הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחרי פירמוט

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
ראשית המון תודה למושון שעזר לי בתקופה האחרונה המון עם כל הפירמוטים.
לצערי המחשב נשרף ונאלצתי לקנות חדש.
כל הפעלה של וויסטה נורא חדשה לי ,אשמח לקבל איזשהו הסבר על הבדל מערכות הפעלה.
אני שוקל להחזיר את האקס פי,כמו כן רציתי לקבל דעות של אנשים בקשר לתוכנות החיוניות לתיחקזוק המחשב,אנטיוירוסים,ספייוור,אדוואר,ובכלל איזה תוכנות הייתם ממליצים לי להתקים במחשב.
אשמח לקבל הסבר על הבדלים באנטיוירוסים,לא יזיקו גם קישורים להורדה ישירה +פאט'ץ/קראק +הוראות הפעלה:victory:

קודם כל תעיף את הויסטה ותשים XP עדכני, הרבה יותר נוח,בטוח,קל,ולא עושה בעיות.
אנטי וירוס שנחשב הכי טוב בשוק זה NOD32 גרסא 3.
תוכנות שממומלץ בכל מחשב וקלות לשימוש:
Start System Mechanic 5(גרסא 6 מעמיסה על המחשב) מתקן בעיות,איחויים שונים, מחיקת קבצים לא נחוצים,עוגיות ועוד..
TuneUp Utilities 2008 כנ"ל, די דומה לראשונה.
למחיקת תוכנות ריגול Ad-Aware עושה את העבודה מעולה.
תוריד באימיול הכל יש שם (פרוץ).

וויסטה זה סיוט, ישלו כל כך הרבה בעיות 😵
מהר תמחוק את הוויסטה ושים XP רגיל, אם אתה אוהב את העיצוב של הוויסטה אז יש איזה משהו שמורידים שמשנה את העיצוב של הXP לוויסטה ואז הכל בסדר (לא זוכר איך קוראים לזה- אני אברר אם אתה רוצה).
לדעתי כל עוד אין בעיות במחשב אז לא צריך אנטיוירוסים ואדוואר כי זה סתם מאט את המחשב וממש מציק כשמפעילים מחדש. אבל אם אתה רוצה אז לדעתי הטובים ביותר הם nod32 ו-zonealarm. אבל אם אתה לא מוריד שטויות מאתרים שאתה לא מכיר (פורנו 🙄) לא אמור להיות לך שום בעיות עם המחשב 😃
אההה שיט שכחתי, יש לך ב downloads.com מלא תוכנות ואתה גם יכול לסדר לפי הורדות, לפי חינם\לא חינם וכאלה. פשוט תוריד מה שהורידו הכי הרבה ואם זה בתשלום אז בימינו לא כל כך קשה למצוא סיריאל

שטויות במיץ ויסטה זה אחלה מערכת הפעלה כמובן שתלוי כמה זכרון יש לך .
אני הייתי ממליץ על AntiVir PE Premium avira
אני משתמש בא הבעיה שאתה צריך כל הזמן להחילף key כל חודשיים ככה ..
אם אתה רוצה שלח לי הודעה אני יבא לך

אני הייתי ממליץ על AntiVir PE Premium avira
אני משתמש בא הבעיה שאתה צריך כל הזמן להחילף key כל חודשיים ככה ..
אם אתה רוצה שלח לי הודעה אני יבא לך
נשבע לך, אתה הבן אדם הראשון בחיים שלי שאני שומע שוויסטה זה טוב.
לדעתי יש מקרה אחד שוויסטה יותר טוב מXP, וזה אם יש לך וויסטה מקורי ואין לך XP מקורי

• פותח/ת השרשור
קשה פשוט להתקשר ולשאול? אתה ליצן בזמן האחרון
משה,תבין קשה לי להיות פרזיט,שיגעתי אותך מכל כיוון,לא נעים לי כבר.

2 גיגה,הבעיה שהכל נראה מסורבל או שפשוט הכל חדש לי (אבל העצוב בהחלט פצצה)

אם ת'צריך עוד משהו אשמח לעזור...
תתחדש :-]

המון תודה חבר!
AVG זה מה שמותקן אצלי כרגע,השאלה היא :האם הוא מספיק טוב למנוע חדירה של פרזיטים למניהם?

תודה לכל המגיבים!!
ככל הנראה אתקין לי XP עם נוד 32.שמעון האנטי ווירוס שציינת פשוט מחרפן ,אני זוכר שהתקנתי וכל כמה זמן הוא היה ננעל לי,לא עדיף כבר נוד וזהו?

אתה ליצן אין מילים, "משגע" אפשר לחשוב כמה אנחנו מדברים אתה חבר של דוד כבר יותר משלי 🤡

מישל nod32 הכי טוב, ישלו גם anti spyware והוא ממש נוח לשימוש..
הבעיה היא שהוא מפריע לפעמים כשפותחים תוכנות חדשות אבל חוץ מזה הוא סבבה

שים לינוקס וזהו, הכי הרבה יתרונות:
אתה מקבל במתנה סופר מריו ולמינגס בגרסאת פינגווינים מיוחדת של לינוקס, שים iceweasel ומקסטון והגלישה מאובטחת. לא צריך אנטיוירוס ולא נעליים כי אף אחד לא משתמש במערכת ההפעלה הזאת ובגלל זה גם לא טורחים לפתח לה וירוסים.

שים לינוקס וזהו, הכי הרבה יתרונות:
אתה מקבל במתנה סופר מריו ולמינגס בגרסאת פינגווינים מיוחדת של לינוקס, שים iceweasel ומקסטון והגלישה מאובטחת. לא צריך אנטיוירוס ולא נעליים כי אף אחד לא משתמש במערכת ההפעלה הזאת ובגלל זה גם לא טורחים לפתח לה וירוסים.
יאללה עכשיו שיכנעת אותי לשים לינוקס במקום ווינדוס...חחחח

נערך לאחרונה:
אל תלגלג , במעבדות המחשבים בעיברית קיבלתי את הרושם שחצי מהסטודנטים הם פריקים של משחקים מהסוג הזה, אחרי 8-10 שעות של תיכנות רצוף, המשחקים המפגרים הללו נראים מרתקים...
אני חושב שזאת הסיבה שבכלל הכניסו אותם ללינוקס, החברה מבינה טוב מאוד מי קהל היעד שלה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמעון אתה 👑

אני צריך גם כיסא למחשב,לפני שנה הזמנתי מנענע שופס כיסא מנהלים הספיק לי ל3 חודשים ונשבר:98sf:
הזמנתי שוב מאיזה אתר (לא זוכר כבר איזה) גם הוא נשבר.
אז מה אתם אומרים,מאיפה לקנות כיסא איכותי שלא ישבר לי? באפיס דיפו הם נראים ממש איכותיים אבל המחיר בהתאם
אני מוכן לשלם צחיר גבוהה העיקר שהיה שווה את זה.נפלתי כבר פעמיים בקניה מאינטרנט 😣
אשמח אם תמליצו לי על כיסא:193ek:

לך לאיזה סטארט-אפ שפושט ת'רגל, תאמין לי אין כמו ציוד משרדי במחיר הפסד! 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית