הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון טסט רפואי testoviron depot

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם, הצלחתי בדרך כל שהי לקבל מרשם לטסט רפואי testoviron depot אמפולה של 250מ״ג . ברור לי שאני צריך כמות גדולה יותר לסייקל עצמו.
השאלה שלי אם יש למישהו ניסיון עם הטסט הזה,
ולפי מה זה שהבנתי זה טסט אנטט תקנו אותי אם אני טועה .
המטרה היא סייקל קטן וקצר לא משהו רציני , ולפי מה שאני יודע אין כמו רפואי .
כמה מ״ג אני צריך מזה בשבוע ?
image.jpeg image.jpeg

אני משתמש בו , כרגע אין בכלל תופעות לוואי
כל שבוע 500mg , זאת אומרת שאתה צריך 2 בקבוקים בשבוע ברווח של 3 ימים ו4 ימים לכל בקבוק
עדיף לך להיכנס לנעוץ ולקרוא עוד קצת על סייקל התחלתי.

• פותח/ת השרשור
זה לא סייקל ראשון שלי ,
רק בחומר הזה הרפואי זה סייקל ראשון לכן שאלתי.
מה שטוב זה שהמינון שרשום זה אמיתי ובדיוק , זה ההיתרון ברפואי

מדובר בטסט אנתת רפואי היחידי שקיים בשוק. לי היה עימו ניסיון ארוך - הן בשני סייקלי מאסה והן בקרוז שהיה בין סייקל מאסה לחיטוב.

מה יש לומר? טסט אנתת הטוב ביותר ללא עוררין. החל מהסטריליות, נוחות הזרקה וכלה במינון נקוב. החיסרון הוא מחיר (לא כזה המושג במרשם) שהופך כל סייקל ליקר מאוד.

מינון עבור אדם שביצע מספר סייקלים בעבר יהיה 750mg לפחות, מה שאומר 3 אמפולות בשבוע.

• פותח/ת השרשור
טוב לדעת שזה הטסט הטוב שיש.
ואם היה לך ניסיון עם זה אז בכלל ...
יש לי אפשרות להשיג את זה עם מרשם ,
לכן המחיר נוח וממש זול .
הכוון שלי הוא לסייקל עדין לא משהו משוגע , לשמונה שבועות בערך לא יותר .
אם אני על הטסט הרפואי , בpct לעשות רגיל ?

כמובן שתצטרך לבצע PCT
טסט זה טסט - לא משנה מה האסטר מהחובר אליו ו/או המקור (רפואי או אנדרגראונד)
מינון בפועל למול משך הזמן מהווה את הפרמטר העיקרי בקביעת ה-PCT, סוגו, תכולתו ומשך זמנו
במקרה של טסט רפואי ל-8 שב', הרי שכמובן וPCT סטנדרטי ידרש

לפי מה קבעת שטסט רפואי הוא הכי טוב שיש @noami5 ? האם ניסית אנטט מה ug ? לפי מה שאני ניסיתי ויש פה עוד כמה חבר'ה שהם כעת על אנטט של זנקו והתוצאות מדברות בעד עצמן והטסט שלהם לא רחוק מרפואי גם מבחינת סטריליות ומינון החומר , אל תקבע משהו שאינך ניסית . או ממישהו ששמעת ...

נערך לאחרונה:
לפי מה קבעת שטסט רפואי הוא הכי טוב שיש @noami5 ? האם ניסית אנטט מה ug ? לפי מה שאני ניסיתי ויש פה עוד כמה חבר'ה שהם כעת על אנטט של זנקו והתוצאות מדברות בעד עצמן והטסט שלהם לא רחוק מרפואי גם מבחינת סטריליות ומינון החומר , אל תקבע משהו שאינך ניסית . או ממישהו ששמעת ...
צודק במאה אחוז.
זה שהטסט הוא רפואי לא אומר שהוא עושה קסמים .
בסופו של דבר טסט זה טסט והכל תלוי במינון ששמו בפנים.
אם המינון מדוייק אז גם טסט ug יעבוד בדיוק אותו הדבר כמו טסט של באייר.
אני כרגע בקרוז על אנטט של זנקו מרגיש אחלה.
בלאסט קודם עשיתי סוסטנון גם הןא של זנקו והיה נהדר גם.

