למה אין אזכור של חלבון מי Whey California Gold Nutrition במדיה החברתית?

• פותח/ת השרשור San_H
  • פורסם בתאריך

San_H

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
למה אין אזכור של חלבון מי גבינה של California Gold Nutrition במדיה החברתית ואף אחד כמעט אף פעם לא מדבר על זה, אפילו האבקה הזו היא הטובה ביותר?
החלבון Whey California Gold Nutrition או Whey California Gold Nutrition isolate זה החשבון רבי מכר באתר IHerb.
אבל לא ראיתי אף מתאמן מדבר על זה, גם בחדרי כושר ובחנויות לא ראיתי אותו על המדפים.
מוזר וגם חשוד.
אני התחלתי להתאמן חדש והתחלתי לכנס לעולם הכושר ותוספי התזונה.

זה מותג של איי הרב.
גם אני חיפשתי בזמנו ביקורות עליו, ולא מצאתי כלום ברשת.
זה הספיק לי כדי לרדת ממנו.

• פותח/ת השרשור
זה מותג של איי הרב.
גם אני חיפשתי בזמנו ביקורות עליו, ולא מצאתי כלום ברשת.
זה הספיק לי כדי לרדת ממנו.
אהה זה של איי הרב.
גם אני ירדתי ממנו, הוא עם הכי הרבה ביקורות טובות ויש בו הרבה מוצרים שונים שכולם תופסים מקום ראשון.
וזה מאוד זול בצורה חשודה.

אהה זה של איי הרב.
גם אני ירדתי ממנו, הוא עם הכי הרבה ביקורות טובות ויש בו הרבה מוצרים שונים שכולם תופסים מקום ראשון.
וזה מאוד זול בצורה חשודה.
יש לי אותו בכמויות ללא טעם פשוט נהדר לא מרגישים כמעט טעם לוואי, הוא זול רק לפעמים במבצעים... ממש לא תמיד, ברגיל המחיר שלו די יקר

ב2018 הזמנתי את האבקה בטעם וניל. אחד הדברים הכי מגעילים שטעמתי בחיי (וממש אין לי סטנדרטים גבוהים, אני אפילו סבבה עם רוב הטעמים של מייפרוטאין).
יש מצב שהם שינו את הפורמלה ואת הטעם ביחס לשנת 2018 אבל החוויה הזאת הספיקה לי כדי לא להתקרב אליה יותר.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2023-09-07-13-23-15-94_92f41fe82155a2da941474ed9ea2e58e.jpg
    Screenshot_2023-09-07-13-23-15-94_92f41fe82155a2da941474ed9ea2e58e.jpg
    KB 212.7 · צפיות: 46
  • פותח/ת השרשור
במקרה הכי גרוע הוא לא טעים, שום דבר חשוד זה כולה אבקת חלבון, בטח שזה של iherb
ניסיתי כמה שיותר להתרחק ממנו, מה שחיפשתי זה whey isloate בלי טעם ומעל שני קילו, חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את האבקות החלבון הטובות בלי טעם וגדולות, ובסוף קניתי ממנו, זה נראה טוב , רציתי לקנות מהחברות המוכרות והכי איכותיות כמו optimum או evl sports. לא מצאתי, הכל out of stock או שיש מהחצי קילו אבל זה יקר וצריך לקנות כל שבוע.
מעניין למה כל כך קשה לקנות אבקות חלבון האלה.

ניסיתי כמה שיותר להתרחק ממנו, מה שחיפשתי זה whey isloate בלי טעם ומעל שני קילו, חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את האבקות החלבון הטובות בלי טעם וגדולות, ובסוף קניתי ממנו, זה נראה טוב , רציתי לקנות מהחברות המוכרות והכי איכותיות כמו optimum או evl sports. לא מצאתי, הכל out of stock או שיש מהחצי קילו אבל זה יקר וצריך לקנות כל שבוע.
מעניין למה כל כך קשה לקנות אבקות חלבון האלה.
למה להתרחק? בגלל הטעם? יש לי אותו ואם שמים בשייק פירות אין טעם

• פותח/ת השרשור
למה להתרחק? בגלל הטעם? יש לי אותו ואם שמים בשייק פירות אין טעם
לא בגלל הטם, דווקא אני אני בלי טעם, אבל בגלל שזה מותג של איי הרב, ורציתי מותג של חברות גדולות בעולם הספורט כמו אופטימום ו mucletech, ולא מצאתי.
בסוף קניתי ממנו כי מחיר טוב ובלי טעם. זה גם חלבון טוב ה california gold

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית