מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כתבתפרס עם משקולות טוב למתחילים זה ילמד אותם לייצב את הידיים
במקרה הכי גרוע היא יכולה של 7 קילו במוט W\EZ
ומוט w לא טוב, כי רק בקצוות הוא ישר וזה רחב. פשוט שתיקח דאמבלים(משקולות) קלים יותר אם היא לא מצליחה..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כתבתפרס עם משקולות טוב למתחילים זה ילמד אותם לייצב את הידיים
במקרה הכי גרוע היא יכולה של 7 קילו במוט W\EZ
שאלת למה להמליץ 5 קילו כל יד מול 10 קילו מוטמה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כתבת
ומוט w לא טוב, כי רק בקצוות הוא ישר וזה רחב. פשוט שתיקח דאמבלים(משקולות) קלים יותר אם היא לא מצליחה..
אני עושה בערך 7 פחות או יותר לפי הפעם האחרונה שבדקתיאת יודעת כמה מתח את עושה בערך?
לא הבנתי למה אתה מציע לה להשתמש ב2 של 5 אם היא לא מצליחה מוט של 10.
גם בד״כ במשקולות המשקל נמוך יותר מאשר במוט.
אני אישית מעדיף צין אפס
קודם כל המשפט הראשון לא נכון,תקרא שוב את התגובות.שאלת למה להמליץ 5 קילו כל יד מול 10 קילו מוט
עניתי לך, משקולות בכתף ילמד אותה לייצב את היד
וגם משקולות זה פי 2 יותר קל מאשר מוט
ואל תדאג לא יהיה סוף העולם אם היא תחזיק קצת בשיפוע ותרים 7 קילו עד שתוכל להרים 10.... אף אחד לא מת מזה
אז תעשי בינתיים משקל גוף עד שתגיעי ל3x10 ואז תורידי ל3x5 ותתחילי להוסיף משקל.אני עושה בערך 7 פחות או יותר לפי הפעם האחרונה שבדקתי
בנוגע לנושא קצת שונה, ני יודעת שבSS צריך להיות בפלוס קלורי יחסית גדול (אני גם מתלבטת מפלוס של כמה להתחיל 500 או 200-300) בשביל שאספיק להתאושש מאימון לאימון ואוכל להעלות את המשקלים אבל השאלה שלי היא אם אני אהיה בפלוס קלורי כזה גדול מן הסתם אני אעלה בשומן ולא מעט וזו תהיה קצת בעיה בשבילי בגלל שאני יודעת שההורים שלי לא ייתנו לי לעשות חיטוב וכל דבר שיוריד אותי במשקל אפילו אם לפני זה עליתי 20 קילו
אז רציתי לדעת אם יש דרך למזער את העלייה בשומן ובאחוז שומן ?
אני רוצה להעלות מסת שריר רציתי לבצע גם חיטוב אחר כך כמו שבדרך כלל עושים אחרי מסה אבל אני יודעת שההורים לא ייתנו לי לכן רציתי לעשות מסה נקייה ככל האפשר כמה שפחות להעלות אחוזי שומן יותר מסת שריר שאחר כך לא תהיה לי בעיה ואני רציתיss כי הבנתי שזו התכנית שהרוב ממליצים למתחילים למסה כי היא הכי אידיאלית למתחיליםלמה את נעולה על SS?
מה המטרה שלך?
אני רוצה להעלות מסת שריר רציתי לבצע גם חיטוב אחר כך כמו שבדרך כלל עושים אחרי מסה אבל אני יודעת שההורים לא ייתנו לי לכן רציתי לעשות מסה נקייה ככל האפשר כמה שפחות להעלות אחוזי שומן יותר מסת שריר שאחר כך לא תהיה לי בעיה ואני רציתיss כי הבנתי שזו התכנית שהרוב ממליצים למתחילים למסה כי היא הכי אידיאלית למתחילים
הוא נתן לי תכנית מה שבתמונה ואני לא יודעת אם התכנית טובה אבל הקטע שהמשקלים שהוא נתן לי לתרגילים מאוד מאוד קלים לי והוא לא מרשה לי בינתיים להעלות יות ר מה לעשות?אם זו פעם ראשונה בחדר כושר תיוועצי במדריכים במקום
בהצלחה
לפי דעתי תכנית לא טובה, ומה זה לא מרשה? הוא לא אמור להגיד לך כמה לעשותהוא נתן לי תכנית מה שבתמונה ואני לא יודעת אם התכנית טובה אבל הקטע שהמשקלים שהוא נתן לי לתרגילים מאוד מאוד קלים לי והוא לא מרשה לי בינתיים להעלות יות ר מה לעשות?
למה היא לא טובה?לפי דעתי תכנית לא טובה, ומה זה לא מרשה? הוא לא אמור להגיד לך כמה לעשות
כי אין שם את התרגילים הבסיסיים(סקוואט דדליפט בנץ פרס מתח/צין אפס)למה היא לא טובה?
אני לא יודעת איך בדיוק להסביר אבל הוא הבהיר לי שלא להעלות במשקלים בלי לומר לו ולא להתחיל את התרגילים בלעדיו
האמת גם אני חשבתי על זה בהתחלה לא הבנתי למה אין התרגילים האלו אבל זה אומר שאני לא אתקדם עם התכנית?כי אין שם את התרגילים הבסיסיים(סקוואט דדליפט בנץ פרס מתח/צין אפס)
ונשמע מוזר..
סביר להניח שבהתחלה תתקדמי,בהתחלה מתקדמים כמעט מכל דבר,זה לא אומר שזה הכי טובהאמת גם אני חשבתי על זה בהתחלה לא הבנתי למה אין התרגילים האלו אבל זה אומר שאני לא אתקדם עם התכנית?