@noami5 אתה מבין אחי , אני לא בא ושולל את העובדה שטסט אנטט של באייר או אורגנון לא עובד או משהו כזה . פשוט אני בא ואומר שכן יש חברות ug שעומדים מול מבחן ותוצאה מול פארמה . לווא דווקא זנקו יש עוד כמה בשוק שעומדים על תקן דוס סטנדרטי .

כמובן ורוח הדברים שיתר המגיבים כאן נכונה.

כל עוד חברת ה-UG מוכיחה אמינות והמינון הנקוב נכון - זו אותה ההשפעה הפיזיולוגית ואין כל יתרון לטסט רפואי.
כמו כן, לא פחות חשוב הוא שחברת ה-UG תשתמש בשמנים נוחים ותשמור על סטריליות גבוהה.

משימוש אישי שלי בזנקו, וכעת גם לראשונה בטסט אנתת שלהם (ובכלל ברזומה שלי עימם שימוש ב-NPP, מאסטרון, טרן קצר, וינסטרול וכרגע בולד ומצפה גם לסופרדרול בהמשך), אני יכול לומר לך בוודאות שהחומרים בדוס הנכון, ואפילו מרגישים מעט "מחוזקים". כמו כן, החומרים סטריליים ברמה גבוה - לא מרגיש שום כאב או אי-נעימות לאחר ההזרקה, שלא נדבר על כך שהחומר נכנס חלק מבלי להתאמץ.

אם לוקחים מצב כזה, של חברה אמינה, זמינה,נוחה ופרקטית למול טסט רפואי - אני לא מוצא סיבה מספיק טובה לבחור בטסט הרפואי, ובעיקר מבחינת העלות הכספית (!) הלא מבוטלת. אגב, במרשם TRT, אתה מקבל אמפולה כל 10-14 ימים, במקרה הטוב. לך תבנה מזה סייקל... ייקח לך יותר מחצי שנה עד שתאגור את כל כמות הטסט שאתה צריך לסייקל בודד של 10 שב'

נערך לאחרונה:
אתם יותר מדי נסחפים,הרמה הסטרילית בין אנדרגראונד לרפואי זה הבדל שמיים וארץ! זה שחומר לא כואב בהזרקה זה לא אומר שהוא סטרילי 100% יש גם מתכות כבדות ורמה אוקסידנטית של השמן עצמו,לפי מה שאתם אומרים הסוסטנון של אורגנון היה לא סטרילי? הרי החומר כאב ברמה פסיכית לעומת אנדרגראונד אחר,פשוט עדיף להגיד את האמת ששימוש ברפואי הוא יקר פי4 מאנדרגראונד לכן עדיף לחסוך תכסף ולהשתמש בחברה יחסית אמינה

אתם יותר מדי נסחפים,הרמה הסטרילית בין אנדרגראונד לרפואי זה הבדל שמיים וארץ! זה שחומר לא כואב בהזרקה זה לא אומר שהוא סטרילי 100% יש גם מתכות כבדות ורמה אוקסידנטית של השמן עצמו,לפי מה שאתם אומרים הסוסטנון של אורגנון היה לא סטרילי? הרי החומר כאב ברמה פסיכית לעומת אנדרגראונד אחר,פשוט עדיף להגיד את האמת ששימוש ברפואי הוא יקר פי4 מאנדרגראונד לכן עדיף לחסוך תכסף ולהשתמש בחברה יחסית אמינה
אתה מגלה תמימות יתר לצערי

אני כותב עכשיו עם קצת יותר נוחות וזמן פנוי.

אז ככה,

טסט רפואי הוא ברמת סטריליות הגבוהה ביותר מכל בחינה שהיא. גם חברת ה-UG הטובה ובעלת הממון והאמצעים הטובים ביותר, תתקשה לעמוד בסטנדרטים של חברת פארמה.

נוחות ההזרקה איננה מדד בלעדי לרמת הסטריליות, וכמו שהבחור מעלי (אבי) ציין, חומר רפואי עשוי להיות גם מעט כואב בהזרקה. סוסטנון רפואי של חברת אורגנון כואב, בשל בלנד הקריסטלים והממיסים שבשמן.

אפשר לומר שזהו היתרון המרכזי והעיקרי של חומר רפואי. אם להיות כנה, זהו אפילו היתרון החשוב ביותר. אז נכון, יש חברות UG בארץ ובחו"ל שמציגות מינון נקוב מדוייק ואין כל פער בנושא, אך קיים סיכון לחוסר סטריליות, שלא ניתנת לשינוי, עקב חוסר כלים, מתקנים וכדומה.

במציאות הקיימת, רוב השימוש בסטרואידים הוא מחברות UG. שלא תטעו, ישנן חברות רבות שעושות הכל כדי לנסות לשמור על סטריליות מקסימלית, במגבלות הקיימות. אף יצרן לא ירצה, מבחינה שיווקית וכלכלית, לקרוס רק בשל חוסר סטריליות. מלבד זאת, מבחינה סטטיסטית, ניתן לראות כי ישנן חברות שמשתמשיהן אינם ומתלוננים על בעיות סטריליות חיצוניות (ולא כאלו הנגרמות בשל חוסר סטריליות אישית של המשתמש).

סייקל מתקדם, עם כל הכבוד, לא יכול להיות מבוסס רק על טסט. פרקטית הוא כן, אבל מידת היעילות שלו תהיה פחות פרקטית למול מטרות המשתמש. נכון שטסט הוא חומר הבסיס בכל סייקל, והעלאת המינון בוא היא מהמעלה הראשונה להגדלת פוטנציאל הגדילה, אבל עדיין זה לא מספיק בכדי לדבוק רק בטסט בלבד.

כמו כן, לחלק רב של האוכלוסייה אין את הממון או הגישה לטסט רפואי. כן, טסט רפואי, במקרים רבים, יעלה פי 3 עד 4 ממחיר טסט UG, כמובן בהשוואה לאותה כמות. אם חושבים על מינונים מתקדמים ומצבור סייקלים, זו הוצאה מאוד נכבדת. זו לא בושה לרצות להשתמש בסטרואידים, אך עדיין לשמור על שפיות כלכלית מסויימת.

בסופו של דבר, אפשר לומר שחברת UG יכולה להתמודד די טוב ולנסות ולמזער פוטנציאל לחוסר סטריליות בהכנת החומרים. גם חברות בארץ, כמו שהרבה חברי פורום נוהגים, בלעג, לכנות הכנה ביתית ב"מטבח" יודעות לשמור על רמה די הולמת של סטריליות. לא כולן כאלה, אל תטעו, אבל קיימות בהחלט חברות בעבר וגם כיום שלא מאכזבות בפאן הזה. גם חברות "מהוללות" בחו"ל, לא בהכרח יכולות להציב סטנדרטים גבוהים לסטריליות, אך יש חברות שבהחלט כן. גם המטבח המקומי והמטבח בחו"ל עשוי להיות בהחלט הולם, כמו גם שעשוי שלא. צריך לדעת למי לפנות ובמה להשתמש.

אם נסכם את זה, שימוש בסטרואידים במסגרת חוזרת וארוכת טווח, וככל ומטרות המשתמש ביצועית ותובעניות יותר, כך גדל הסיכוי לשימוש בחומרים UG על פני רפואי. חשוב להיות חכמים ובעלי סבלנות, ולבחור בחברה שמגלה אמינות מכלל הבחינות - גם מבחינה סטרילית, אך לא רק.

בהצלחה

אני כותב עכשיו עם קצת יותר נוחות וזמן פנוי.

אז ככה,

טסט רפואי הוא ברמת סטריליות הגבוהה ביותר מכל בחינה שהיא. גם חברת ה-UG הטובה ובעלת הממון והאמצעים הטובים ביותר, תתקשה לעמוד בסטנדרטים של חברת פארמה.

נוחות ההזרקה איננה מדד בלעדי לרמת הסטריליות, וכמו שהבחור מעלי (אבי) ציין, חומר רפואי עשוי להיות גם מעט כואב בהזרקה. סוסטנון רפואי של חברת אורגנון כואב, בשל בלנד הקריסטלים והממיסים שבשמן.

אפשר לומר שזהו היתרון המרכזי והעיקרי של חומר רפואי. אם להיות כנה, זהו אפילו היתרון החשוב ביותר. אז נכון, יש חברות UG בארץ ובחו"ל שמציגות מינון נקוב מדוייק ואין כל פער בנושא, אך קיים סיכון לחוסר סטריליות, שלא ניתנת לשינוי, עקב חוסר כלים, מתקנים וכדומה.

במציאות הקיימת, רוב השימוש בסטרואידים הוא מחברות UG. שלא תטעו, ישנן חברות רבות שעושות הכל כדי לנסות לשמור על סטריליות מקסימלית, במגבלות הקיימות. אף יצרן לא ירצה, מבחינה שיווקית וכלכלית, לקרוס רק בשל חוסר סטריליות. מלבד זאת, מבחינה סטטיסטית, ניתן לראות כי ישנן חברות שמשתמשיהן אינם ומתלוננים על בעיות סטריליות חיצוניות (ולא כאלו הנגרמות בשל חוסר סטריליות אישית של המשתמש).

סייקל מתקדם, עם כל הכבוד, לא יכול להיות מבוסס רק על טסט. פרקטית הוא כן, אבל מידת היעילות שלו תהיה פחות פרקטית למול מטרות המשתמש. נכון שטסט הוא חומר הבסיס בכל סייקל, והעלאת המינון בוא היא מהמעלה הראשונה להגדלת פוטנציאל הגדילה, אבל עדיין זה לא מספיק בכדי לדבוק רק בטסט בלבד.

כמו כן, לחלק רב של האוכלוסייה אין את הממון או הגישה לטסט רפואי. כן, טסט רפואי, במקרים רבים, יעלה פי 3 עד 4 ממחיר טסט UG, כמובן בהשוואה לאותה כמות. אם חושבים על מינונים מתקדמים ומצבור סייקלים, זו הוצאה מאוד נכבדת. זו לא בושה לרצות להשתמש בסטרואידים, אך עדיין לשמור על שפיות כלכלית מסויימת.

בסופו של דבר, אפשר לומר שחברת UG יכולה להתמודד די טוב ולנסות ולמזער פוטנציאל לחוסר סטריליות בהכנת החומרים. גם חברות בארץ, כמו שהרבה חברי פורום נוהגים, בלעג, לכנות הכנה ביתית ב"מטבח" יודעות לשמור על רמה די הולמת של סטריליות. לא כולן כאלה, אל תטעו, אבל קיימות בהחלט חברות בעבר וגם כיום שלא מאכזבות בפאן הזה. גם חברות "מהוללות" בחו"ל, לא בהכרח יכולות להציב סטנדרטים גבוהים לסטריליות, אך יש חברות שבהחלט כן. גם המטבח המקומי והמטבח בחו"ל עשוי להיות בהחלט הולם, כמו גם שעשוי שלא. צריך לדעת למי לפנות ובמה להשתמש.

אם נסכם את זה, שימוש בסטרואידים במסגרת חוזרת וארוכת טווח, וככל ומטרות המשתמש ביצועית ותובעניות יותר, כך גדל הסיכוי לשימוש בחומרים UG על פני רפואי. חשוב להיות חכמים ובעלי סבלנות, ולבחור בחברה שמגלה אמינות מכלל הבחינות - גם מבחינה סטרילית, אך לא רק.

בהצלחה
תכלס,צודק
אני באופן אישי לא ישתמש ברפואי מכיוון שזה...מיותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית