הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות לגבי סייקל ראשון

פאטאיונת

משתמש מתחיל
101
25
נק' מוניטין:
28
101
25
החלטתי להתחיל סייקל ראשון ויש לי מספר שאלות... התייעצתי עם בחור שעשה לא מעט סייקלים בחייו והוא המליץ על סייקל ראשון של 250 טסט 400 בולדנון ל 12 שבועות כשבסיום הסייקל PCT שיכלול פרגניל נולבה ופרווירון, כששאלתי למה אין כלומיד אמר שאין צורך אלא רק החל מסייקל שני (ממש לא היה לי מובן) לגבי הפרגניל במהלך סייקל אמר שלא בטענה שרק "מפגרים" משתמשים בפרגניל במהלך סייקל ובנוסף הסביר שבגלל שהמינונים נמוכים אז שוב אין צורך... ולסיום שאלתי האם לא עדיף להתחיל מסייקל של טסט בלבד וענה שממש לא כי "זה בזבוז זמן" ושבקושי יהיו תוצאות

קצת מבולבל במיוחד בעניין ה PCT שהוא הכי חשוב לי... האם כן לקחת כלומיד יחד עם הנולבה? פרגניל בסוף או במהלך הסייקל? ובשביל מה פרווירון ב PCT ?

תודה לעוזרים.

התייעצתי עם בחור שעשה לא מעט סייקלים בחייו

והוא המליץ על סייקל ראשון של 250 טסט 400 בולדנון ל 12 שבועות כשבסיום הסייקל PCT שיכלול פרגניל נולבה ופרווירון,

לגבי הפרגניל במהלך סייקל אמר שלא בטענה שרק "מפגרים" משתמשים בפרגניל במהלך סייקל ובנוסף הסביר שבגלל שהמינונים נמוכים אז שוב אין צורך

לסיום שאלתי האם לא עדיף להתחיל מסייקל של טסט בלבד וענה שממש לא כי "זה בזבוז זמן" ושבקושי יהיו תוצאות
תחסוך לעצמך זמן, כסף ובריאות
קרא כאן - מידע - Q&A חומרים אנבוליים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית