הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב לא מובן ביד ימין (כתף/בייספס, אין לי מושג)

The_MotivatoR

משתמש מתחיל
94
3
נק' מוניטין:
3
94
3
ממש סליחה על החפירה הזאת פשוט חשוב לי לתת רקע כללי על מה שאני מאמין שגרם לזה ואשמח אם תגידו את דעתכם. תודה רבה למי שיקרא את זה וינסה לעזור.

לפני כשנה נרשמתי למכון כושר לאימוני קרוספיט, הייתי חדש לגמרי בתחום ללא רקע באימונים זה היה נראה נחמד אז ניסיתי. באחד האימונים התבקשנו לעשות sit ups. עשיתי כמה חזרות, ובאמצע חזרה אחת פתאום הרגשתי כאב מטורף ביד ימין .. מעטים הדברים בחיים שכאבו לי ככה אני באמת לא מגזים. זה עבר לי אחרי שעשיתי מתיחה מסוימת שהמאמן המליץ (שמצמידים את אחת הידיים לגוף ואז היד השניה ב90 מעלות דוחפת אותה יותר לכיוון הגוף).

עבר יום והכאב של זה עבר, המשכתי בחיים, ומאז זה קרה עוד 3-4 פעמים לפחות. פעם אחת סתם רקדתי עם הידיים (סובבתי אותן מהר) וזה קרה. פעם נוספת זה קרה שקפצתי לעבר מוט מתח, ברגע שהיד שלי נתלתה זה קרה עוד הפעם וכו׳.

הכאב הזה מורגש בין הכתף לבייספס אין לי מקום מדויק אבל זה שטח די קטן ככה שאפשר לזהות לדעתי. זה כאב נורא בעייתי הוא כאילו משתק אותך אתה לא יכול אפילו ללכת כמו שצריך אלה לצלוע וללכת באופן כל כך איטי כי כל תזוזה מזיזה לך באופן מסויים את היד וזה כאבי תופת ברמות שאי אפשר לתאר.

מה שאני כן יכול להגיד ממה שאני זוכר זה שזה מרגיש כאילו חלק מהבייספס זז אחורה וברגע שזה משתחרר זה כמה פעמים השתחרר לי בבום והייתה הרגשה שהבייספס חזרה למקום, משהו הזוי אבל אולי זה יעזור לכם לדעת

חשוב לציין שהלכתי לרופא ועשיתי אולטרסאונד למקום ואמרו לי שהכל תקין חוץ מזה שיש קצת נוזלים מסביב לאחד הגידים או משהו כזה ושצריך לתת ליד מנוחה, כמובן שנתתי כי באותו זמן גם לא התאמנתי.

מאז שהדברים האלה קרו אני כל הזמן ״מנסה את היד״ , מזיז אותה, מסובב אותה ב״פראות״ וברוך השם נראה כאילו שזה עבר, אבל אני עדיין ממש מרגיש לפעמים את המקום הזה. וזה מוזר לאללה כי ביד שמאל זה לא ככה! זה כאילו התרגיל הזה בקרוספיט שכנראה לא ביצעתי אותו טוב או לא הייתי מוכן אליו דפק לי חלק מהיד.

היום עשיתי אימון (אני מתאמן בבית), ובshoulder press הרגשתי את המקום הזה ישר וישר הפסקתי מהחשש שזה יקרה עוד הפעם. אבל אחרי זה שביצעתי את הpress בישיבה זה היה פחות ועשיתי עד הסוף.

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? בבקשה רק אנשים שמבינים, אני מאוד רוצה להתחיל שגרת אימונים אבל הכאב הבלתי מוסבר הזה די מטריד אותי. כמו שאמרתי הייתי ביעוץ רפואי ועשיתי צילום ואמרו שהכל תקין.

תודה מראש חבר׳ה ושוב סליחה על החפירה ! 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית