עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חיפשתי באתר הזה ספציפית, חיפשתי בגוגל בכמה אתרים מחול והיה שם כמה אשכולות כאלה, ובעקרון אנשים ממש לא היו שם נגד זהבצע חיפוש בבקשה
הנושא דובר רבות
אתה יכול לשלוח לי כמה קישורים שאני יוכל לקרוא בהם? בינתיים נכנסתי לכמה אשכולות וקראתי מה אנשים אמרו פה אבל יש משו יותר מסוכם שממש מישו ישב וכתב כמו איזה אשכול או תגובה שמישו באמת העמיק?לא אמרתי נגד
אך גם לא בעד
קרא כאן בפורום לגבי אנאבר, סייקל אנאבר סולו וסייקל אוראלי סולו באופן כללי
אפשר לקחת קצת אנאבר בגיל 18+ אין סכנות. חומרים אחרים חזקים יותר מגיל 21+.ראיתי שמישהוא פירסם אותו אשכול רק על טסט, השאלה היא אם סייקל אנאבר בלבד אפשרי (בעיקר בגלל שאני בן 18 ואני רוצה משו ממש חלש רק כדי לא להידפק יותר מדי בחיטוב כרגע)
קראתי חלק גדול מפה, מה שמפריע לי זה שרוב האשכולות פה מדברים על סייקלים אוראליים בצורה כללית או שחומר אחר, ראיתי כמה תגובות שלך שלדעתך סייקל אוראלי סולו זה בדיחה וכו ואני חייב לשאול, זה כולל כל דבר גם אנאבר? האם לדעתך שימוש בקלן במקום סייקל אנאבר סולו יעזור יותר? ישתמשתי בקלן ואני לא יכול לומר שזה עד כדי כך עזר. לא יודע כמובן אם זה נטו תוצאה של החיטוב בזמן הזה או שהקלן נתן משו אפילו
התחלתי את החיטוב כשהייתי 108 קילו (גובה 1.79 ככה) עכשיו אני משו כמו 90 קילו ואני עדיין לא על אחוז שומן נמוך (היה לי כמות נוזלים שפשוט לא ציפיתי לה, ידעתי שיש הרבה אבל פאק). האמת שאני כן רוצה להתחרות בעתיד, והבעיה היא שאני רואה כמה אני יורד במשקל וכמה היה לי נוזלים וכמה אני יורד במשקלי עבודה גם שאני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי. לקחתי קלן ולא הרגשתי יותר מדי שזה עזר. אני רוצה לקחת משו כי אני לא רוצה לאבד יותר בשר כבר כמה אפשראפשר לקחת קצת אנאבר בגיל 18+ אין סכנות. חומרים אחרים חזקים יותר מגיל 21+.
השאלה כמה כבר בשר יש לך שאתה כל כך מפחד לאבד אותו בחיטוב? בגדול אפשר להתחטב יפה מאוד עד 12% בלי לאבד בשר. העיקר לעשות הכל נכון. אם תרצה לרדת לאחוז שומן יותר נמוך כן יש מצב לאבד שריר שאתה טבעי לחלוטין. תכניס שורפי שומן לתמונה בשביל לזרז את החיטוב וכך תמזער גם את הירידה בשריר.
שורה תחתונה אנאבר זה אופציה כן. השאלה אם יש באמת טעם. אתה לא מתחרה ולא מתכונן לתחרות נכון ?
ודאי, גם אנאבר.זה כולל כל דבר גם אנאבר
קלן אינו סטראיד, ולא ניתן להשוות אותו לאנאבר, או כל אוראלי אחר.האם לדעתך שימוש בקלן במקום סייקל אנאבר סולו יעזור יותר
מעבר לקלן, עניין האימונים, תזונה ומנוחה חשובים אף הם. צריך לוודא שגם מבחינה זו אתה יודע מה לעשות וממקסם תוצאות.שתמשתי בקלן ואני לא יכול לומר שזה עד כדי כך עזר. לא יודע כמובן אם זה נטו תוצאה של החיטוב בזמן הזה או שהקלן נתן משו אפילו
זה די מתקשר לסעיף הקודם. בסיס נכון להצלחה בכל תהליך (חיטוב, מאסה) הוא מעבר לשימוש בחומרים ובאיזו מידה. זה לדעת איך להתאמן נכון, מה ואיך לאכול ולאפשר לגוף לנוח ולהתאושש כמה שיותר.התחלתי את החיטוב כשהייתי 108 קילו (גובה 1.79 ככה) עכשיו אני משו כמו 90 קילו ואני עדיין לא על אחוז שומן נמוך
אז כנראה שאתה לא מבצע נכונה את החיטוב. אנאבר לא יהיה זה שיתקן טעויות שאינן קשורות כלל לשימוש בחומריםוהבעיה היא שאני רואה כמה אני יורד במשקל וכמה היה לי נוזלים וכמה אני יורד במשקלי עבודה גם שאני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי
אוקיי הבנתי את הבעיות בשימוש באוראלי סולו, אין שום דרך לשמר את התוצאות לאחר סיום השימוש?ודאי, גם אנאבר.
המכאניזם של אוראלי, הוא כזה שלא יאפשר לשמור על התוצאות שהושגו לאור זמן - מקצתן או כולן.
קלן אינו סטראיד, ולא ניתן להשוות אותו לאנאבר, או כל אוראלי אחר.
נכון, לקלן תכונות מסויימות שעוזרות בחיטוב ועזרה בניוד שומן (וגם שמירה קלה על מאסת שריר), אך לא ניתן לצפות לתוצאות עודפות משימוש בו, לעומת אנאבר. עדיין, זה לא מצדיק שימוש סולו באנאבר.
מעבר לקלן, עניין האימונים, תזונה ומנוחה חשובים אף הם. צריך לוודא שגם מבחינה זו אתה יודע מה לעשות וממקסם תוצאות.
זה די מתקשר לסעיף הקודם. בסיס נכון להצלחה בכל תהליך (חיטוב, מאסה) הוא מעבר לשימוש בחומרים ובאיזו מידה. זה לדעת איך להתאמן נכון, מה ואיך לאכול ולאפשר לגוף לנוח ולהתאושש כמה שיותר.
אז כנראה שאתה לא מבצע נכונה את החיטוב. אנאבר לא יהיה זה שיתקן טעויות שאינן קשורות כלל לשימוש בחומרים
לאן נעלמת? 😇תשלב אנאבר + קלן למקסימום תוצאות בהצלחה.
* כמו כן תבדוק שוב את התזונה שלך אימונים ואירובי איפו שאפשר לשפר ולתקן תעשה את זה.
מה השאלה?...אוקיי הבנתי את הבעיות בשימוש באוראלי סולו, אין שום דרך לשמר את התוצאות לאחר סיום השימוש?
אני יודע שקלן אינו סטרואיד וכמובן שזה יעזור פחות אבל מכיוון שאתה אומר שתוצאות מסייקל אוראלי סולו לא ישמרו לאורך זמן מה אתה יכול להמליץ יש לך טיפ משו? ללכת על קלן? ללכת על משו אחר? איזשהם רעיונות?
בקשר למה שאני אמרתי באמת קשה לי להאמין שאני עושה משו עד כדי כך לא נכון. אני 90 קילו אוכל ביום 270 גרם חלבון 120 גרם פחמימה 70-80 גרם שומן, מתאמן טוב, יושן טוב. באמת שאני לא מבין מה אני עושה כזה גרוע. כשהייתי 108 קילו הסקוואט שלי היה משקל עבודה תרגיל שני 120-130 קילו ועכשיו משו כמו 100 קילו. הבנץ' שלי היה משקל עבודה 110 ככה עכשיו סביבות ה95-100, נראה כמו ממש ירידה לא, מה דעתך בנושא?
באמת שהתגעגעתי 😆ותמות
מוניטין ☠️ותמות
אפשר לעשות לעשות ככהתשלב אנאבר + קלן למקסימום תוצאות בהצלחה.
* כמו כן תבדוק שוב את התזונה שלך אימונים ואירובי איפו שאפשר לשפר ולתקן תעשה את זה.
אתה בן 15 ומתאמן מתחיל. מה יש לך בכלל להתעניין לגביי חומרים?!אפשר לעשות לעשות ככה
סייקל קלן למשך 6 שבועות אם אנאבר ביחד? כמובן שאני מתסף בקטוטיפן
ואז לחכות שבועים ולהתחיל שוב
לפי מה שהבנתי גם מדניאל התוצאות לא ישמרו לי יותר מחצי שנה זה נכון?
לא אני סתם שואל בשביל לדעתאתה בן 15 ומתאמן מתחיל. מה יש לך בכלל להתעניין לגביי חומרים?!