היי היום עשיתי זריקה ראשונה , עבר בלי כאבים בכלל למרות שציפיתי לכאבים והכנסתי את המחט ממש לאט כי פחדתי וואלה אני שמח . השגתי את כל החומרים שהיו חסרים לי והבאתי טסטוסטרון נוסף אשמח אם מישהו שמכיר יתן פה את הדעת אצרף תמונה בנוסף
שם החברה : vermodje
מינון: 250 mg/ml
קיבלתי עם מדבקה עם סיריאל לבדיקת אמינות.
הסייקל שלי מערבב שני טסטוסטרון מפני שקניתי 1 ממשהו ואחרי זה גילתי שזה לא מספיק אז קנית את הנוכחי שהוא גם מה שנזקקתי ראשון האם זה יצור לי בעיה כל שהיא? עכשיו עוד שאלה ברשותכם דיאנה בול בשילוב( אני יודע זה סייקל ראשון , אבל בואו נגיד שיש לי רקע בחומרים ;) ) מה המטרה שלו האם השימוש בו נותן תוצאות מעבר לספיחת מים ? שווה ניסיון? אשמח לתשובה . עוד שאלונת ואז אפרט מה אני מתכנן , הרבה טוענים שפרגניל בסייקל פוגע בטסטוסטרון שמוזרק, האם זה נכון? אני בכל מקרה החל מתחילת שבוע 3 עושה פרגניל אבל כבר כמה בסייקל אמרו לי שזה לא צריך סיקרן אותי מה חושבים פה הנכבדים במיוחד דניאל
Testosterone 250mg x 2 ew week1-10
Week 1-4 Db 10 mg x 3 ed
Week 3-11 פרגניל 500iu /2 ew
Pct
איקקלמין 100שבועיים כל יום , שבועיים נוספים 50 כל יום.
וטומקסיפן 40 שבועיים כל יום , שבועיים נוספים 20 יומי.
בנוסף יש לי מנקה כבד ליבורל המליצו לי על משהו אחר אבל לא מצאתי בארץ והייתי חייב להתחיל עם בסייקל לדברים החשובים חיכיתי . אשמח לקבל מחשבות וכו עצות . תודה רבה
שם החברה : vermodje
מינון: 250 mg/ml
קיבלתי עם מדבקה עם סיריאל לבדיקת אמינות.
הסייקל שלי מערבב שני טסטוסטרון מפני שקניתי 1 ממשהו ואחרי זה גילתי שזה לא מספיק אז קנית את הנוכחי שהוא גם מה שנזקקתי ראשון האם זה יצור לי בעיה כל שהיא? עכשיו עוד שאלה ברשותכם דיאנה בול בשילוב( אני יודע זה סייקל ראשון , אבל בואו נגיד שיש לי רקע בחומרים ;) ) מה המטרה שלו האם השימוש בו נותן תוצאות מעבר לספיחת מים ? שווה ניסיון? אשמח לתשובה . עוד שאלונת ואז אפרט מה אני מתכנן , הרבה טוענים שפרגניל בסייקל פוגע בטסטוסטרון שמוזרק, האם זה נכון? אני בכל מקרה החל מתחילת שבוע 3 עושה פרגניל אבל כבר כמה בסייקל אמרו לי שזה לא צריך סיקרן אותי מה חושבים פה הנכבדים במיוחד דניאל
Testosterone 250mg x 2 ew week1-10
Week 1-4 Db 10 mg x 3 ed
Week 3-11 פרגניל 500iu /2 ew
Pct
איקקלמין 100שבועיים כל יום , שבועיים נוספים 50 כל יום.
וטומקסיפן 40 שבועיים כל יום , שבועיים נוספים 20 יומי.
בנוסף יש לי מנקה כבד ליבורל המליצו לי על משהו אחר אבל לא מצאתי בארץ והייתי חייב להתחיל עם בסייקל לדברים החשובים חיכיתי . אשמח לקבל מחשבות וכו עצות . תודה רבה