הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

vithano מזל טוב על הקעקוע החדש!!!!!!

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
קעקוע אחד החזקים אחי!!! תחדש
תעלה לפה תמונה שכולם יתרשמו

חחחח זה עוד לא גמור אלברו יא שמן.
הברק בגלל שזה מכוסה בניילון נצמד

קבצים מצורפים

• IMG_2038.jpg
    IMG_2038.jpg
    KB 43.5 · צפיות: 202
  • IMG_2040.jpg
    IMG_2040.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 212
Memento: Remember. Vivere: to live.
It is a Latin phrase that has several meanings or translations. Literally rendered, it reads "Remember to live." There are some common interpretations with different wording: "Reminder of life," "Remember you live," and "Remember that you have to live" are some of the few.

בקשר לבובה,אני לא יודע אם רואים או לא אבל בקעקוע החוטים(חבלים) של הבובה נחתכים אחרי הבאנר העליון,הפירוש הוא שצריך לחיות את החיים לפי איך שאתה רוצה,ולא לפי איך שהחֵברה רוצה שתחיה אותם,לא להיות מריונטה.

והשעון חול הוא פשוט מסמל שהזמן עובר,אף אחד לא חי לנצח.

הפרחים יהיו אדומים,העלים\שורשים בצבע זית והחול בשעון גם אדום.
צריך להשלים את הOUTLINES למעלה ולעשות הצללות

זה באמת מסב את תשומת ליבי אל הלוגו של האתר.
חשבתי שלא מעודדים כאן אנורקסיה:)

נערך לאחרונה:
כן דוגרי האיש בלוגו מה זה שחיף תחליפו לאיזה פרונט של אנדי בולטון

הלו יא שרמוטות העיצוב עלה הרבה כסף, זה ישאר כאן עד 2020, כשתתחילו לשלם כסף אני מוכן לשים גם בלוגו תמונה של סומו.

Memento: Remember. Vivere: to live.
It is a Latin phrase that has several meanings or translations. Literally rendered, it reads "Remember to live." There are some common interpretations with different wording: "Reminder of life," "Remember you live," and "Remember that you have to live" are some of the few.

דווקא אני מכיר "Memento Mori" (זכור את המוות\זכור כי תמות) ו"Carpe Diem (קטוף את הרגע\חיה את הרגע)

תתחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית