נק' מוניטין:
17
- 167
- 17
שלום לכולם,
אני כרגע בתהליך הPCT הראשון שלי אחרי הסייקל הראשון שלי שסיימתי בהצלחה ובפלוס 14 קילו יפים 😃
בכל מקרה הסייקל שלי היה בנוי כך :
1-12 - טסט פרופ 500 ב 6 שבועות ראשונים ועוד 750 ב6 האחרונים.
2-10 -פרווירון ( פשוט נגמר לי שבועיים לפני הסוף).
3-10- מסטרון 350 בשבוע.
1-6 - ווינסטרול 60 ביום.
חשוב לציין שעליתי הרבה בנוזלים אבל לא הרבה בכלל בשומן ועליתי המון בשריר, במהלך הסייקל לא לקחתי פרגניל כי פשוט לא השגתי בהתחלה את החומר ואחרי זה את מים, ועם התייעצות עם חבר טוב בתחום אמר לי לחכות לסוף הסייקל ולעשות PCT , אני יודע שבטח רובכם יגידו לי שאני מפגר אבל זה מה שעשיתי ותגידו לי מה דעתכם ומה ההשלכות שיכולות להיות. ( כרגע שבוע במהלך ה PCT לא מרגיש כל כך שינוי גדול, מה כן ירדו לי המון המון המון נוזלים ואיתם 3 קילו).
ה PCT שלי התחיל 3 ימים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט פרופ והוא בנוי ככה :
פרגניל:
ערבבתי 5000UI ב 10 מיל מים בקטאריסטאטיים, כך שיצא 500ui/ml.
זריקה ראשונה 500IU ואחרי זה כל יום 250IU.
כלומיד :
יום ראשון - 200 מג
יום שני -150 מג
3-11 -100 מג
11-21- 50 מג
אשמח לקבל ביקורת לא אכפת לי חיובית או לא אני פה להשכיל לסייקל הבא ולא לעשות טעויות חוזרות, תודה.
אני כרגע בתהליך הPCT הראשון שלי אחרי הסייקל הראשון שלי שסיימתי בהצלחה ובפלוס 14 קילו יפים 😃
בכל מקרה הסייקל שלי היה בנוי כך :
1-12 - טסט פרופ 500 ב 6 שבועות ראשונים ועוד 750 ב6 האחרונים.
2-10 -פרווירון ( פשוט נגמר לי שבועיים לפני הסוף).
3-10- מסטרון 350 בשבוע.
1-6 - ווינסטרול 60 ביום.
חשוב לציין שעליתי הרבה בנוזלים אבל לא הרבה בכלל בשומן ועליתי המון בשריר, במהלך הסייקל לא לקחתי פרגניל כי פשוט לא השגתי בהתחלה את החומר ואחרי זה את מים, ועם התייעצות עם חבר טוב בתחום אמר לי לחכות לסוף הסייקל ולעשות PCT , אני יודע שבטח רובכם יגידו לי שאני מפגר אבל זה מה שעשיתי ותגידו לי מה דעתכם ומה ההשלכות שיכולות להיות. ( כרגע שבוע במהלך ה PCT לא מרגיש כל כך שינוי גדול, מה כן ירדו לי המון המון המון נוזלים ואיתם 3 קילו).
ה PCT שלי התחיל 3 ימים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט פרופ והוא בנוי ככה :
פרגניל:
ערבבתי 5000UI ב 10 מיל מים בקטאריסטאטיים, כך שיצא 500ui/ml.
זריקה ראשונה 500IU ואחרי זה כל יום 250IU.
כלומיד :
יום ראשון - 200 מג
יום שני -150 מג
3-11 -100 מג
11-21- 50 מג
אשמח לקבל ביקורת לא אכפת לי חיובית או לא אני פה להשכיל לסייקל הבא ולא לעשות טעויות חוזרות, תודה.