הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות בנוגע למספר חדרי כושר בפתח תקווה

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
פרס עם משקולות טוב למתחילים זה ילמד אותם לייצב את הידיים
במקרה הכי גרוע היא יכולה של 7 קילו במוט W\EZ
מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כתבת
ומוט w לא טוב, כי רק בקצוות הוא ישר וזה רחב. פשוט שתיקח דאמבלים(משקולות) קלים יותר אם היא לא מצליחה..

מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כתבת
ומוט w לא טוב, כי רק בקצוות הוא ישר וזה רחב. פשוט שתיקח דאמבלים(משקולות) קלים יותר אם היא לא מצליחה..
שאלת למה להמליץ 5 קילו כל יד מול 10 קילו מוט
עניתי לך, משקולות בכתף ילמד אותה לייצב את היד
וגם משקולות זה פי 2 יותר קל מאשר מוט
ואל תדאג לא יהיה סוף העולם אם היא תחזיק קצת בשיפוע ותרים 7 קילו עד שתוכל להרים 10.... אף אחד לא מת מזה

• פותח/ת השרשור
את יודעת כמה מתח את עושה בערך?

לא הבנתי למה אתה מציע לה להשתמש ב2 של 5 אם היא לא מצליחה מוט של 10.
גם בד״כ במשקולות המשקל נמוך יותר מאשר במוט.
אני אישית מעדיף צין אפס
אני עושה בערך 7 פחות או יותר לפי הפעם האחרונה שבדקתי

שאלת למה להמליץ 5 קילו כל יד מול 10 קילו מוט
עניתי לך, משקולות בכתף ילמד אותה לייצב את היד
וגם משקולות זה פי 2 יותר קל מאשר מוט
ואל תדאג לא יהיה סוף העולם אם היא תחזיק קצת בשיפוע ותרים 7 קילו עד שתוכל להרים 10.... אף אחד לא מת מזה
קודם כל המשפט הראשון לא נכון,תקרא שוב את התגובות.
דבר שני,מה שמודגש לא נכון
אני עושה בערך 7 פחות או יותר לפי הפעם האחרונה שבדקתי
אז תעשי בינתיים משקל גוף עד שתגיעי ל3x10 ואז תורידי ל3x5 ותתחילי להוסיף משקל.
אם את לא מצליחה 3x5 מ.ג תעשי בגרביטון כמו שהמליצו לך כבר

• פותח/ת השרשור
בנוגע לנושא קצת שונה, ני יודעת שבSS צריך להיות בפלוס קלורי יחסית גדול (אני גם מתלבטת מפלוס של כמה להתחיל 500 או 200-300) בשביל שאספיק להתאושש מאימון לאימון ואוכל להעלות את המשקלים אבל השאלה שלי היא אם אני אהיה בפלוס קלורי כזה גדול מן הסתם אני אעלה בשומן ולא מעט וזו תהיה קצת בעיה בשבילי בגלל שאני יודעת שההורים שלי לא ייתנו לי לעשות חיטוב וכל דבר שיוריד אותי במשקל אפילו אם לפני זה עליתי 20 קילו
אז רציתי לדעת אם יש דרך למזער את העלייה בשומן ובאחוז שומן ?

בנוגע לנושא קצת שונה, ני יודעת שבSS צריך להיות בפלוס קלורי יחסית גדול (אני גם מתלבטת מפלוס של כמה להתחיל 500 או 200-300) בשביל שאספיק להתאושש מאימון לאימון ואוכל להעלות את המשקלים אבל השאלה שלי היא אם אני אהיה בפלוס קלורי כזה גדול מן הסתם אני אעלה בשומן ולא מעט וזו תהיה קצת בעיה בשבילי בגלל שאני יודעת שההורים שלי לא ייתנו לי לעשות חיטוב וכל דבר שיוריד אותי במשקל אפילו אם לפני זה עליתי 20 קילו
אז רציתי לדעת אם יש דרך למזער את העלייה בשומן ובאחוז שומן ?

למה את נעולה על SS?
מה המטרה שלך?

• פותח/ת השרשור
למה את נעולה על SS?
מה המטרה שלך?
אני רוצה להעלות מסת שריר רציתי לבצע גם חיטוב אחר כך כמו שבדרך כלל עושים אחרי מסה אבל אני יודעת שההורים לא ייתנו לי לכן רציתי לעשות מסה נקייה ככל האפשר כמה שפחות להעלות אחוזי שומן יותר מסת שריר שאחר כך לא תהיה לי בעיה ואני רציתיss כי הבנתי שזו התכנית שהרוב ממליצים למתחילים למסה כי היא הכי אידיאלית למתחילים

אני רוצה להעלות מסת שריר רציתי לבצע גם חיטוב אחר כך כמו שבדרך כלל עושים אחרי מסה אבל אני יודעת שההורים לא ייתנו לי לכן רציתי לעשות מסה נקייה ככל האפשר כמה שפחות להעלות אחוזי שומן יותר מסת שריר שאחר כך לא תהיה לי בעיה ואני רציתיss כי הבנתי שזו התכנית שהרוב ממליצים למתחילים למסה כי היא הכי אידיאלית למתחילים

זה נשמע כאילו עשית סלט אחד גדול בין מה שקראת בפורום, מה שההורים שלך רוצים ומה שאת רוצה.

אני הייתי הולך על FBW בסיסית לפחות ל2-4 שבועות הראשונים. לעבוד על טכניקה ועבודה נקייה, לא להשאר על מוט ריק אבל גם לא לרדוף אחרי המשקלים.
SS ומסה נקייה תוכלי למשוך חודש-חודש וחצי גג, זה יגמר בכישלון במקרה הטוב ופציעה במקרה הפחות טוב.

בנוסף, ממליץ לך לפתוח אשכול בפורום נשים, תעלי לשם תמונה ואלה שמבינים או מבינות יותר ממני יגידו לך מה הכי טוב לעשות במצבך.

אם זו פעם ראשונה בחדר כושר תיוועצי במדריכים במקום

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אם זו פעם ראשונה בחדר כושר תיוועצי במדריכים במקום

בהצלחה
הוא נתן לי תכנית מה שבתמונה ואני לא יודעת אם התכנית טובה אבל הקטע שהמשקלים שהוא נתן לי לתרגילים מאוד מאוד קלים לי והוא לא מרשה לי בינתיים להעלות יות ר מה לעשות?

קבצים מצורפים

• 20160904_201044-1.jpg
    20160904_201044-1.jpg
    KB 27 · צפיות: 93
הוא נתן לי תכנית מה שבתמונה ואני לא יודעת אם התכנית טובה אבל הקטע שהמשקלים שהוא נתן לי לתרגילים מאוד מאוד קלים לי והוא לא מרשה לי בינתיים להעלות יות ר מה לעשות?
לפי דעתי תכנית לא טובה, ומה זה לא מרשה? הוא לא אמור להגיד לך כמה לעשות

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי תכנית לא טובה, ומה זה לא מרשה? הוא לא אמור להגיד לך כמה לעשות
למה היא לא טובה?
אני לא יודעת איך בדיוק להסביר אבל הוא הבהיר לי שלא להעלות במשקלים בלי לומר לו ולא להתחיל את התרגילים בלעדיו

למה היא לא טובה?
אני לא יודעת איך בדיוק להסביר אבל הוא הבהיר לי שלא להעלות במשקלים בלי לומר לו ולא להתחיל את התרגילים בלעדיו
כי אין שם את התרגילים הבסיסיים(סקוואט דדליפט בנץ פרס מתח/צין אפס)
ונשמע מוזר..

• פותח/ת השרשור
כי אין שם את התרגילים הבסיסיים(סקוואט דדליפט בנץ פרס מתח/צין אפס)
ונשמע מוזר..
האמת גם אני חשבתי על זה בהתחלה לא הבנתי למה אין התרגילים האלו אבל זה אומר שאני לא אתקדם עם התכנית?

האמת גם אני חשבתי על זה בהתחלה לא הבנתי למה אין התרגילים האלו אבל זה אומר שאני לא אתקדם עם התכנית?
סביר להניח שבהתחלה תתקדמי,בהתחלה מתקדמים כמעט מכל דבר,זה לא אומר שזה הכי טוב
יש כל מיני תכניות fbw בפורומים(בעיקר באימונים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית