עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה. פשוט אם כבר אתה גם ככה שורף שנתיים מהחיים כדי להתקבל ללימודים אקדמיים לא עדיף כבר לנסות להתקבל לאוניברסיטה? הרבה יותר קל אחר כך למצוא עבודה אם יש לך תעודה ממוסד אקדמי נחשק יותר ולא ממכללה אקראית.כדי להתקבל למכינה צריך מינימום יחידות בגרות שאין לי כי לצערי בבית ספר לא למדתי, זה מאריך לי את הדרך ב9 חודשים (הזמן שיקח לי להשלים את הבגרויות) לצערי, אבל אין ברירה אחרת, אחרי שאשלים את הבגרויות אוכל להתקבל למכינה שגם היא אורכת 9 חודשים, ורק לאחר מכן לימודי הנדסה.
מנסיוני, מקוה שיעזור:
1. הנדסת בנין - לא משנה המוסד (בוגר מכללה ובוגר טכניון ימויינו לא לפי כישורים אלא בעיקר לפי המעסיק - אם הוא בוגר טכניון יעדיף בוגרי טכניון, ואם הוא לא מהמקצוע הוא בד"כ לא יבחין ביניהם. ההכשרה עצמה מספיקה בכל מקום שנותן את התואר ותמיד יש פער ענק בין ההכשרה למציאות).
2. תואר שני מקצועי לא תמיד עדיף עבור מהנדס, ובמיוחד במקצועות כמו בניין, שבהם התואר השני יכול להיות מריחת זמן, או ההפך - התמחות יתר. אדרבה, תואר בניהול הוא כלי מפתח למי שעוסק בבניה, ובטח כשלמשפחה יש חברה. המידה שבה ספרים יכולים להחליף תואר תלויה מאד במבנה האישיות של הלומד.
3. קבלה לתואר שני היא לפי הציון של התואר הראשון. אין משמעות לבגרות אחרי שמתחילים תואר ראשון.
סבבה. פשוט אם כבר אתה גם ככה שורף שנתיים מהחיים כדי להתקבל ללימודים אקדמיים לא עדיף כבר לנסות להתקבל לאוניברסיטה? הרבה יותר קל אחר כך למצוא עבודה אם יש לך תעודה ממוסד אקדמי נחשק יותר ולא ממכללה אקראית.
מנהל עסקים זה תואר. ניהול פרוייקטים זה בד"כ קורס. שוב - בטוח שהכשרה ניהולית תוסיף, אבל לא בטוח שצריך תואר בזה. יכול להיות שאצלך קורס או אפילו הכשרה תוך כדי עבודה זה יספיק. יש לך עוד זמן להחליט...לאיזה תואר בניהול התכוונת