הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
1.מהם התרגילים המועילים כדי לשפר את העומק בסקוואט? או שפשוט לנסות כל פעם לרדת כמה שאפשר עד שהדבר הסתדר?
2. והאם זה כבר יסתדר את הדדליפט שברגע שמנסים לרדץ יותר לכיוון המוט הגב מתעקם?

1.מהם התרגילים המועילים כדי לשפר את העומק בסקוואט? או שפשוט לנסות כל פעם לרדת כמה שאפשר עד שהדבר הסתדר?
ראה את הסרטון של גלן פנדלי:

2. והאם זה כבר יסתדר את הדדליפט שברגע שמנסים לרדץ יותר לכיוון המוט הגב מתעקם?
הטכניקה שונה ביניהם, זה לא יעזור לדדליפט

• פותח/ת השרשור
ראה את הסרטון של גלן פנדלי:

הטכניקה שונה ביניהם, זה לא יעזור לדדליפט

אז בעצם אני אמור ללא משקל לבצע סקוואט ולהשאר להמטה כדי לשהתבצע את המתיחה המקסימלית? והאופציה השנייה להשים משקל על הברכים כדי לתת לחץ לאזור כדי להרווח את הגמישות? אני בכוונה רושם את זה בשפה שלי כי האנגלית שלי חלשה.

אני מאוד אוהב לעשות את התרגיל שהוא עושה ב-0:26

הייתה תקופה שהייתי עושה את זה כל הזמן ובעיקר בין כל סט במכון

היום עושה את זה פעם אחת סך הכל לפני סקוואט כי אני כבר פותח את הרגליים באוטומט

• פותח/ת השרשור
אני מאוד אוהב לעשות את התרגיל שהוא עושה ב-0:26

הייתה תקופה שהייתי עושה את זה כל הזמן ובעיקר בין כל סט במכון

היום עושה את זה פעם אחת סך הכל לפני סקוואט כי אני כבר פותח את הרגליים באוטומט
ועם המרפקים אתה פותח את הפיסוק ברגליים?

ועם המרפקים אתה פותח את הפיסוק ברגליים?

בדיוק, לוחץ את הברכיים החוצה.

שים לב שהפיסוק צריך להיות ברוחב כתפיים או טיפה מעל, יש מספיק אנשים שעושים סקוואט בעמידה צרה ואז מתפלאים למה הם לא מצליחים.

כפות הרגליים צריכות להיות ב-30 מעלות החוצה כדי שברגע שאתה יורד - תוכל לפתוח חזק את 2 הברכיים החוצה.

• פותח/ת השרשור
בדיוק, לוחץ את הברכיים החוצה.

שים לב שהפיסוק צריך להיות ברוחב כתפיים או טיפה מעל, יש מספיק אנשים שעושים סקוואט בעמידה צרה ואז מתפלאים למה הם לא מצליחים.

כפות הרגליים צריכות להיות ב-30 מעלות החוצה כדי שברגע שאתה יורד - תוכל לפתוח חזק את 2 הברכיים החוצה.
1.כמה סטים וזמן לכל סט להחזיק למטה אתה ממליץ לי?
2. אם הדבר עדיין לא מסתדר אז להשים את המוט עם משקל על הברכיים כמו שבסרטון? כמה סטים וזמן ואיזה משקל?

1.כמה סטים וזמן לכל סט להחזיק למטה אתה ממליץ לי?
2. אם הדבר עדיין לא מסתדר אז להשים את המוט עם משקל על הברכיים כמו שבסרטון? כמה סטים וזמן ואיזה משקל?

משהו כמו 5-10 שניות

לא ניסיתי עם המוט ככה שאין לי מושג כי התרגיל הראשון כ"כ עזר לי שלא הייתי צריך משהו אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית