עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני השתמשתי בדיבול נוזלי אבל לא בצורת הזרקה זה היה בטפטוף כמו אופטלגין וזה עבד ממש ממש טוב,לא זוכר את שם החברה
סך דיבול בזריקה
אותו אפקט אותה הרעילות
למה לחורר את עצמך עוד? קח בצורת כדור
מכיר את החברה סיימתי סייקל שלם עם פרופ, מסטרון וויני שלהם , ממליץ !
( כמובן תבדוק שזה לא חיקוי אמור להיות לך אופציה לבדוק קוד באתר)*
על הבקבוקון אמור להיות לך הקוד מאחורי פס אפור כזה, תגרד אותו ושם יהיה לך מספר סידורי
השתמשת בזנקו (Zenco) גם בשמנים (טסט פרופ וטרן קצר) ובאוראלים (וינסטרול וקלן) והיה מעולה מכל בחינהאני אבדוק לגבי זה
איזה חברה אתה ממליץ בכדורים?
מה אני צריך להקליד שם כדי לראות?
אבל רשמתי לך כבר את זה.. למה הזריק דיבול כשאפשר לקחת בכדור? אין הבדל באפקט והחיסרון הוא נטו בהזרקהאז רגע אם יש להם את אותה רמת רעילות(אם אני צודק)
אולי עדיף לי להשתמש כבר בדיאנבול בכדורים במקום לדחוף עוד מחט לתפריט?
היתרון בהזרקה שהוא לא עובר דרך הכבדהשתמשת בזנקו (Zenco) גם בשמנים (טסט פרופ וטרן קצר) ובאוראלים (וינסטרול וקלן) והיה מעולה מכל בחינה
אני בטוח שכלל החומרים שלהם איכותיים ובטח שמוצר כה זול וזמין כמו דיבול
אבל רשמתי לך כבר את זה.. למה הזריק דיבול כשאפשר לקחת בכדור? אין הבדל באפקט והחיסרון הוא נטו בהזרקה
הוא לא עובר בסינון במעבר ראשון, אבל כן במעבר שני, ושם מתבטאת הרעילות שלו באותה המידה.היתרון בהזרקה שהוא לא עובר דרך הכבד
אני חושב שזה יהיה אותו דבר. לא הרגשתי הבדלים.
הרעילות היא אותה רעילות ואפילו טוענים שזה רעיל יותר מאורלי . לפי מאמרים הדיבול בנוזלי הוא יותר חזק מבחינת האפקטים , אני בעבר ניסיתי על עצמי כזה הוא אני שפן נסיונות חח ותאמת הרגשתי יותר עצבני לעומת 5 כדור דיבול שכבר מתחילים להרגיש את הרוייד רייג
הוא לא עובר בסינון במעבר ראשון, אבל כן במעבר שני, ושם מתבטאת הרעילות שלו באותה המידה.
מה שחשוב היא התרכובת הכימית של הסטרואיד והוספת קבוצת המטיל/אתיל לאטום הפחמן במיקום C-17 שהופכת אותו לרעיל לגוף בכל דרך שנבחר לצרוך אותו
קרא גם כאן (אמנם מדבר על וינסטרול, אך תקף כמובן גם לדיבול)
דיון - וינסטרול זריקות מול אוראלי
חפש בפורום בנושא TUDCAמה לגבי הוספה של LIV 52 כשאני על זריקות? יכול למזער נזק?
חפש בפורום בנושא TUDCA
Liv52 אינו יספיק ויהיה יעיל
לגבי טודקה - חברת Premium Powders
לגבי דיאנאבול - לא ממליץ להשתמש
מעניין, תוכל לומר מה שם המרה? (שמעתי בדיוק את אותו המשפט ממרצה מסויים בוינגייט - מעניין אם מדובר באותו אדם)אני יעשה הזמנה עכשיו של הטודקה
לגבי הדיאנבול אני לומד כרגע בוינגייט והמרצה שלנו לתזונה הסביר לנו שביחס לתמורה ולדרגת רעילות הסטרואיד הכי מומלץ הוא דיאנבול
ואם לא דיאנבול אז מה כן היית ממליץ לי לשלב בסייקל לתקופה של עד 6 שבועות?
מעניין, תוכל לומר מה שם המרה? (שמעתי בדיוק את אותו המשפט ממרצה מסויים בוינגייט - מעניין אם מדובר באותו אדם)
דיאנאבול סטרואיד נהדר, שלא תטעה. אך יש טובים ממנו מבחינת כוח. מבחינת מאסה ומבחינת תופעות לוואי.
זה שהוא מאוד נפוץ בארץ ובעולם לא הופך אותו לברירת המחדל