נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הן חסרות פרופורציה לחלוטין ( חוץ מאצל קלוקוב נגיד ). אני מתפלא בגלל העומסים המטורפים שלהם.אבל אם כן שאלת ברצינות, זה משום שזרועות גדולות מידי משפיעות על התנועה בהנפה. כך שמעתי פעם ממשקולן שקר כלשהו.
אל תשכח שהעומסים לא מגיעים לשימוש בשרירי הידיים. גם בג'רק העומס הוא חולייתי בגלל שהם נועלים מרפקים ולא שרירי.הן חסרות פרופורציה לחלוטין ( חוץ מאצל קלוקוב נגיד ). אני מתפלא בגלל העומסים המטורפים שלהם.
אתה רואה חבר'ה 105 קילו, לא שמנים, ירכיים מפלצתיות וידי ספגטי
לא נתעסק באיך הם מגיעים לדחיקה של 240,אל תשכח שהעומסים לא מגיעים לשימוש בשרירי הידיים. גם בג'רק העומס הוא חולייתי בגלל שהם נועלים מרפקים ולא שרירי.
לא נתעסק באיך הם מגיעים לדחיקה של 240,
אבל בפועל הם יכולים לעשות פרס של 150-180
להגיע לשם בלי זרועות מפלצתיות זה מוזר בעיניי
זהו שסמכתי על התפיסה שלי. צפיתי לאחרונה הרבה בהרמת משקולותחוץ מזה אתה פשוט לא מבין את הפרופורציה כי הרגליים שלהם ענקיות הרבה יותר מכל בילדר ממוצע פשוט הידיים לא כאלה גדולות יחסית לרגליים אבל עדיין גדולות וחטובות בדרך כלל
מבחינת ביצועים הוא לא ממש נופל ממה שהוא היה כיום, למרות הפיזיק הבילדריקלוקוב נראה כמו מפלצת זה בגלל שהוא מבודד והוא כבר מזמן לא משקולן נטו .
זהו שסמכתי על התפיסה שלי. צפיתי לאחרונה הרבה בהרמת משקולות
ורובם עם זרועות דלות בשר בלי להסתכל על הרגליים שבאמת עצומות.
אתה יכול גם להשוות בין המשקולנים בSHW ששוקלים 150+
לסטרונגמנים שהם בעלי משקל גוף דומה, וגם לראות פרופורציה מפתיעה בהתחשב במשקלים המפלצתיים
מבחינת ביצועים הוא לא ממש נופל ממה שהוא היה כיום, למרות הפיזיק הבילדרי