הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע התחלתי סייקל ראשון היום

• פותח/ת השרשור Amitfs
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Amitfs

מושעה
21
2
נק' מוניטין:
-1
21
2
היי היום עשיתי זריקה ראשונה , עבר בלי כאבים בכלל למרות שציפיתי לכאבים והכנסתי את המחט ממש לאט כי פחדתי וואלה אני שמח . השגתי את כל החומרים שהיו חסרים לי והבאתי טסטוסטרון נוסף אשמח אם מישהו שמכיר יתן פה את הדעת אצרף תמונה בנוסף
שם החברה : vermodje
מינון: 250 mg/ml
קיבלתי עם מדבקה עם סיריאל לבדיקת אמינות.
הסייקל שלי מערבב שני טסטוסטרון מפני שקניתי 1 ממשהו ואחרי זה גילתי שזה לא מספיק אז קנית את הנוכחי שהוא גם מה שנזקקתי ראשון האם זה יצור לי בעיה כל שהיא? עכשיו עוד שאלה ברשותכם דיאנה בול בשילוב( אני יודע זה סייקל ראשון , אבל בואו נגיד שיש לי רקע בחומרים ;) ) מה המטרה שלו האם השימוש בו נותן תוצאות מעבר לספיחת מים ? שווה ניסיון? אשמח לתשובה . עוד שאלונת ואז אפרט מה אני מתכנן , הרבה טוענים שפרגניל בסייקל פוגע בטסטוסטרון שמוזרק, האם זה נכון? אני בכל מקרה החל מתחילת שבוע 3 עושה פרגניל אבל כבר כמה בסייקל אמרו לי שזה לא צריך סיקרן אותי מה חושבים פה הנכבדים במיוחד דניאל
Testosterone 250mg x 2 ew week1-10
Week 1-4 Db 10 mg x 3 ed
Week 3-11 פרגניל 500iu /2 ew
Pct
איקקלמין 100שבועיים כל יום , שבועיים נוספים 50 כל יום.
וטומקסיפן 40 שבועיים כל יום , שבועיים נוספים 20 יומי.
בנוסף יש לי מנקה כבד ליבורל המליצו לי על משהו אחר אבל לא מצאתי בארץ והייתי חייב להתחיל עם בסייקל לדברים החשובים חיכיתי . אשמח לקבל מחשבות וכו עצות . תודה רבה
image.jpg

במילה אחת , טוב שאתה מושעה מהפורום [אולי תראה את ההודעה כאורח ] אז תדע שאני באמת שמח ומאושר שאתה מושעה מכאן.
כמו שכבר ציינתי באשכול ה-200 שפתחת, אין לך טיפת ידע והשכלה בכל הנוגע לסטרואידים אנאבולים , ואתה אחד מהאנשים שאתן עליהם דוגמא למתחילים - איך לא להכנס לסייקל. אתה חושב שזו בדיחה. לא מנסה כמה ניסינו פה להסביר לך בנימה חברית שאתה עוד לא מוכן , לא תאורטית ולא פיזית , אבל אתה בשלך , ראש בקיר.
מקווה שהפיריון שלך יחזור לעצמו גם לאחר הסייקל.

• פותח/ת השרשור
במילה אחת , טוב שאתה מושעה מהפורום [אולי תראה את ההודעה כאורח ] אז תדע שאני באמת שמח ומאושר שאתה מושעה מכאן.
כמו שכבר ציינתי באשכול ה-200 שפתחת, אין לך טיפת ידע והשכלה בכל הנוגע לסטרואידים אנאבולים , ואתה אחד מהאנשים שאתן עליהם דוגמא למתחילים - איך לא להכנס לסייקל. אתה חושב שזו בדיחה. לא מנסה כמה ניסינו פה להסביר לך בנימה חברית שאתה עוד לא מוכן , לא תאורטית ולא פיזית , אבל אתה בשלך , ראש בקיר.
מקווה שהפיריון שלך יחזור לעצמו גם לאחר הסייקל.
גבר אני לא מבין מה הקטע שלך באמת חחחח מה אתה מצפה שאני אדע מעבר למה שרשמתי ? התייחסת למה שרשמתי? לא. אבל לרשום פה נאצות זה הכי קל . תשמע לא רק שאני הולך לדפוק סייקל מהסרטים אני אעלה תמונה לפני ואחרי כדי שתוכל לאכול את הלב ! ולא פתחתי שום 200 אשכולות בסהכ 2 ! ואין לי מושג למה דניאל השעה אותי אני לא חושב שעשיתי משהו לא בסדר . עכשיו אם אין לך משהו בנושא להגיב תחפש טרד אחר להיטפל אליו יא ילד .
מה נסגר איתכם פה אנשים ? ניראה לי ההורמונים דפקו לכם את החשיבה . אנשים באים להתייעץ ולקבל טיפים ואתם חיים בסרט שרק אתם מבינים , חחחח כמו כל דבר אצל הישראלי המצוי יא בהמות ! באף פורום בעולם לא מדברים ככה בחוסר כבוד לאנשים כאילו שהם חייבים לך משהו ! אולי כדאי שתרגעו טיפה !

ילדון , דווח לנו כאן לאיזה מכון של פוריות הזרע אתה נרשם לאחר סיום הסייקל. ראש בקיר כמוך הם בדיוק האנשים שאתן עליהם דוגמא ל : "כיצד לא לעשות סייקל".
אה ומעולה , תעלה תמונה של לפני ואחרי כדי שאני "יאכל" את הלב , זה רק יחזק יותר את העמדה שלי לאנשים , כשאסביר להם שאידיוט כמוך לא צריך להשתמש בחומרים כאשר הוא לא מוכן.

ואין לי מושג למה דניאל השעה אותי אני לא חושב שעשיתי משהו לא בסדר
הושעית כי הקפצת אשכול ישן מלפני כמה שנים בפורום אוף טופיק, עברת על חוקי הפורום (לא קראת אותם) ולכן קיבלת 2 נקודות אזהרה שזיכו אותך בהשעיה זמנית.

מישהו מפריע לך? תדווח ותקבל מענה.
בפעם הבאה שתוריד את תרבות הדיון בשרשור תקבל אזהרה נוספת ואתה עלול למצוא עצמך מחוץ לפורום לצמיתות.
יש לך כבר 2 אזהרות שנבעו בגלל שלא קראת את החוקים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית