הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצת מקומות

• פותח/ת השרשור Vitz
  • פורסם בתאריך

Vitz

משתמש מתחיל
231
34
נק' מוניטין:
29
231
34
היי חבר'ה רציתי לבקש שכל אחד יתרום המלצה או שתיים ואולי נכין רשימה של מקומות ש"חייבים" ללכת לאכול בהם
בלי לריב פה או שם יותר טעים, פשוט מקומות שצריך לבדוק ואם תהיה הסכמה כמה פעמים אז נכניס לרשימה, מקומות כמו גורדוס ופונדק דה לוקס וכו'

מסכים לגבי יומנגס.
קציצה עגלגלה במושב מעונה.
ארט-בורגר תרשיחא.

• פותח/ת השרשור
מסכים לגבי יומנגס.
קציצה עגלגלה במושב מעונה.
ארט-בורגר תרשיחא.
תרשיחא נהריה? זה בכלל בגבולות המדינה? 😄
יעזור גם אם יהיה הסבר מה יש בכל מקום, המבורגר קינוח סושי[לזוגות שבינינו] שווארמה

מסעדת אנאמרו בבית יצחק (אם אני לא טועה, משהו עם יצחק) באיזור נתניה.

יש להם המבורגר מפחיד עם הרבה צ׳יפס ומחירים סבירים.
לא חושב שברמה של יומנגס אבל מומלץ לנסות.
בנוסף חברה שלי ממש מתלהבת משאר המנות (לא זוכר מה היא הזמינה בדיוק) זאת מסעדה, לא "המבורגריה" כמו יומנגס/בורגוס וכו

תרשיחא נהריה? זה בכלל בגבולות המדינה? 😄
יעזור גם אם יהיה הסבר מה יש בכל מקום, המבורגר קינוח סושי[לזוגות שבינינו] שווארמה
תרשיחא מעלות 😃
בשני המקומות יש המבורגרים. קציצה עגלגלה זה מקום כשר לכן אין תוספות של גבינה (לא זוכר מה כן יש אם בכלל). ארטבורגר זה גם מקום של המבורגרים, יש בורגרים רגילים במידות שונות מ 180 עד 540 גרם, יש בורגר טלה 240 גרם. שניהם מעולים. יש לא מעט מבחר של תוספות על ההמבורגר. יש עוד כמה מנות אבל לא זוכר מה בדיוק.

לפי דעתי המקומות האלה חובה:

המבורגר גורמה 26

וטרינה

אמריקן בורגר

הפרוזדור

• פותח/ת השרשור
יעזור אם תרשמו באיזה עיר לפחות או ליד איזה עיר הכל נמצא, שלא נכין תרשימה בן אדם יחפש שעה מקום מקום בגוגל, ושוב לציין מה בדיוק יש שם אם זה המבורגרים, ארוחות בוקר קינוחים פסטות

בנדיקט(יש גם בת"א)
ספייס/רטטוי - תלוי אם אתה איש בשרי או חלבי (מושב אמונים)

כי אוטומטית ממליצים על המבורגרים פה 🤤

בימי ראשון יש 1+1 על ההמבורגרים הלקאסיים וגם על התוספות בBBB לחברי מועדון . אני וחבר אכלנו שם שני המבורגרים כל אחד 300 ג' ב58 ש"ח, 29 ש"ח לכל אחד. אולי לא ההמבורגר הכי טוב אבל בהחלט מחיר שווה.

כפי שבנאדם אמר כאן(ואני אוסיף.... כי אני אוהב לאכול, מי שבראש שלי והוא מאזור חולון/ראשל"צ מוזמן...)

יומנגס - צומת רופין וכפ"ס, המבורגר איכותי, לצ'יפס פחות התחברתי כי נראה שהחבר'ה שם משתמשים באותו שמן 500 פעמים והוא נראה כמו שמן מנועים. מי שרוצה לצאת שבע יש להם מנות יפות מאוד. ועכשיו הם פתחו סניף שלישי בגבעת ברנר בנוסף לסניפים ברופין וכפ"ס

ויטרינה - יש להם כמה סניפים אבל אני אכלתי בלילינבלום, המבורגר אחד הטובים שאכלתי ולא יקר בכלל(ארוחה של המבורגר 220 עם גבינות שלא זוכר מה הם היו, עם צ'יפס ושתיה יצא לי 60 ש"ח)

הפרוזדור - המבורגר ברמה מטורפת וכרגע הוא מקום ראשון ברשימה שלי(לפחות ה"כחול ומעושן" שלהם), נמצא במנדלי מוכר ספרים בת"א. לאלו מכם שגם אוהבים לשבוע קחו בחשבון שההמבורגר קטן(170,180 גרם) ולא כזה זול.

מורדן בר במודיעין - יום חמישי נסעתי מחולון לשם, קבעתי עם חבר ב-11 וחצי בלילה ובאמת שזאת הדרך הכי הזויה שנסעתי בה, תקעו את המקום ממש באזור התעשיה והדרך לשם מלווה באזור שוממים. ועם זאת ההמבורגר שלהם אחת החוויות הנעימות, לא ממש אחזור לשם בגלל המרחק אבל אני תמיד אומר שבכל מקום צריך ללכת לפחות פעם אחת וזאת הייתה אחלה חוויה.

פאזל פוד - לא מקום של המבורגרים אלא של כריכי בשר שונים, יש אפשרות לקחת מנות מוגדרות מהתפריט או להרכיב מנה בעצמכם החל מסוג הבשר, רטבים, סוג לחם ותוספות. אחלה מקום ולא יקר. נמצא במרכז עסקים עזריאלי בחולון(יש להם עוד סניפים)

אנטריקוטה- אישית לא הייתי שם אבל חבר המליץ בחום, מקום שעושה גם המבורגר טוב וגם כריך עם סלייסים של אנטריקוט בג'בטה, נמצא בראשל"צ

מסעדת אנאמרו בבית יצחק (אם אני לא טועה, משהו עם יצחק) באיזור נתניה.

יש להם המבורגר מפחיד עם הרבה צ׳יפס ומחירים סבירים.
לא חושב שברמה של יומנגס אבל מומלץ לנסות.
בנוסף חברה שלי ממש מתלהבת משאר המנות (לא זוכר מה היא הזמינה בדיוק) זאת מסעדה, לא "המבורגריה" כמו יומנגס/בורגוס וכו
המקום המושלם לקחת חברה! ההמבורגר ממש טוב ויש שם כל מיני שטויות להזמין בלי קשר

רטרו בר בראשון לציון או כפר סבא - מקום ממש יפה קודם כל, הקונספט שלו זה פנקייקים לא רואה את בית הפנקייק או בנדיקט מהבחינה הזו. מומלץ לקחת פנקייק עם סלמון מעושן ועוד. הפנקייקים המתוקים שלהם מטורפים אבל מומלץ מסרק אינסולין צמוד זה מתוק בצורה לא נורמלית

בנדיקט (אני מכיר g בכפ"ס, הרצליה, ת"א ובטוח יש עוד) ממליץ ממש לקחת אגז בנדיקט עם סלמון מעושן ותרד זה שילוב מטורף.

טוני וספה (בעיקר ת"א לא יודע אם עוד סניפים) - פיצה מעולה, ממליץ ממש על ה4 גבינות (למי שאוהב גבינות כחולות) יש גם מלא תוספות בשר למיניהן למי שזה מדבר אליו

גראז' (ראשון לציון) - בעיקר המבורגר מעולה אבל בכללי מקום ממש טוב לשבת על בירה עם אוכל מצויין (הכרובית מטוגנת שלהם מוצלחת ממש)

מורדן בר במודיעין - יום חמישי נסעתי מחולון לשם, קבעתי עם חבר ב-11 וחצי בלילה ובאמת שזאת הדרך הכי הזויה שנסעתי בה, תקעו את המקום ממש באזור התעשיה והדרך לשם מלווה באזור שוממים. ועם זאת ההמבורגר שלהם אחת החוויות הנעימות, לא ממש אחזור לשם בגלל המרחק אבל אני תמיד אומר שבכל מקום צריך ללכת לפחות פעם אחת וזאת הייתה אחלה חוויה.
מצטרף להמלצה, למי שלא גר בחולון, או למי שלא אכפת לסוע חצי שעה (דרך איפה נסעת?) יש אחלה בירות והמבורגרים מיוחדים מאוד, הכי מיוחד כמובן זה ההמבורגר בתוך וופל בלגי

פרסקו - בית שמש - אם לא היה לכם נורא הנסיעה פעם קודמת אז מומלץ לנסות את המקום הזה, פסטות מצויינות

מר פרצל - לא יודע כמה זה נפוץ, נראה לי שיש אחד בקניון גבעתיים, יש סניף בחולון ובמודיעין זה פשוט פרצל בטעמים ממש טוב

הפריקסה של חיימקו - מקום קטן בהוד השרון עם פריקסה מטורף! הכי טעים שתטעמו (ואל תגידו לי שאכלתם ברמלה וכו' זה לא רואה אותו) מחיר זול ומשביע ממש

הסביח של עובד - "המנה הטובה ביותר ביקום" - בגבעתיים. מי שלא אכל זה חור בהשכלה

קיורטוש - לא כולם אוהבים אבל לדעתי זה קינוח מטורף, מומלץ לאכול חם ולא לקחת כאלו שישבו אפילו אם זה חצי שעה. יש סניף בסינימה גלילות, בפ"ת חנות מפעל ועוד כמה סניפים לא זוכר את כולם

אם אזכר בעוד מקומות אעדכן 😃

מצטרף להמלצה, למי שלא גר בחולון, או למי שלא אכפת לנסוע חצי שעה (דרך איפה נסעת?) יש אחלה בירות והמבורגרים מיוחדים מאוד, הכי מיוחד כמובן זה ההמבורגר בתוך וופל בלגי

איפה שהווייז לקח אותי 😁

וחבר אכל את הוופל בלגי אמר שהמייפל נותן לך בום של מתוק לפנים, אני פחות מתחבר ובגלל זה לקחתי הז'אן מארה עם הגבינות.

הייתי ברטרו בר בראשל"צ עם חבר, לא זוכר איזה מהפנקייקים המתוקים לקחתי. מה שאני כן זוכר זה שבהחלט לא הערכתי והתכוננתי אליו כראוי והמתוק עלה לי לראש ולא הצלחתי לסיים אותו. הפנקייקים של הרטרו עבים מהרגיל והמנות שם בהחלט משביעות.

הקיורטוש כל הזמן אני שומע פרסומות שלו ברדיו באוטו - הרג אותי כבר, מזה בכלל ?

ומר פרצל ? לא שמעתי עליו ועוד סניף שלו בחולון אתה אומר...

איפה שהווייז לקח אותי 😁
הוויז לפעמים אויב ומציע כביש 6 למרות ש1 יותר מהיר ויותר קצר.. היה על זה סיפור פעם

וחבר אכל את הוופל בלגי אמר שהמייפל נותן לך בום של מתוק לפנים, אני פחות מתחבר ובגלל זה לקחתי הז'אן מארה עם הגבינות
כן המתוק בהמבורגר זה משהו שצריך להתכונן אליו, לדעתי להוריד ופל אחד זה בול, עם שניהם זה כבד

הייתי ברטרו בר בראשל"צ עם חבר, לא זוכר איזה מהפנקייקים המתוקים לקחתי. מה שאני כן זוכר זה שבהחלט לא הערכתי והתכוננתי אליו כראוי והמתוק עלה לי לראש ולא הצלחתי לסיים אותו. הפנקייקים של הרטרו עבים מהרגיל והמנות שם בהחלט משביעות.
כן המתוקים שלהם זה נוראי חח זה רק לאכול בזוג. אני לוקח עם החברה אחד מלוח אחד מתוק ובסוף גם המתוק לא נגמר זה באמת אתגר

הקיורטוש כל הזמן אני שומע פרסומות שלו ברדיו באוטו - הרג אותי כבר, מזה בכלל ?
מאפה הונגרי כזה, זה בצק מגולגל עם סוכר וקינמון /וניל /שוקולד / אגוזים / חלבה וכו'
אני שונא קינמון אבל גם הבחירה של קינמון לא מורגשת שם

ומר פרצל ? לא שמעתי עליו ועוד סניף שלו בחולון אתה אומר...
יש בדרך כלל בקניונים, זה דוכן כזה. לא ארוחה אבל בהחלט שווה לטעום, מכינים במקום שמים שמן ועל זה תוספות של אבקת שום/פרמז'ן/אורגנו ועוד כמה דברים, יש גם מתוקים אני פחות אהבתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית