הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול ונשירה

• פותח/ת השרשור oz144
  • פורסם בתאריך

oz144

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום, בן 24
התחלתי סייקל שני של 750 טסט אנטט בשבוע למשך של 12 שבועות
+
דיבול 30 מ״ג ביום למשך 4 שבועות.

בעברי עשיתי סייקל טסט אנטט 500 בלבד ולא סבלתי מנשירת שיער.

בקיצור אני כרגע 5 ימים בסייקל ויש לי נשירה מוגברת.
אם היו נושרות לי 20 שערות לאחר סירוק במקלחת,
היום נושרות לי בסביבות ה70-8

אני כמעט בטוח שאני מאוד רגיש לדיבול,
יותר מהטסט עצמו.
כרגע שיער הראש שלי מלא, אבל אני מפחד שתיווצר דלילות בשיער במשך ה4 שבועות של השימוש בדיבןל.

יש עליה חזקה בכוח ובנוזלים, וכרגע אני בדילמה מה לעשות.
חשוב לציין שאני נוטל אבודרט(נוגד אלפא רדוקטז 5) שמורידה את יצור הdht בדם ב90% ומאז אני לא סובל מנשירה.
העלתי את המינון מ0.5 מג ל1 מג.

אבל אני חושב שהדיבול לא ניתן לעצירה, אם ישנה נשירת שיער.
מה המלצתכם למבינים בלבד תודה

דיבול כלל לא מאופיין כסטרואיד קשה לקו השיער
עם זאת, כלל הסטרואידים האנאבולים/אנדרוגניים גורמים לאיזושהי תגובה אנדרוגנית שמקדמת נשירה, בעיקר למי שגנטית סובל מכך

דיבול גם גרם לי לנשירה טיפה בעבר, אבל יש לי נטייה להקרחה.
אני יתקן טיפה את דניאל בכך שיגיד שדיבול דווקא כן מאופיין בנשירת שיער, אבל לא מהבחינה הקשה ביותר, כלומר ישנם חומרים אוראלים אחרים שיהיו יותר קשים על השיער.
לגבי האבודרט אני מקווה שלקחת אותך לפחות חודש חודשיים לפני הסייקל כי לוקח למנגון קצת זמן.
עוד אפשרות שהיא פחות סבירה היא שאתה לוקח אולי אנדרול ולא דיבול, אנדרול היא נגזרת DHT ולמי שיש נטייה להקרחה הוא יחמיר אותה בהחלט, אבל לא סביר בעליל שמשהו יזייף דיבול עקב העלות הנמוכה מאד.
הייתי מציין עוד משהו שיש לקחת בחשבון והוא אסטרדיול (אסטרוגן), דיבול ידוע בהמרה הגבוהה שלו לאסטרוגן, ואסטרוגן גבוהה יכול במקרים מסויימים לגרום לנשירה, בשפה המקצועית קוראים לזה "hormonal imbalance" - חוסר איזון בין ההורמונים, מאחר ואתה רק בתחילת סייקל הטסט ולדיבול זמן מחצית חיים מאד קצר יש מצב שפשוט האסטרוגן אצלך בעלייה חדה.
קטונתי מלהיות מומחה בתחום אבל רק ציינתי פה אפשרויות סבירות שיש לקחת בחשבון וזה לא אומר שזה בהכרח נכון.
שיהיה לך בהצלחה בסייקל!

• פותח/ת השרשור
הפסקתי עם הדיבול לאחר 5 ימים
אני שנה על אבודרט והתוצאות היו מעולןת השיער התחזק התעבה

יש מצב שאני צריך לקחת ארימדקס?
אני כן חושב שהאסטרוגן קפץ קצת...

אין צורך בארימידקס כל עוד אין תופעות לוואי אסטרוגניות קשות, ובעיקר המופיעות ברקמת החזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית