הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון PCT לא לפי הפרוטוקול המקובל פה, מוכן לקבל ביקורת/ דעות

מצב
השרשור נעול

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום לכולם,
אני כרגע בתהליך הPCT הראשון שלי אחרי הסייקל הראשון שלי שסיימתי בהצלחה ובפלוס 14 קילו יפים 😃

בכל מקרה הסייקל שלי היה בנוי כך :

1-12 - טסט פרופ 500 ב 6 שבועות ראשונים ועוד 750 ב6 האחרונים.
2-10 -פרווירון ( פשוט נגמר לי שבועיים לפני הסוף).
3-10- מסטרון 350 בשבוע.
1-6 - ווינסטרול 60 ביום.
חשוב לציין שעליתי הרבה בנוזלים אבל לא הרבה בכלל בשומן ועליתי המון בשריר, במהלך הסייקל לא לקחתי פרגניל כי פשוט לא השגתי בהתחלה את החומר ואחרי זה את מים, ועם התייעצות עם חבר טוב בתחום אמר לי לחכות לסוף הסייקל ולעשות PCT , אני יודע שבטח רובכם יגידו לי שאני מפגר אבל זה מה שעשיתי ותגידו לי מה דעתכם ומה ההשלכות שיכולות להיות. ( כרגע שבוע במהלך ה PCT לא מרגיש כל כך שינוי גדול, מה כן ירדו לי המון המון המון נוזלים ואיתם 3 קילו).

ה PCT שלי התחיל 3 ימים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט פרופ והוא בנוי ככה :
פרגניל:
ערבבתי 5000UI ב 10 מיל מים בקטאריסטאטיים, כך שיצא 500ui/ml.
זריקה ראשונה 500IU ואחרי זה כל יום 250IU.
כלומיד :
יום ראשון - 200 מג
יום שני -150 מג
3-11 -100 מג
11-21- 50 מג

אשמח לקבל ביקורת לא אכפת לי חיובית או לא אני פה להשכיל לסייקל הבא ולא לעשות טעויות חוזרות, תודה.

1-12 - טסט פרופ 500 ב 6 שבועות ראשונים ועוד 750 ב6 האחרונים.
2-10 -פרווירון ( פשוט נגמר לי שבועיים לפני הסוף).
3-10- מסטרון 350 בשבוע.
1-6 - ווינסטרול 60 ביום.
עבור סייקל ראשון אי-פעם, זו העמסה רצינית, הן במינון הטסט (מדובר בטסט פרופ גם, אל תשכח שמ"ג ל-מ"ג יש יותר חומר פעיל מאשר באנתת) והן מבחינת תוספת החומרים (וינסטרול ומאסטרון)
ה PCT שלי התחיל 3 ימים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט פרופ
טעות בביצוע. בעת שימוש באסטר מסוג פרופיונייט, מתחיליםPCT כ-7-9 ימים לאחר זריקה אחרונה. בעצם התחלת PCT, כאשר רמות החומרים בדם עדיין לא הגיעו ל-Baseline. המשוב השלילי לא יעבור כראוי ועימו פחות סיכוי להתאוששות
פרגניל:
ערבבתי 5000UI ב 10 מיל מים בקטאריסטאטיים, כך שיצא 500ui/ml.
זריקה ראשונה 500IU ואחרי זה כל יום 250IU.
כלומיד :
יום ראשון - 200 מג
יום שני -150 מג
3-11 -100 מג
11-21- 50 מג

ולא לעשות טעויות חוזרות
שוב, כמה טעויות. ראשית, אין לקחת פרגניל ב-PCT (למה אתה מקשיב ל"חבר" הזה, אני לא יודע). שנית, מינון הכלומיד גבוה מידי ואין צורך ב-200 מ"ג כלומיד, אלא רק ב-100 לשבועיים הראשונים ו-50 לשבועיים שאחריהם. שלישית, אתה לא משלב טמוקסיפן (פחות קריטי, אבל כן חשוב בפני עצמו ל-PCT) רמות גבוהות מידי של אסטרוגן עלולות לפגוע במשוב השלילי מכיוון אחר.

אם לסכם את הדברים בקצרה, פשוט אל תתקרב לחומרים בשנית לפני שתבין מה עושים ותתארגן על כלל הסייקל מראש (וכמובן שתעלה את הרכב הסייקל לביקורת כאן בפורום טרם רכישה)

• פותח/ת השרשור
הבנתי דניאל אני מסכים איתך בסיכום קודם כל לא מתכחש לעובדות, דבר שני תתקן אותי אם אני טועה,

כלומיד אני יכול להמשיך אבל להוריד ל שבועיים 100 ושבועיים 50 ?
בקשר לפרגניל, סה"כ עד עכשיו הזרקתי פעמיים, פעם אחת 500UI ופעם שניה 250 UI אין לי בעיה לעשות הפסקה לעוד כמה ימים שיהיה כ9 ימים מסוף הסייקל, אבל איך כדי להשתמש בפרגניל ואם בכלל כדי ?

כמה זמן מתום הPCT היית מתחיל סייקל שני במקומי ? ( כמובן שאעשה בדיקות דם מקיפות כ- 3 שבועות בתום הPCT).

בקשר לפרגניל
הזרק 1000Iu כל 3 ימים
כלומיד אני יכול להמשיך אבל להוריד ל שבועיים 100 ושבועיים 50
נכון לעכשיו, הפסק לקחת כלומיד
לאחר שסיימת עם הפרגניל, המתתן 5 ימים והחל לקחת כלומיד וגם טמוקסיפן (!) במינונים של PCT סטנדרטי (שוב, קרא בנעוץ)
כמה זמן מתום הPCT היית מתחיל סייקל שני במקומי
לא רק עניין של תוצאות בדיקות דם חשובות, כמו הבגרות המנטאלית והידע המקצועי שתדרש לצבור עד אז

• פותח/ת השרשור
תודה שוב דניאל, קיבלתי את התגובה הרצויה אפשר לנעול אעשה לפי מה שרשמת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית