עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וורטקס שנויה במחלוקת. יש שקיבלו חומר טוב ויש שלא.
מניסיון אישי בעבר ונוכחי אני ממליץ בהחלט על זנקו - הן שמנים והן אוראלים. כמו כן רבים אחרים וגם מחברי הפורום שהתנסו בהם לא מאוכזבים.
הכדורים באים במינון של 10mg. לניסיון ראשוני מספיק 30mg כל יום ל4 עד 5 שבועות
נכוןכל כדור מגיע במינון של 10mg
נכוןאני אצטרך 3 כדורים ביום
ניתן גם לצרוך במשך 10 שבועות. זה לא הופך את המעשה לחכם ויעיל.למה דווקא ל 4 - 5 שבועות כשניתן להשתמש עד 6 שבועות
ראה מה שרשמתי בציטוט הקודםתוצאות משמעותיות צריך לצרוך כ 50mg ביום
נכון
נכון
ניתן גם לצרוך במשך 10 שבועות. זה לא הופך את המעשה לחכם ויעיל.
בשימוש בסטרואידים, תמיד צריך להתייחס לעלות/תועלת.
הווה אומר, שהעלאת מינון היא לא תמיד ביחס ישיר לעליה בתוצאות, אבל בהכרח כן בהחרפת תופעות הלוואי.
כמו שאמרתי, שימוש ראשוני באוראלי כלשהו, ודיבול בפרט, הינו קפיצת מדרגה שתשדרג כל סייקל. תמיד כדאי לנקוט אמצעי זהירות וללכת על המינון הבטוח להתחלה - 30mg (או 40mg, אם אתה שוקל בערך 90+ ק"ג) למשך 4 עד 5 שבועות.
תמיד תזכור ש-Less Is More בכל הנוגע לסטרואידים. החכמה היא להוציא את המקסימום מהמינימום.
ראה מה שרשמתי בציטוט הקודם
מינון של 50mg דיבול נחשב לגבוה ומתאים לאלו השוקלים הרבה או שכבר עברו ניסיון ראשוני עימו. בכל מקרה, לא הייתי ממליץ לך להתחיל במינון שכזה. אל תדאג והיה בטוח שגם במיון של "רק" 30mg-40mg אתה תקבל תוצאות מאוד מכובדות ויעילות
1.מבחינה פיזיולוגית, כבר לאחר הזריקה הראשונה רמת הטסט מתחילה לעלות. השיא מגיע בשבוע הרביעי, לערך.יופי מעולה,סגרת לי הרגע הרבה חורים לגבי הסייקל.
רק 5 שאלות אחרונות:
1.אני כרגע בשבוע השלישי לסייקל טסט רפואי נקי 500 מחולק ל2 בשבוע , הגעתי לשבוע השלישי ואני עדיין לא רואה תוצאות , התזונה שלי נכונה והאימונים עצימים מאוד , תוך כמה זמן אני יתחיל להרגיש את הטסט?
2.תוך כמה זמן אתחיל לראות תוצאות מהדיאנבול?
3.לגבי דיאנבול , אני צריך לחלק את הכדורים במהלך היום או לקחת בפעם אחת את כולם?
4.הזמנתי את הTUDCA , אמור להגיע עוד שבועיים מה המינון שאני צריך לקחת ביום? , והאם להתחיל לקחת אותו מהיום הראשון שאני מתחיל לקחת דיאנבול?
5.האם אפשר לערבב TUDCA ביחד עם LIV52 DS? , הבנתי ש LIV52 DS אני לוקח 3 כדורים ביום.
1.מבחינה פיזיולוגית, כבר לאחר הזריקה הראשונה רמת הטסט מתחילה לעלות. השיא מגיע בשבוע הרביעי, לערך.
בשבוע-שבועיים הראשונים תיתכן עליה די חדה בנוזלים (ספיחה תת-עורית ותוך-שרירית), גם ללא שינוי מהותי בתזונה ואף שמירה על תפריט די זהה. כך או כך, עליה של כ-1-3 ק"ג מאוד ריאלית בתחילת הסייקל. מעבר לכך, גם הרגשה של עליה בכוח, ליבידו, מצב רוח, לצד הרגשת דחיסות, קשיחות מאוד ריאליות בתוך זמן קצר.
עניין התזונה ואימונים מאוד חשוב - הרבה חושבים שהן יודעים איך לאכול ולהתאמן, ובפרט בסייקל, ובפועל הם לא. זו לא בושה לא לדעת, אבל זה יכול להוות מכשול עיקרי בחוסר ההצלחה.
בנימה זו, כדי שאדע להתייחס בצורה מקצועית יותר, פרט את תוכנית האימונים, התפריט ונתוני הפתיחה והנוכחיים שלך (משקל, אחוז שומן, כמות קלוריות שהעלית)
2. דיאנאבול הוא אוראלי מאוד חזק ופועל מהר. התוצאות הן די גנריות אך גם אדיטיביות וסלקטיביות במילים אחרות, יש כאלו שכבר תוך יומיים-שלושה ירגישו את הדיבול "בועט", ויש כאלה שלאחר שבוע או יותר. דיאנאבול יביא עימו לספיחה נוזלים יתרה, ולכן, כמו בסעיף 1, לא מן הנמנע שעליה חדה במשקל הגוף, עקב עליה בנוזלים, תתרחש בזמן קצר. כמו כן, עליה באגרסיביות, כוח ומאסה יחלו להיכנס לתמונה די מהר, לצד פוטנציאל לתחושת אי-נעימות בבטן, צרבות או עייפות כללית.
3. כמובן ויש לחלק. לכל סטרואיד יש זמן מחצית חיים (הן סטרואיד ע"ב שמן מחובר אסטר והן סטרואיד אוראלי נטול אסטר), ולפי זאת נקבעף באופן די אידיאלי והגיוני, תדירות נטילתם. לדיבול זמן מחצית חיים של כ-5-6 שעות (בין זמני החיים הכי קצרים שקיימים לסוגי האוראלים) ולכן יש לחלק את המנות על גבי היום. באם תיטול 3 כדורים, אזי קח 1 בבוקר, 1 אחרי צהריים ו1 לפני השינה. באם תיקח 4, אזי 1 בבוקר, 1 בצהריים, 1 בערב ו-1 לפני השינה
4. בטודקה יש להשתמש מיום התחלת הדיבול ועד היום האחרון לשימוש בו. מינון של לפחות 1g ביום הינו אידיאלי, והייתי אפילו ממליץ לצרוך 1.5g ליום (מייקר את עניין הסייקל, אך שווה את זה)
5. לגבי Liv52 DS - אכן 3 כדורים, ולא משנה מתי והאם כולם יחד או לחוד. ניתן לקחת עם הטודקה (שגם אותה ניתן לקחת בבת אחד או בחלוקה)
זו עליה לא אידיאלית כלל. שים לב שיש הבדל בין נוזלים לשומן, וחלק ממכשירי המדידה נוטים "להתבלבל" בין צבירת נוזלים לשומן.לגבי השבוע שבועיים הראשונים אני שמתי לב לגבי עליה של 5 קילו , מלווה עם 3% שומן נוספים
בסייקל רצוי מאוד ואפילו נדרש להגיע לכ-3-3.5 גרם חלבון מלא לכל קילו מ"ג. אני מאמין שחסר לך לפחות 50 גרם חלבון מלא לתפריט.התזונה שלי:
מבחינת הפחמימה היומית אני אוכל אורז , שיבולת שועל ובטטה - סה"כ 300 גרם פחמימות
חלבונים : חזה עוף , פילה עוף , דג מושט , קוטג' , אבקת חלבון , אבקת קזאין סה"כ 200 גרם חלבון
שומנים: 10-15 ביום
מיותר לחלוטיןתוספים שונים(אם אני אזכור את כל השימות): Bcaa , גלוטמין , עמילו פיקטין
ראה התייחסות לציטוט הראשוןמשקל התחלתי(אני התחלתי את הסייקל אחרי אמצע חיטוב כשהגעתי ל12% שומן , משקל 71 קילו)
כרגע אני שוקל 76 קילו ו15% שומן
תוכנית גרועה. נפח אטומי ולא יעיל בעליל, בטח שלא בסייקל! אל תטעה לחשוב שסייקל זה אומר להעמיס עד אינסוף. תוכנית אימונים בסייקל לא ממש שונה מתוכנית בסיסית של מתאמן טבעי. עיקר ההבדל הוא יותר נפח (בדגש על משקלי העבודה וכמות הסטים, ולא החזרות). הבסיס זהה - עצימות גבוהה בתרגילי הבסיס ונפח משלים תומך, כה שעשוי לגדול ככל שהסייקל יתקדםתוכנית האימונים:
מבוססת על חלוקה של ABCDE - כל יום קבוצת שריר שונה ובאחד הימים יש שילוב של יד אחורית וקדמית 7 ימים בשבוע אימונים
ראה התייחסות בציטוט קודםבכל אימון מתבצע בין 4-5 סטים של 5-7 סוגי תרגילים לאותו שריר עם מספר חזרות של 15-20
שטות גמורה. עומס על מפרקים קורה בסייקל, וזה לא סיבה, ולא קשור גם לסייקל, שלא להעמיס משקל בטווח נמוך.האמת היא שלגבי התוכנית של ה20 חזרות שאלתי כמה מרצים בוינגייט מה קורה כשאני מריץ סייקל עם מספר חזרות גבוהה , כל אחד מהם אמר בפה אחד שזה עדיף מהבחינה של עומס על המפרקים.
לגבי הטודקה
בכל קופסה יש כ60 מנות , כל מנה מכילה כדור אחד של 250mg , כדי להגיע ל1500mg(כמו שאמרת) אני אצטרך לקחת כ6 כדורים ביום
זה הופך לי את הקופסה ל10 מנות
ולתקופה של 5 שבועות אני אצטרך 35 מנות , שזה 4 קופסאות.
זה מעלה את המחיר של הסייקל משמעותי- למרות שעד עכשיו הגעתי לסכום דיי גבוהה (הזמנתי בנתיים רק 2 קופסאות)..[/QUOTEתיקח 1000mg. זה יוצא 3 קופסאות בערך. אף אחד לא אמר שטודקה זולה, היא לא. אבל היא הדבר החשוב ביותר לשימוש עם סטרואידים אוראליים
זו עליה לא אידיאלית כלל. שים לב שיש הבדל בין נוזלים לשומן, וחלק ממכשירי המדידה נוטים "להתבלבל" בין צבירת נוזלים לשומן.
כנראה ולא באמת עלית ב-3 א.ש בשבועיים.
בסייקל רצוי מאוד ואפילו נדרש להגיע לכ-3-3.5 גרם חלבון מלא לכל קילו מ"ג. אני מאמין שחסר לך לפחות 50 גרם חלבון מלא לתפריט.
10-15 גרם שומן? אתה מתכוון לכמות טוטאלית, או כמות שמתווספת ממקורות שומן כמו שמן זית וכד'? רק הבשר לסוגיו יביא אותך בקלות ל-20 גרם שומן בלי להוסיף עוד מהצד. תבהיר לי את העניין הזה
מיותר לחלוטין
ראה התייחסות לציטוט הראשון
תוכנית גרועה. נפח אטומי ולא יעיל בעליל, בטח שלא בסייקל! אל תטעה לחשוב שסייקל זה אומר להעמיס עד אינסוף. תוכנית אימונים בסייקל לא ממש שונה מתוכנית בסיסית של מתאמן טבעי. עיקר ההבדל הוא יותר נפח (בדגש על משקלי העבודה וכמות הסטים, ולא החזרות). הבסיס זהה - עצימות גבוהה בתרגילי הבסיס ונפח משלים תומך, כה שעשוי לגדול ככל שהסייקל יתקדם
ראה התייחסות בציטוט קודם
שטות גמורה. עומס על מפרקים קורה בסייקל, וזה לא סיבה, ולא קשור גם לסייקל, שלא להעמיס משקל בטווח נמוך.
זו עליה לא אידיאלית כלל. שים לב שיש הבדל בין נוזלים לשומן, וחלק ממכשירי המדידה נוטים "להתבלבל" בין צבירת נוזלים לשומן.
כנראה ולא באמת עלית ב-3 א.ש בשבועיים.
בסייקל רצוי מאוד ואפילו נדרש להגיע לכ-3-3.5 גרם חלבון מלא לכל קילו מ"ג. אני מאמין שחסר לך לפחות 50 גרם חלבון מלא לתפריט.
10-15 גרם שומן? אתה מתכוון לכמות טוטאלית, או כמות שמתווספת ממקורות שומן כמו שמן זית וכד'? רק הבשר לסוגיו יביא אותך בקלות ל-20 גרם שומן בלי להוסיף עוד מהצד. תבהיר לי את העניין הזה
מיותר לחלוטין
ראה התייחסות לציטוט הראשון
תוכנית גרועה. נפח אטומי ולא יעיל בעליל, בטח שלא בסייקל! אל תטעה לחשוב שסייקל זה אומר להעמיס עד אינסוף. תוכנית אימונים בסייקל לא ממש שונה מתוכנית בסיסית של מתאמן טבעי. עיקר ההבדל הוא יותר נפח (בדגש על משקלי העבודה וכמות הסטים, ולא החזרות). הבסיס זהה - עצימות גבוהה בתרגילי הבסיס ונפח משלים תומך, כה שעשוי לגדול ככל שהסייקל יתקדם
ראה התייחסות בציטוט קודם
שטות גמורה. עומס על מפרקים קורה בסייקל, וזה לא סיבה, ולא קשור גם לסייקל, שלא להעמיס משקל בטווח נמוך.
מה אני אגיד לך - תקשיב לוינגטאיםחלבון העלתי בכל ארוחה , אני מגיע לכ פי 3 ממשקל הגוף שלי
10-15 כמות שמתווספת ממקורות שומן
לגבי התוספים , המרצה שלנו בתזונה בוינגייט אמר לנו שיש להם השפעה בזמן סייקל ומאוד מומלץ להשתמש בהם רק אם אתה בזמן סייקל.
לגבי התוכנית שדיברנו עם כמה שאני מעריך את הידע שלך והנסיון שיש לך כאן אני חושב שאתה טועה ,
מספר מרצים בוינגייט שיש להם ידע בתחום , הם למדו אותו ויש להם תואר ביד אמרו לי שמומלץ להעמיס מספר חזרות גבוהה בזמן סייקל,
ובסייקל שלאחר מכן לשנות תוכנית אבל לשמור על ביצועים מקסימליים לכל תרגיל ולעבוד על עיקרון הגיוון בכל סייקל שונה.
ודרך אגב אני כבר על עלייה משמעותית כרגע בתוכנית הזאת , אז ככה שאני רואה את התוצאות מגיעות.
לגבי העומס על המפרקים , כמו שאמרתי מקודם , הסטרואידים לא מחזקים את המפרקים(עפ"י מה שלמדנו) , בגלל זה אני מעדיף לעבוד במיתון ולראות את ההשפעה של החומרים פעם ראשונה על הגוף שלי , ובהמשך להעמיס יותר ולהגדיל מינונים כמובן.
מה אני אגיד לך - תקשיב לוינגטאים
איחלתי למוזרק בהצלחה
אתה לא מזלזל בי, ולא חשבתי לכך ולו לרגעאני אגיד לך תאכלס
אני מאמין במחקרים ובמדע יותר מאשר בנסיון אישי
אם כבר להגיע למצב שאני מתחיל סייקל , המטרה שלי היא להוציא מהחומרים שאני מכניס לגוף את המקסימום תוצאות ומינימום נזק.
אבל עוד פעם כמו שאמרתי לך
אני לא בא לזלזל בך ,הרבה דברים שאמרת כאן ובאשכולות קודמים שלי עשיתי והקשבתי לך כמעט בעיניים עצומות.
אתה לא מזלזל בי, ולא חשבתי לכך ולו לרגע
כולנו רוצים לבצע את המיטב בכל תהליך (עם או בלי חומרים)
והתבססות על מדע היא חשובה, אבל גם פרקטיקה אישית והרגשה סובייקטיבית נכנסות לעניין, ואין רע בהן
אבל מפה ועד לתוכנית אימונים כה דראסטית לצד הצדקת תיסוף בתוספים חסרי תועלת ברוב המקרים - מצטער, שום טייטל של אף בן אדם לא ישכנע אותי בצדקת השטויות הללו
ממתי ממלמדים על השפעות סטרואידים על אימונים?
נדמה לי השטח הזה קצת אפור, לכן לנסיון אישי יש קצת יותר משקל מידע תאורתי נטו