הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נותן לכם מוטיבציה להמשיך?

• פותח/ת השרשור Quattro
  • פורסם בתאריך
ואם לא היה לך סקס. היית מפסיק להתאמן?

אני מתאמן בשביל התהליך. כמו סם, זה ריטואל. הנשימה מדיטציה. הזיעה היא תפילה. הברזל זה חבר(לא אומר את זה בצחוק)
האסטתיקה נבנעת כתופעת לוואי. הכח בא כשיש אנרגיה לזיין\שנאה פנימית שבוערת.
להתאמן בשביל התוצאה.. במקרה הטוב לא יחזיק הרבה שנים.
אם אני מפסיק בכלל כמה ימים להתאמן, יש לי התקפי זעם שאני פורק על אנשים\חפצים.
לפמפם\להרים כבד- זה סגנון חיים, לא טרנד חולף. להתאמן זה עוד קל. לאכול אחרי זה,לישון,לשלב עבודות פיזיות,סטרס בעבודה- זה הקושי האמיתי, והבדיקה של עד כמה נחוש וסגור על המטרה אתה.

פואטיקה.
רגע, למה להתאמן זה קל יותר מאשר לאכול ולישון?

מאד פשוט.
למה להיות קטן וחלש שאפשר להיות גדול וחזק?

פואטיקה.
רגע, למה להתאמן זה קל יותר מאשר לאכול ולישון?
כמה שעות אתה מתאמן..? שעה-ארבע? כמה שעות אתה אוכל\ישן\מחרבן? במה יותר קשה להשקיע? נגיד ועשית מה שכתוב בתוכנית.. אחרי זה אתה צריך לדאוג: להכנסה(עבודה)\למידה,מערכת יחסים(חוץ מהשלד הוא עסוק בלזיין),גירוים כמו מחשב ואייפון.. ועד כמה השינה שלך טובה?
כשאתה מתאמן יש רק 2 פקטורים: הצלחת לעשות הכל\ או שלא. כשאתה אוכל\ישן אין באמת דרך לדעת אם עשית מספיק. לאכול זה לא בעיה. בעיה זה לשלב את כל שאר החיים סביב אותה תזונה ו9 שעות שינה(3-4 פעמים סקוואט אם זה ליפטינג או עשרות סטים..)
מאד פשוט.
למה להיות קטן וחלש שאפשר להיות גדול וחזק?
352230.737487.jpg

אין לי מוטיבציה מסוימת, האימונים פשוט מייצבים אותי נפשית ורגשית ועם הזמן המכון מרגיש לי כמו בית שני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית