נק' מוניטין:
3,222
- 1,707
- 836
הגראז זה שלנו הנס ציונים , חוצפןרטרו בר בראשון לציון או כפר סבא - מקום ממש יפה קודם כל, הקונספט שלו זה פנקייקים לא רואה את בית הפנקייק או בנדיקט מהבחינה הזו. מומלץ לקחת פנקייק עם סלמון מעושן ועוד. הפנקייקים המתוקים שלהם מטורפים אבל מומלץ מסרק אינסולין צמוד זה מתוק בצורה לא נורמלית
בנדיקט (אני מכיר g בכפ"ס, הרצליה, ת"א ובטוח יש עוד) ממליץ ממש לקחת אגז בנדיקט עם סלמון מעושן ותרד זה שילוב מטורף.
טוני וספה (בעיקר ת"א לא יודע אם עוד סניפים) - פיצה מעולה, ממליץ ממש על ה4 גבינות (למי שאוהב גבינות כחולות) יש גם מלא תוספות בשר למיניהן למי שזה מדבר אליו
גראז' (ראשון לציון) - בעיקר המבורגר מעולה אבל בכללי מקום ממש טוב לשבת על בירה עם אוכל מצויין (הכרובית מטוגנת שלהם מוצלחת ממש)
מצטרף להמלצה, למי שלא גר בחולון, או למי שלא אכפת לסוע חצי שעה (דרך איפה נסעת?) יש אחלה בירות והמבורגרים מיוחדים מאוד, הכי מיוחד כמובן זה ההמבורגר בתוך וופל בלגי
פרסקו - בית שמש - אם לא היה לכם נורא הנסיעה פעם קודמת אז מומלץ לנסות את המקום הזה, פסטות מצויינות
מר פרצל - לא יודע כמה זה נפוץ, נראה לי שיש אחד בקניון גבעתיים, יש סניף בחולון ובמודיעין זה פשוט פרצל בטעמים ממש טוב
הפריקסה של חיימקו - מקום קטן בהוד השרון עם פריקסה מטורף! הכי טעים שתטעמו (ואל תגידו לי שאכלתם ברמלה וכו' זה לא רואה אותו) מחיר זול ומשביע ממש
הסביח של עובד - "המנה הטובה ביותר ביקום" - בגבעתיים. מי שלא אכל זה חור בהשכלה
קיורטוש - לא כולם אוהבים אבל לדעתי זה קינוח מטורף, מומלץ לאכול חם ולא לקחת כאלו שישבו אפילו אם זה חצי שעה. יש סניף בסינימה גלילות, בפ"ת חנות מפעל ועוד כמה סניפים לא זוכר את כולם
אם אזכר בעוד מקומות אעדכן 😃