הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עולה במשקל בנייטרלי+ קשור לקריאטין? ואיך ומתי מודדים הקפים.

• פותח/ת השרשור Miata
  • פורסם בתאריך

Miata

משתמש מתחיל
140
4
נק' מוניטין:
92
140
4
שלום,
בשבוע שעבר התחלתי תקופה של נייטרלי אחרי יצאה מחיטוב של 4 חודשים עם 50 גרם פחמימה ב3 השבועות האחרונים.
בדיוק ביום הראשון ל״נייטרלי״ שהעלתי ל150 גרם פחמימה,התחלתי גם ״להעמיס״ קריאטין.
בנוסף, אחרי המוון זמן של שקילה של כל גרם וספירה מדוייקת,עשינו על האש משפחתי ואכלתי כמויות לא נורמלית של בשר ודברים לא הכי תורמים כמו פיתות וחומוס..
פתאום אני עולה על המשקל ורואה עלייה של חצי קילו, לגיטימי ...
אחרי יום עוד 300 גרם...ואחרי יום עוד 300 גרם וכבר הורדתי חזרה ל100 גרם פחמימה שזה מעט מאוד בהתחשב שאני אמור להגיע לנייטרלי שלי..שכנראה הצטמצם משחשבתי .
האם הקשר בין לקיחת הקריאטין ובכללי עלייה כזאת של קילו ב4 ימים היא לגיטימית? ממש חשוב לי לעלות מבוקר הפעם..מפני שעדיין החיטוב שלי לא מושלם, פשוט אין לי הרבה מסת שריר כדי להמשיך זה יביא אותי למצב לא יפה בכלל (מצורף תמונה של לפני שבוע ועכשיו)

בנוסף, הייתי שמח למדוד היקפים..יש למישהו המלצה איך עושים את זה ?
לעשות את זה בבוקר כשקמים? באיזה איזורים בדיוק ?
תודה!

אגב(הצד השמאלי של התמונה הוא מאתמול, והמצב הימיני ה״חטוב״ יותר הוא מלפני שבוע ביום האחרון לחיטוב).

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 38.5 · צפיות: 139
לגיטימי...עלית סה"כ בנוזלים..מהעמסה אחת או שתיים לא קורה שום דבר.
חוץ מזה , אתה יותר מדי חושש בכל הנוגע לתזונה , שחרר קצר את המושכות הכל בסדר.
ולגבי קריאטין , עד השבוע השלישי הוא סופח הרבה נוזלים , אז עם האוכל שאכלת והקריאטין יחד , 1ק"ג זה שום דבר.
אני אחרי ארוחת שישי עולה 3 ק"ג ויורד אותם במוצאי שבת.

• פותח/ת השרשור
זה העיניין, שאני לא יורד אותם כבר 4 ימים...ולהפך אני רואה שאני עולה.
אני נשקל בבוקר אחרי שירותים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית