הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדוע למשקולנים יש זרועות דקיקות?

אתה שואל באמת? הם סבירות בהחלט...
אבל אם כן שאלת ברצינות, זה משום שזרועות גדולות מידי משפיעות על התנועה בהנפה. כך שמעתי פעם ממשקולן שקר כלשהו.

• פותח/ת השרשור
אבל אם כן שאלת ברצינות, זה משום שזרועות גדולות מידי משפיעות על התנועה בהנפה. כך שמעתי פעם ממשקולן שקר כלשהו.
הן חסרות פרופורציה לחלוטין ( חוץ מאצל קלוקוב נגיד ). אני מתפלא בגלל העומסים המטורפים שלהם.
אתה רואה חבר'ה 105 קילו, לא שמנים, ירכיים מפלצתיות וידי ספגטי

הן חסרות פרופורציה לחלוטין ( חוץ מאצל קלוקוב נגיד ). אני מתפלא בגלל העומסים המטורפים שלהם.
אתה רואה חבר'ה 105 קילו, לא שמנים, ירכיים מפלצתיות וידי ספגטי
אל תשכח שהעומסים לא מגיעים לשימוש בשרירי הידיים. גם בג'רק העומס הוא חולייתי בגלל שהם נועלים מרפקים ולא שרירי.

דקיקות לא הייתי אומר, אבל מן הסתם רוב המסת שריר תיהיה בפלג גוף התחתון כי הוא הדומיננטי בהנפות

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שהעומסים לא מגיעים לשימוש בשרירי הידיים. גם בג'רק העומס הוא חולייתי בגלל שהם נועלים מרפקים ולא שרירי.
לא נתעסק באיך הם מגיעים לדחיקה של 240,
אבל בפועל הם יכולים לעשות פרס של 150-180
להגיע לשם בלי זרועות מפלצתיות זה מוזר בעיניי

לא נתעסק באיך הם מגיעים לדחיקה של 240,
אבל בפועל הם יכולים לעשות פרס של 150-180
להגיע לשם בלי זרועות מפלצתיות זה מוזר בעיניי

יש להם יד אחורית מפלצתית בדרך כלל , ביספס פחות.
חוץ מזה אתה פשוט לא מבין את הפרופורציה כי הרגליים שלהם ענקיות הרבה יותר מכל בילדר ממוצע פשוט הידיים לא כאלה גדולות יחסית לרגליים אבל עדיין גדולות וחטובות בדרך כלל

לדעתי זה ההבדל בין סוגי הסיבים שיש ברגליים ובפלג גוף עליון (הקדמי) . רגליים מגיבות יותר למשקלי עבודה גבוהים בנפח נמוך , כאשר על פלג גוף עליון זה עובד פחות . כמות הזמן בעומס שמשקולנים נמצאים הוא מאוד נמוך (תנועת התפוצצות ויישור מפרקים הגורמים לזה ששרירים מפסיקים לעבוד) . המפרק שעובד הכי הרבה זמן בתנועה הם הקוואדס ,אגן והאמס.

גם זוכר שקלוקוב אמר פעם שהדבר הכי גרוע שמשקולן יכול לעשות זה לעבוד חזה ויד קדמית, הגורמים לקושי בנעילה מעל הראש ,כיוון שמשקולנים הם מאוד גמישים במפרקי כתפיים ,וחוסר גמישות בתנועה של הקפצת המוט על הכתפיים. ה שקלוקוב נראה כמו מפלצת זה בגלל שהוא מבודד והוא כבר מזמן לא משקולן נטו .

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה אתה פשוט לא מבין את הפרופורציה כי הרגליים שלהם ענקיות הרבה יותר מכל בילדר ממוצע פשוט הידיים לא כאלה גדולות יחסית לרגליים אבל עדיין גדולות וחטובות בדרך כלל
זהו שסמכתי על התפיסה שלי. צפיתי לאחרונה הרבה בהרמת משקולות
ורובם עם זרועות דלות בשר בלי להסתכל על הרגליים שבאמת עצומות.
אתה יכול גם להשוות בין המשקולנים בSHW ששוקלים 150+
לסטרונגמנים שהם בעלי משקל גוף דומה, וגם לראות פרופורציה מפתיעה בהתחשב במשקלים המפלצתיים
קלוקוב נראה כמו מפלצת זה בגלל שהוא מבודד והוא כבר מזמן לא משקולן נטו .
מבחינת ביצועים הוא לא ממש נופל ממה שהוא היה כיום, למרות הפיזיק הבילדרי

זהו שסמכתי על התפיסה שלי. צפיתי לאחרונה הרבה בהרמת משקולות
ורובם עם זרועות דלות בשר בלי להסתכל על הרגליים שבאמת עצומות.
אתה יכול גם להשוות בין המשקולנים בSHW ששוקלים 150+
לסטרונגמנים שהם בעלי משקל גוף דומה, וגם לראות פרופורציה מפתיעה בהתחשב במשקלים המפלצתיים

מבחינת ביצועים הוא לא ממש נופל ממה שהוא היה כיום, למרות הפיזיק הבילדרי

אל תשכח שקלוקוב היה מתנקה כל כמה זמן לתחרות ועכשיו הוא חופשי להזריק כמה שבא לו ועדיין הוא לא מגיע לרמה של פעם.
(כמעט הניף 214 מארגזים שזה 2 קילו פחות משיא עולם במשקל סופר כבד, זה מטורף)

קלוקוב גם מפלץ גנטי , יש תמונות ישנות שלו מפעם כשהוא עוד היה מתאמן רק כמה שנים (הוא התחיל מגיל 13) שאני די בטוח שהוא לא הזריק בגיל ההוא,והוא נראה מטורף עם קוביות.היית זורק עליו עיפרון והוא היה מוציא עוד וריד ביד.כנראה שהיה יכול להיות בילדר עם נתונים מרשימים .

הוא מספר שלקראת איזושהי שנה הוא "הבין את הגוף שלו" (שזה אומר שהוא התחיל להעריך את המאזן הקלורי שלו בעין),מה הוא צריך לאכול כדי לא לעלות משקל .

הוא לא היה מחטב או משהו , הוא מספר שהוא היה מוריד מים לקראת התחרות ,ואחרי שהוא סיים עם הווייטליפטינג ועבר להיות איש עסקים שמתסתמך על יוטיוב,החברה שלו וקרוספיט הוא התחיל להתאמן יותר ויותר כמו בודיבילדר ואף הופיע בתחרות בודיבילינד שאורגנה במקום שנקרא אבראו דורסו ע"י בודיבילדר (לשעבר) רוסי ששמו ישנקין (והוא זכה).

בכל מקרה,הדוגמא הבאה שאני יכול לחשוב עליו זה הסינים עם טסט איכותי ,ועבודה כמו בודיבילדרים לאחר הרמות הראשיות שלהם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית