שיכול להתקדם בכל אימון או לפחות פעמיים בשבוע גם אם הוא לא עושה את ה SS.

היא מיועדת למתאמנים מתחילים, נכון.. אבל לומר שעושים אותה אנשים חלשים זאת פשוט טעות.
יש כאן בפורום לא מעט חבר'ה שכבר אחרי חודש הגיעו למשקלים נחמדים והמשיכו עם התוכנית עד למיצוי.
אתה יכול להסתכל בלוגים ולהבין.
פותח השרשור נחשב בקטגוריה של מי שיכול להתקדם בכל אימון או לפחות פעמיים בשבוע גם אם הוא לא עושה את ה SS.
לא אמרתי שלא , וגם לא אמרתי שהתכנית לא תעבוד עליו/שהוא לא יתחזק בה בצורה אידיאלית
סך הכל אמרתי שהיא לא אידיאלית למטרות אסתטיקה

לא אמרתי שלא , וגם לא אמרתי שהתכנית לא תעבוד עליו/שהוא לא יתחזק בה בצורה אידיאלית
סך הכל אמרתי שהיא לא אידיאלית למטרות אסתטיקה
אף תוכנית למתאמן מתחיל לא אידיאלית למטרות כאלה.
והבחור כאן הוא מתאמן מתחיל.

אף תוכנית למתאמן מתחיל לא אידיאלית למטרות כאלה.
והבחור כאן הוא מתאמן מתחיל.
למה אף תכנית למתאמן מתחיל לא אידיאלית לזה ? מה הבעיה שהוא גם יתקדם בבנצ בסקוואט ודדליפט ומתח וגם יוסיף בידודים לידיים כתף צדדית וכתף אחורית ? גם ככה הם לא שרירים מגבילים בתנועות האלה
שיתאמן איך שבא לו זה סתם ויכוח מיותר , אני ניסיתי את שתי התוכניות ואני דיי בטוח שההיסטוריה שלך בתוכניות אימון היא כזו : עשית BRO SPLITS ולא השקעת בתזונה אז לא עלית שריר/השמנת ואז עברת לתכנית כוח והשקעת בתזונה ועלית שריר

למה אף תכנית למתאמן מתחיל לא אידיאלית לזה ? מה הבעיה שהוא גם יתקדם בבנצ בסקוואט ודדליפט ומתח וגם יוסיף בידודים לידיים כתף צדדית וכתף אחורית ? גם ככה הם לא שרירים מגבילים בתנועות האלה
שיתאמן איך שבא לו זה סתם ויכוח מיותר , אני ניסיתי את שתי התוכניות ואני דיי בטוח שההיסטוריה שלך בתוכניות אימון היא כזו : עשית BRO SPLITS ולא השקעת בתזונה אז לא עלית שריר/השמנת ואז עברת לתכנית כוח והשקעת בתזונה ועלית שריר
הצלחת להתיש אותי... ואיחלתי לחייל בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית