הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סיכום סייקל שלישי

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
בימים אלו אני בתקופת ההתאוששות מהסייקל השלישי .
אני מצרף קובץ עם סיכום הנושאים החשובים לי , לכל מי שרוצה להתעדכן.
אשמח לענות על שאלות .

קבצים מצורפים

• סיכום סייקל שלישי.docx
    KB 261.3 · צפיות: 595
המון תודה על המידע, אז לפי מה שהבנתי מכל מה שרשמת, כמה חידודים לראות שהבנתי נכון.
1.MK 677 לא פוגע בציר ההורמונלי אבל כן עוזר לך לשמר את מסת השריר שצברת במהלך הסייקל לאורך כל התקופה שאתה "נקי"
כמו כן עם עוד איזה חומרים אתה משלב אותו ?
2.האם אתה מבצבע PCT רגיל בסיום הסייקל ואז ממשיך עם ה MK677 ?
3.האם מהאתר הנ"ל שציינת אפשר להזמין בבטחה דרך חברת שלחויות לדוגמת BUY2USA ?
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד אחי,באמת תוצאות מעולות פלוס שימוש נכון בחומרים,אני בדיוק כמו דוגל בשיטה של סייקל פעם פעמיים בשנה
עכשיו השאלה שלי למה רק טסט ?
טסט + פרימובולן + אנבר
המון תודה על המידע, אז לפי מה שהבנתי מכל מה שרשמת, כמה חידודים לראות שהבנתי נכון.
1.MK 677 לא פוגע בציר ההורמונלי אבל כן עוזר לך לשמר את מסת השריר שצברת במהלך הסייקל לאורך כל התקופה שאתה "נקי"
כמו כן עם עוד איזה חומרים אתה משלב אותו ?
2.האם אתה מבצבע PCT רגיל בסיום הסייקל ואז ממשיך עם ה MK677 ?
3.האם מהאתר הנ"ל שציינת אפשר להזמין בבטחה דרך חברת שלחויות לדוגמת BUY2USA ?
תודה 😃
1. אכן עוזר אך יש לזכור שהתגובה קיימת אך מתונה וזקוקה לנטילת החומר לטווח ארוך , החומר מתאים לשילוב עם כל חומר ואו מטרה כמו gh רגיל - וכמובן סוג החומר תלוי במטרותיך.
2. Mk ניתן לצרוך בסייקל, ב pct ולאחר מכאן , אין לו קשירה ואו יכולת השבתה של הציר ההורמונלי הרלוונטי.
3. אכן וגם mustop

מה לגבי HGH? זכור לי ששקלת שימוש בעבר. אתה עדיין חושב על זה?
אשמח אם תפרט לגבי השיקולים, מעבר לשיקול המחיר האסטרונומי.

• פותח/ת השרשור
מה לגבי HGH? זכור לי ששקלת שימוש בעבר. אתה עדיין חושב על זה?
אשמח אם תפרט לגבי השיקולים, מעבר לשיקול המחיר האסטרונומי.
תכונות החומר והאפקט המצטבר של gh תואמות למטרותי , לא הייתי מוציא סכום כסף גדול כל כך על gh רפואי לאורך שנה נניח אבל החומר mk עשוי לתת אפקט דומה אך מתון יותר ובמחיר שפוי .

אז אתה נותן המלצה על הMK ?
הוא בהחלט ממליץ, אבל חשוב שתבין שמדובר בחומרים עדינים או מאוד סלקטיביים בפעולה ו/או מטרות ומצריכים עבודה מאוד יעודית באימונים/תזונה.
בסייקל טסט ראשון, לא מוקפד יתר על המידה בהיבטי תזונה אימונים (למעט אימון והערכים כמופרזים) צבירת מסת השריר עדיפה בהרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית