הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב שלא קשור

• פותח/ת השרשור sisso15
  • פורסם בתאריך

sisso15

משתמש מתחיל
65
1
נק' מוניטין:
1
65
1
שלום לכולם .
אני מתאמן כמה חודשים בתוכנית ss ומתקדם לי מצויין ומטפס במשקלים אך לפני שבועים קרה הדבר הבא.

לפני שבועים ביום ראשון בערב לאחר שישבתי על כיסא מפלסטיק זמן ממושך התחילו לי כאבי גב בחלק התחתון ימני בצורה ממש ממש כואבת כמו דקירות של סכין ממש , באזור של המותן.
לאחר לילה של כאבים זה נפסק כאילו לא היה.

אך ביום שני השבוע גם באותה סיטואציה של ישיבה ממושכת החלו הדיקרות בגב והפסיקו שוב פעם לאחר לילה.

עכשיו כמה דברים האימון האחרון לפני כל כאב הוא בכלל בשבת בבוקר ככה שזה נשמע לי מוזר שכואב לא סמוך לאימון.
אף פעם בעבר לא כאב לי הגב באימונים קודם לכן

אני משאר שאם אני אלך לרופא הוא יביא לי תרגילים לחיזוק הגב ויגיד לי שכנראה זה שריר
ואז אני אגיד לו שאני מאמן את הגב טוב אז הוא יגיד לי להפסיק ( ככה זה רופאים בצהל).

השאלה אם מישו מכיר את התופעה...או שבכללי יש באזור הזה של הגב משו ? כליות וכו ויכול להיות זה משו יותר מורכב כמו אבנים בכליות נגיד..כי זה כאב שלא קרה לי בעבר.

תודה לכולם

לא מאמין שהוא יגיד לך משהו בכלל הרופא ביחידה שלך אלא ישלח אותך לאורטופד, זביר להניח שמבדיקה שגרתית או לא ימצא משהו, אבל בגלל שזה בגב וזה כבר שבועיים הוא יעביר אותך לאורטופד..

הנוהל המסודר לכאבים במשך כזה ובעיקר לגב או לברכיים הוא לשלוח אותך לרנטגן ולקבוע לך אורטופד,

איך אתה מרגיש את הגב בזמן שאתה עושה דדליפט או סקוואטים או מילטרי?

• פותח/ת השרשור
מרגיש את הגב כואב...אבל כאב של שריר לא כואב דקירות כאב חד.

כמו כן חשוב לצין שעד עכשיו לא קרה לי התופעה בשנית

מרגיש את הגב כואב...אבל כאב של שריר לא כואב דקירות כאב חד.

כמו כן חשוב לצין שעד עכשיו לא קרה לי התופעה בשנית

עדיין הוא ישלח אותך לאורטופד כנראה,
תנסה לבצע חימום לגב תחתון אם לא תמצא ביוטיוב אנ יאשלח לך,
ומתיחות אחרי האימונים ובימי מנוחה לגב תחתון,
לא יכול להזיק לך...
יכול להיות שזה טריגר פוינט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית